< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucci gucci -- 21 Ağustos 2023; 12:51:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
odtü wp grubu
-
-
Hocam ben de ordan doldurdum ama daha alınmadım gruba siz girebildiniz mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de aynen giremedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herhalde kademeli alıyorlar.
Adminler müsait oldukça alıcaklar ama yavaş işliyor şuan yaz okulu dersler vs derken
Hocam burdan yaptık.Sonuç belgemizi atarken qr kod görünmese olur mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onikuni -- 21 Ağustos 2023; 15:32:16 > -
instagram sayfalarını bulun. okula gelince topluluk barakasına uğramayı unutmayın. hoşgeldiniz
-
@mezun24 @onikuni girebildiniz mi hocam?
bu arada attığım linkte qr kod kırpmanızda bir sıkıntı yok, ekip verileri elinde tutmuyor zaten. özellikle tcsini karalamayan arkadaşlar oluyormuş onları direkt siliyorlar inceledikten sonra. qr kod işleri briaz daha hızlandırabilir çift kontrol açısından. bazı fake gibi görülen belgeleri qr kod üzerinden ikinci kez bakmak isteyebilirler. öteki türlü fake olduklarını düşünürlerse bir tur daha başvuru yapmanız gerekiyor
ayrıca önemli bilginiz olsun olmasın sonuç belgeniz kontrol edilirken de yedeklenememesi için ek güvenlik önlemleri var. tabii her şeyden öte kim niye bunla uğraşsın :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 23 Ağustos 2023; 11:15:57 > -
Girdim hocam teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X