Şimdi Ara

üni sınıf wp grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen hafta online quiz vardı ünide dediler elinde cevaplar olan varmı diye bende biarkadaştan almıştım cevapları dedim atıyım en azından sınıfdakiler de yararlansın diye ama bir tane bile teşekkür eden eyvallah diyen çıkmadı diğer gün sınıfta baktım benim cevaplarla 100 aldıkları sınavı konuşuyorlar bu hafta da o uzaktan alınan dersin online vizesi vardı sınıftakilerin de yarısının haberi yokmuş saatinden geçen haftadan teşekkür eden olmayınca bende yazmadım açıkcası değmez bunlara diye şimdi ağlıyorlar grupta niye yazmadınız vs vs diye biraz vicdan azabı çekiyorum şimdi acaba haber versem olmaz mıydı diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C7AE368C5 -- 16 Kasım 2019; 14:32:16 >

• kardeşim kimseye karşılıksız yardım etme.
    bizim grupta millet geçen senelerin çıkmış sorularını buluyor gruba atmıyor en son sınavdan 1 gün önce gece 11 de falan atıyorlar gıcıklığına.
    geçen sene bizde bulduk soruları kimseye vermedik umurumuzda değil.
    hele 1.sınıflara yazık üzülüyorum adamlar çalışıyo ama boşuna hoca çok zor soruyor,bizim dersi alttan alan arkadaşlar elinde sorularla girdiler 10dakikada iddia kuponu doldurur gibi doldurdular sınav kağıdını çıktılar.

herkes kendi arkadaş grubuyla paylaşır bilgilerini, sende öyle yap, arkadaşın varsa sadece onlara ver diğerlerini boşver ne halt yerlerse yesinler emin ol onlarda senin için böyle düşünüyor şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 16 Kasım 2019; 14:39:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyiliği teşekkür için, görülmek için yapıyorsan dediğin gibi en yoksul oldukları zamanda göstereceksin kendini ki kıymetin bilinsin.

ha ama iyi insan olayım onlar bilsinler bilmesinler umrumda değil o zaman yanlış yapmışsın kanka.
  • kanka teşekkürlük mevzu değil hani bi nezaket göstergesi gösterirsin mevzu o yani aynı durumda mesela kızın biri bişey atsın hepsi teşekürler diye destan yazıyor olay yani
  • Çekme vicdan azabı falan.Duyurular olmasa sınıf grubundan komple çıkacam hepsi gerizekalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7AE368C5

kanka teşekkürlük mevzu değil hani bi nezaket göstergesi gösterirsin mevzu o yani aynı durumda mesela kızın biri bişey atsın hepsi teşekürler diye destan yazıyor olay yani
    kanki onun iyilikle alakası yok. kız ne yazsa destan yazıyorlar bizim grupta da. sen yine iyisin. kızın teki bir soru atmıştı cevabını yazmaya çalıştım hiç kimse sallamadı. sonra başka biri benzer bir cevap yazdı aaa uuu yazışıp durdular. whatsapp grubunda tipin varsa ne yazarsan yaz bir şeyler söylerler tipin kötüyse ne yaparsan yap kimse bir şey demez. ha insanlara yararın dokunur eğer iyi şeyler atarsan ama karşılık bekleme derim ben xd
  • kanka çok açıklayıcı yazmışsın gercekten tavsiyen için sağol benim ünide ikinci yıl şimdi ama hala tam çözememiştim bu yöntemi demek burdada tip önemli ha o zaman ben elendim hadi eyw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtü ie gelenler wp grubu?
    2 yıl önce açıldı
    odtü wp grubu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yerinde olsam attigin mesajini alintilarim rica ederim yazarim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gruptakiler pek yardım sever değiller sanırım. Bizim gruptakiler herşeyi atıyor elimde olanları da ben atmaktan çekiniyorum. Sen kendini bozma bence veya sana teşekkür etmiyorlarsa "arkadaşlar o kadar soru attık bi teşekkürü çok görmeyin " falan yaz. Belki akıllanırlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üni wp grubu kurulduğu ilk gün sessize almıştım iyi de oldu, ergen kezbanlar birbirine laf vuruyordu onlarla mı uğraşacam beyin yoksunları bak yine sinirlendim ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perturbator kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan aynı durumdayız isim vermeden birbirlerine laf sokmaları yokmu çıldırıyorum

• Hocam bizim şansımıza mi ne anlamadim valla

• 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    Gerek yok hocam kendini bilen varsa çıkar zaten

• Bu devirde kendine müslüman ol.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.