KAMERA Kamera Çözünürlüğü : 13 Mpixel Kamera Özellikleri : Autofocus Ön Kamera : 2.0 Mpixel
BAĞLANTI Bluetooth : Bluetooth 4.0 Wi-Fi : WIFI 802.11b/g/n, Wi-Fi Direct : Var Wi-Fi Hotspot : Var WiMax : Yok Data Bağlantısı : Mikro USB Ses : 3.5mm mini-jack
AĞ Bant : WCDMA 2100/850MHz, GSM850/900/1800/1900MHz quad-band Protokol : GSM, GPRS, EDGE, HSDPA, HSUPA GPS : built-in GPS, support AGPS
MULTİMEDYA FM : Var Desteklenen Multimedya : Ses, Resim, Metin, Video Kayıt, Video Oynatma
DİĞER Diğer Renk : Dark Blue SIM Kart : Çift Sim Kart Parmak Okuyucu : Var G-Sensor : Var Paket Tipi : Kutu
BATARYA Batarya Kapasitesi : 1750 mAh Batarya Tipi : Lithium Ion
GARANTİ Garanti Süresi(ay) : 24ay(s)[/b
ODİSUNOVA.COM
quote:
Orijinalden alıntı: YnS_KçK
Ürün Adı : NovaX70 Dark BlueNova X70 White
Marka : Odisu
Renk ;
ßoyut & Ağırlık ;
Uzunluk: 144 mm Genişlik: 71 mm İncelik: 7.6 mm Ağırlık: 168 g
EKRAN
Ekran Boyutu : 5"12.7 cm Ekran Çözünürlüğü : 1280x720 HD Ekran Teknolojisi : IPS
İŞLEMCİ
İŞLEMCİ : 1.3 Quad Core CPU İç Saat Hızı : 1.3 GHz İşlemci Çekirdek Sayısı : 4
KAMERA Kamera Çözünürlüğü : 13 Mpixel Kamera Özellikleri : Autofocus Ön Kamera : 2.0 Mpixel
BAĞLANTI Bluetooth : Bluetooth 4.0 Wi-Fi : WIFI 802.11b/g/n, Wi-Fi Direct : Var Wi-Fi Hotspot : Var WiMax : Yok Data Bağlantısı : Mikro USB Ses : 3.5mm mini-jack
AĞ Bant : WCDMA 2100/850MHz, GSM850/900/1800/1900MHz quad-band Protokol : GSM, GPRS, EDGE, HSDPA, HSUPA GPS : built-in GPS, support AGPS
MULTİMEDYA FM : Var Desteklenen Multimedya : Ses, Resim, Metin, Video Kayıt, Video Oynatma
DİĞER Diğer Renk : Dark Blue SIM Kart : Çift Sim Kart Parmak Okuyucu : Var G-Sensor : Var Paket Tipi : Kutu
BATARYA Batarya Kapasitesi : 1750 mAh Batarya Tipi : Lithium Ion
GARANTİ Garanti Süresi(ay) : 24ay(s)[/b
ODİSUNOVA.COM
Sa Arkadaşlar Telefonu alalı 2 gün oldu ilk alıcısıyım aralık ayında reklamı çıktı bekledim ve 3 gün önce aradım siparişten 15 saat sonra elime ulaştı Ürüne gelince 1 normal 1 micro sim girişi var sd kart eklenebilir ekran , ağırlık bakımından gayet başarılı kamera konusunda uzman olduğu süper ötesi diyebilirim.+++ olarak parmak kilit özelliği mevcut 3 adet ayrı tanıtma seçeneği sunuyor hatta klasörlere de ayrı ayrı imkan sağlıyor (mesajlar,facebook,takvim...) ben memnunun denemenizi tavsiye ederim ODISU yu da Tebrik ederim.Telefonla ilgili sorusu olan mesaj atabilir .