Şimdi Ara

OdinForce+Warrior Madness Thor vs Sundip+Bloodlusted Superman (Speed equalized)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Post Crisis dönemini ele alıyoruz ikisininde..

İradeleri stabil birbirlerini öldürene kadar durmayacaklar

Superman 12 saat sundip yapmış olsun tamam

Superman 12 saat güneş banyosu yaptığı için Odinforce nin %70 ini Thora verelim

Bide Speed equalized yani Hızları eşit.. Thor superman ile aynı hızda olacak ve hızını superman kadar verimli kullanabilecek

• Gelin tartışalım
  • Başa baş gider bence kimin alacağını kestirmem çok güç bir karar veremiyorum.
  • Bu vs başa baş gider 12 saat çok fazla
  • Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    diğer arkadaşların dediği gibi başa baş gider ama süperman fanları yüzünden süpermanden gıcık aldım thorun almasını isterim
  • Abartalım biraz dedim
  • xgny58 banada başa baş gider gibi geliyor.. Biraz çekişmeli olsun istedim

HulkTV Supo fanlarından gına geldi artık günaha giriyoruz onlar yüzümden
  • Thorun hız dezavantajı yoksa alması gerek. Odinforce Galaktik bir güç. Süperman tek bir yıldızdan güç çekecek ama Thor trilyonlarca güneşin olduğu bir galaksiyi yok edebilir.
  • Thor hatta multi galaxy bile olabilir Warrior madness olduğu için
  • Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    Aynen multi galaktik zaten. Thorforce + Odinforce + WM
  • İlk başlarda kapışırlar bayağı bi sonra da Thor alır hızı da olduğu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man_Of_Steel

Thor hatta multi galaxy bile olabilir Warrior madness olduğu için
    sundipped süpermanin leveli ne?
  • 12 saat sundipp deyince çok fazla oluyor.. Normal hali star levelse sen 12 saat olunca vardır bi galaxy seviyesi.. Bloodlusted olunca da nigh multi galaxy- multi galaxy+ arasında felan.. Thora bayağı bi yakın seviyede yani

Ya şimdi bi rakam vereyim hesaplama yap kendince.. Superman e star ile solar system arası diyoruz

Bunu 700000000000000000000000 ile çarp.. Ben ne kadar edeceğini kestiremiyorum galaxy mi multi galaxy mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man_Of_Steel -- 20 Temmuz 2018; 0:30:25 >
  • quote:

12 saat sundipp deyince çok fazla oluyor.. Normal hali star levelse sen 12 saat olunca vardır bi galaxy seviyesi.. Bloodlusted olunca da nigh multi galaxy- multi galaxy+ arasında felan.. Thora bayağı bi yakın seviyede yani

Ya şimdi bi rakam vereyim hesaplama yap kendince.. Superman e star ile solar system arası diyoruz

Bunu 700000000000000000000000 ile çarp.. Ben ne kadar edeceğini kestiremiyorum galaxy mi multi galaxy mi ?
    multi galaxy olur ama benim takıldığım nokta tek bir yıldızdan o kadar gücü nasıl çekiyor :D
  • Pek bi fikrim yok :D

Dedinki multi galaxy olur... Bide üstüne bloodlusted eklenirse nigh multi galaxy olur o zaman

O zaman supo wins
  • quote:

Pek bi fikrim yok :D

Dedinki multi galaxy olur... Bide üstüne bloodlusted eklenirse nigh multi galaxy olur o zaman

O zaman supo wins
    Bloodlusted zaten kendini tutmayışı.
    Güç çekincede kendini tutmayacak zaten fark olmaz. Neyse uykuluyum sabah düşünürüm. Demin fulcrumu Jack kirbynin temsil ettiğini sanmıyosun heralde yazmışım ne demek istediğimi çözemedim bi 5 dakka.. sonra düzelttim.
  • 12 saat bence de çok fazla supun alcağını düşünüyorum
  • Thor rahat alır. Superman sundip yaptığı için bir anda güçü altmışa yetmişe katlanmıyor. Her canlı hücrenin bir kapasitesi vardır. Nasıl ki insan hücresi haddinden fazla su alındığında ölebiliyorsa, Supermanin hücresinin de depolayabileceği bir enerji miktarı var. Sundip Supermanin gücünün tam kapasitesine ulaşmasını sağlar en fazla.
  • milyarderdahi M kullanıcısına yanıt
    Superman zaten hiçbir zaman tam kapasite savaşmıyor ki. Superman normal bir insan değil zaten. Nasıl ki kızıl güneşte güçsüzleşiyorsa sarı güneşte hücreleri acayip şekilde enerji depoluyor. Sp1m biliyorsan dediğimi anlarsın. SP1M 1 milyon yıl güneş çekirdeğinde sundip yapmış bir karakter gücünün sınırını tam olarak bilmiyorum bilen vardır o seride acayip güçlüydü.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.