Şimdi Ara

ODTÜ 101:Hazırlık/Kampüs/Yurtlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
6
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Biraz konu disi olacak ama aklimdakileri de yaziya dokmek amacli yazicam. Hocam şöyle bir durum var bilkent ee sınırda biraz. Arkasına odtü ceng ya da sabancı ama odtü burs vermedigi icin sabanci yazacagim. Sabancı ile odtuyu karsilastirinca da vakif devlet farki sehir farki direkt universitelerin oldukca farkli olmasi biri + biri - yaziyor karman corman oluyor ve bilkent ee istesem de ee bolumu bilkent olmasa pek istemezdim biraz universite fetisi gibi hissettim. Her neyse bilkent ee bir yana once sabanci odtu arasinda karar veremedim daha. Üni/bölüm hedefi olmadan çalışınca böyle oluyormuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wanderfox kullanıcısına yanıt

Hocam ben sabancı yazmazdım herhalde. Ama bu vakıf devlet farkından değil, tamamen oradan edindiğim izlenimdi. Videolarda, durumlarında falan hep bir antipati oluşmuştu bende. Gerek özel hastane gibi duran bayağı ruhsuz kampüsü gerek öğrenci profili. Ama dediğim gibi bu kendi düşüncem tamamen. Yoksa bölüm değiştirme, vakıf olma gibi avantajları çok iyi.

Burada ceng bölümüne ilginiz olduğunu düşünüyorsanız odtu ceng de iyi bir seçenek olacaktır diye düşünüyorum. İlk 1kda iseniz güzel bir odtü yurduna yerleşir yurda ve yemeğe para ödemezsiniz. Ama eminim sabancı da güzel burslar veriyordur.

Şehir ve kampüs olarak sabancı gördüğüm çok kötü bir yerde ve arabasiz iseniz biraz kampuse mahkumsunuz. Odtu ile sehre ulasmak cok basit ama Ankara/İstanbul farkı da mevcut.

Umarım bilkent ee gelir. Ondan sonra karar tamamen sizde az kaldı zaten. ODTÜ 101:Hazırlık/Kampüs/Yurtlar 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam derslerde tablet kullanabilir miyiz hocalar vesaire tutumu nasıl

• Ps2ciGenç P kullanıcısına yanıt

Hocam ben hazırlığı bitirdiğim için ancak ora hakkında kesin yorum yapabilirim. Hazırlıkta laptop getiren bile vardı, tamamen hoca tutumuna bağlı bir durum ama çok çok büyük ihtimalle izin veriyorlar.

Bölüm derslerinde sadece bir EE öğrencisinin kullandığını görmüştüm ders sonrası notlarla uğraşırken. Bir sıkıntı yaşamamıştı bildiğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickolangelo -- 8 Ağustos 2023; 0:45:45 >
  • ODTÜ 101:Hazırlık/Kampüs/Yurtlar
    Odtü kur belirleme sınavı 13 14 15 eylül diyor. Yani 3 gün mü sürecek?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gucci gucci kullanıcısına yanıt

Normalde tek gün oluyor hocam. Belki yüksek lisans/geçen sene hazırlıkta kalan/yeni kayıt diye 3 gün yaptılar. Size tarihini verirler tek gün yüz yüze yapılır.

Sınav hakkında daha fazla bilgi yazıda mevcut. Yazıdaki linkte örnek sınav ve format da mevcut.

Edit: Kur belirleme sınavı yazmışsınız şimdi gördüm. Durun yine aynı tek gün gerçekleşiyor. Bizim sene online oldu bu sene de öyle olabilir. İki aşamalı tek günde bitiyor. İlk aşamada yeterli puan alırsanız 2. aşama açılıyor. Sonra hazırlık başlamasına 1 hafta kala da kurunuz açıklanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickolangelo -- 20 Ağustos 2023; 14:18:18 >
  • bu sene odtüye gelip dota oynayan varsa tanışabiliriz

• dota sal lol gir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.