Şimdi Ara

ODTÜ 2016 WHATSAPP GRUBU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ODTÜ'ye girmek isteyen, kesin gözüyle bakan ya da gelme ihtimali olanlarla birlikte bir whatsapp grubu kuralım diyorum. Hem kafamızdaki soruları tartışmış oluruz hem de vakit geçer. Hali hazırda okuyanları da beklerim.

İlgilenenler ismini ve numarasını pm atabilir.

• Bu üniversite gruplarının amacı ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaynaşmak?

• Hocam bi bolumler belli olsaydi ya. ben uluslara giricem gibi gorunuyor hayirlisiysa

• svshatay26 S kullanıcısına yanıt
    En azından kesin veya olabilir diyenler gelsin isterim

• Güncel

• Hocam gayet güzel düşünmüşsünüz fakat takdir edersiniz ki okulumuz biraz kalabalık, dolayısıyla yüzlerce/binlerce kişiyi hedef alırken whatsapp kullanmak işlevsiz olabilir. Genelde whatsapp hazırlıktan sonra bölüme geçince tercih ediliyor. Size önerim buna benzer aşağıdaki gruplara katılıp sorulan soruları, paylaşılan post ları takip etmeniz. Zaten birkaç kişiyle tanışıp kaynaştıktan sonra sürekli yeni insanlar aramazsınız :) Şimdiden hoşgeldiniz.

https://www.facebook.com/groups/1739463619661444
  • quote:

Orijinalden alıntı: nezcafe

Hocam gayet güzel düşünmüşsünüz fakat takdir edersiniz ki okulumuz biraz kalabalık, dolayısıyla yüzlerce/binlerce kişiyi hedef alırken whatsapp kullanmak işlevsiz olabilir. Genelde whatsapp hazırlıktan sonra bölüme geçince tercih ediliyor. Size önerim buna benzer aşağıdaki gruplara katılıp sorulan soruları, paylaşılan post ları takip etmeniz. Zaten birkaç kişiyle tanışıp kaynaştıktan sonra sürekli yeni insanlar aramazsınız :) Şimdiden hoşgeldiniz.

https://www.facebook.com/groups/1739463619661444

Tamamdır kardeşim boylesi bence de daha mantıklı.

• Konuyu görünce geçen seneki grup geldi aklıma, bir garip hissettim.

Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar şimdiden.
  • egelox kullanıcısına yanıt
    Hoş bulduk inşallah senin bölüm nedir?
  • yukarı
  • ah o geçen seneki grup... herkesi ismen ve sima olarak tanıyıp kampüste çok azıyla tanışmak...

ve hoşgeldiniz arkadaşlar, mühendislik fakültesi toprağınız bol olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beni üzmeyin -- 4 Ağustos 2016; 20:46:24 >
  • Hoş bulduk da toprağımız niye bol olsun yaw

• Beyler bayanlar wp grubunu kurdum katılmak isteyenler PM. Buradaki arkadaş grup kurmaktan vazgeçti sanırım.
  • hocam spoil vermeyeyim ama zor yani zor :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.