Şimdi Ara

Odroid U2 Exynos4412 Prime1.7 Ghz Mali 400 ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
4
Favori
5.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Odroid U2   Exynos4412 Prime1.7 Ghz Mali 400  ANA KONU

Bircok medya oynatıcısı denedıkten sonra ozellıklerı tam anlamıya kullanıcı dostu olan bır oynatıcı arıyordum...
    Raspberry Pi ozellıklerının daha gelısmıs bır cesıdı olan http://www.hardkernel.com'da G.Kore uretımı Odroid-U2 ye rastladım...
    Özellıklerı oldukca tatmınkar ( Galaxy Note 2 ıslemcılı Malı 400 GPU 2gb DDR3 ram ... )

Odroid U2   Exynos4412 Prime1.7 Ghz Mali 400  ANA KONU

Board Özellikleri :

Teknik özellikleri :

Perfonmans testi sonucu :

Sipariş adresi :
    http://www.hardkernel.com/renewal_2011/products/prdt_info.php?g_code=G135341370451&tab_idx=1
    Birkac gun önce sıparıs verdım 89 $ kart + 30 $ kargo = 119$
    Ödemeden sonra 7 gün ıcerısınde kargoya verılecegını ve FEDEX'den takıp adresı yollayacaklarını soyluyorlar.
    Kullanıcının yapması gereken mSD karta Adroid sıstemını yuklemek guc kaynagını ve mouse yada klavyeyı baglamak ,
    sonrada guc kaynagı ve dıger kabloları baglamak ...
    İstenırse gereklı gordugunuz aksesuarları sıteden temın edebılıyorsunuz...
    Bır de kutu ıcerısıne kondu mu alın sıze Android Box..
    Ebay'da lazer kesımlı kasa satılıyor sanırım Biz de yapabılırız .
    http://www.ebay.com/itm/ODROID-Case-Laser-cut-Acrylic-for-Odroid-U2-/261148376713?pt=UK_Computing_DesktopComponents_RL&hash=item3ccda7fe89

Hemde bugune kadar gördüklerınızden cok ustun ozellıklere sahıp olan bır Box...
    ODROID-U2 Android 4.1 Jelly Bean(JB) yuklenebılıyor ...
    Gelince testlerini yapıp ayrıca incelemelerini anlatmaya çalışacağım.
    şimdilik youtube videolarını ızleyebılırsınız:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 13 Nisan 2013; 21:31:07 >

• Çok güçlü bir cihaz. Ancak wifi için ayrı bağlantı birimi kötü olmuş. Gelince bir video çekebilirsem süper olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer resimler :

• Bende bu cihazı çok merak ediyordum. Cesaret edip sipariş verememiştim. Son kullanıcıdan çok kurcalamayı sevenlerin ilgisini çekecektir. Note 2 den daha hızlı GPU ve CPU su var. Note 2 1.6 Ghz bu 1.7 Ghz yapmışlar en hızlı olmak için.
  • Bunun hazır yapılmışı çıkar mı yakında???
  • Bende bu ürünü almayı düşünüyorum. Kullanma amacım ise Free NAS yüklemek. Açıklamalarda usb girişleri host olarak görünmekte, yani usb çoklayıcı ile harici hdd lerimi bağlamak.
    Bu ürüne FreeNAS yükleyebilirmiyim.
    Bir de FreeNAS a NTFS harici disklerimi tanıtabilirmiyim.
  • Hazır yapılmışı çıkmayabilir. Bu tarz kartların amacı development yani gelişitirme. Satış için düşünüldüğünde fiyatlar yükselecektir.
  • freenas olmayabılır ama ubuntu kurulabılıyor...
    forum sıtesınden ınceleyebılırsınız:
    http://odroid.foros-phpbb.com/c18-odroid-u2

bu arada urun fedex tarafından 2 gunde turkıyeye getırıldı..
    mng saolsun 3 gundur o sube senın bu sube benım dolastırıyor ...
    geldıgınde ıncelemesını yapıp burada anlatmaya calısacagım...
  • Geldi mi hocam cihazınız? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Özellikle XBMC performansı nasıl?
  • cıhaz geldı ..
    fakat yazılımı henuz beta asmasında ..
    grafık hızlandırıcısı suruculerı henuz aktıf degıl ..
    bu halıyle ancak 720p sorunsuz ızlenıyor.
    malum cok yenı ..
    1-2 haftaya kadar yenı yazılım gelecek denıyor.
    gelısmeler olduksa buraya yazarım.
    ayrıca aklınıza takılan sorular olursa cevaplamaya calısırım.
  • Açıkçası forum forum dolaştıktan sonra bana da mantıklı gelmeye başladı bu. Diğer Android media playerlar oldukça vasat. Sadece bir konuda tedirginim. Cihaz fiyatı + aksesuar fiyatları gümrük üst limitini aşıyor. Malum, kargo ile gelen mallar genelde gümrük kontrolüne tabi tutuluyor. Takılır mı acaba diye endişeliyim. Siz böyle bir sorunla karşılaşmadınız sanırım? Bir de XBMC Wiki sayfalarında 1080p dahil sorunsuz oynatabilen tek Android cihaz olarak bunu göstermişler. Acaba işletim sistemini eMMC'den kullansak daha mı performanslı çalışır?
  • aslından emmc gercekten hızlı ..
    fakat class 10 msd kart da ondan asagı degıl
    o yuzden 98 doları gecmeyın yoksa gumruge takılır 150-200 TL fark odersınız...
    sadece U2 sıparıs ettım gumruk sorunu yasamadım .
  • Allah nasip ederse bende alıcam. Sen ödemeyi nasıl yaptın. Ödeme konusunda biraz bilgi verir misin? Hatta mümkünse detaylı anlatırsan çok makbule geçer. Ben sitede bir sepet oluşturdum ancak halen o vaziyette beklemedeyim.
  • odemeyı paypal ıle yaptım.
    urun ortalama 5-10 gun ıcerısınde elınıze ulasır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 25 Şubat 2013; 19:21:18 >
  • Dostlar bu ürünü gördükden sonra benim için tablet devri bitti. bende bu ürünü almak istiyorum burada kullanan arkadaslar yorumlarını yazarlarsa sevinirim. benim ögrenmek istedigim digiturk play uygulaması calısıyormu o konuda yardımcı olacak deneyecek bırı olursa cok makbule gecer.amacım tv de sörf-dizi ve film - birde digiturk play ile macları seyretmek.

konu takibindeyim.

birde son olarak fedex 30$ kargo demiş alan arkadaş. gelen ürün 89$ ikisinin toplamı gümrük de sıkıntı yaratabilir eger o degerler yazıldıysa tabıı urun üzerine.bu konuda cevabını bekliyorum dostum.
  • Gümrük sınırı 75 Euro (98 Dolar) dur. Sınır sadece ürünün fiyatı için geçerlidir, kargo isterse 100 dolar olsun. Ürünün fiyatı gümrük sınırını geçmedikçe bir sorun olmaz.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Dün ODroid-U2 ile ilgili bir donanımsal tanıtım videosu hazırlamış ve paylaşmıştım. Şimdi ise içinde çalışabilecek uygulamalar ve performansı hakkında bir video yayınlıyorum. Eğer daha önceki MK808 video incelemesini izlediyseniz MK808 ile de karşılaştırma yapabilirsiniz. Zaten bende video sırasında farklara deyiniyorum.

http://www.unport.com/odroid-u2-video-inceleme-bolum-2/
  • ustalar bu cihazı alsak air mause kullanabilir miyiz acaba birde sitesinden nasıl alış veriş yaptınız bayağı karışık tşk
  • evet ürün güzel de sipariş konusunu gerçekten karışık görünüyor..özellikle benim gibi yurtdışından ürün sipariş etmemiş biri olarak.. :) bu konuda arkadaşların yardımına açığım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunahan_52

evet ürün güzel de sipariş konusunu gerçekten karışık görünüyor..özellikle benim gibi yurtdışından ürün sipariş etmemiş biri olarak.. :) bu konuda arkadaşların yardımına açığım :)

siteye giriyoruz ama ne üyelik var ne de birşey acaba palpal ile ödemeye basıp orada mı yazacağız adresi anlamadım ki ustalar yardımmmm
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.