Şimdi Ara

ODTÜ 2018 Mezunu Bilgisayar Mühendisi sorularınızı cevaplıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
14
Favori
4.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

çok bilmiyorum hocam ya. bir bilim çocuk için yazı yazma işleri yapıyorlar diye biliyorum, bir de kriptoloji enstitüsünde galiba iş yapıyorlar ama tam detayını bilmiyorum açıkçası.

• zwartgalligheid Z kullanıcısına yanıt

yok hocam GTÜ iyi bir üniversite ya, pek çok kişi BİLGEM'e giriyor ordan, geçiş yapmak mantıklı değil bence.

• bte mi yte mi hocam

• Özel sektörde yeni mezun bilgisayar mühendisi maaşları ne kadar şu an

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam merhaba ben yazılıma yönelmek istiyorum şu anda odtü makina hazırlık öğrencisiyim, yapay zeka ve dataya ilgim var ve odtüde kalmayı istiyorum sizce odtü istatistik mantıklı olur mu , yoksa illa ceng gerekir mi (hacettepe cenge de puanım yetiyor) , 1. sınıfın sonuna kadar bekleyip ortalama kasıp odtü cenge geçmeyi deneyebilirim ama riskli olur gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezun24 -- 17 Ekim 2023; 11:52:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alexander Volg Zangief kullanıcısına yanıt

ikisi de güzel kurumlar hocam, farklı alanlarda çalışıyorlar ama. bte'nin yelpezesi biraz daha geniş, donananımda yazılıma pek çok iş yapıyorlar, yte daha ziyade yazılım işi yapıyor

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

pek bir fikrim yok hocam ya ne desem yalan olur. şirketten şirkete değişiyordur ama elbette, bir start-up ile kurumsal bir firmanın maaşları bir olmaz.

• mezun24 kullanıcısına yanıt

hocam eğer yapay zeka istiyorsanız ceng biraz şart gibi. benim tavsiyem, riske girmek yerine hacettepe'ye geçmeniz daha garanti olacaktır. hacettepe de son yıllarda çok atak yaptı puan olarak

• Merhaba hocam benim uzun süredir aklımı karıştıran şey alan seçimi. Bu sene ortalamanın biraz üstünde bir üniversitede bilgisayar mühendisliği 3. Sınıfa geçtim ve herkes web,mobil ilerle diyor torpil referans vs de yok aslında backend ilgimi çekse bile siber güvenliği ve yapay zekayı daha çok seviyorum. Özel olarak bu iki alanın sektörde yeri nedir? Yani giriş seviyesinde web, mobil ilerlemek mı mantıklı yoksa siber güvenlik veya yapay zekadan ilerlemek de mantıklı mı iş açısından?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tübitakta yılbaşı zammı nasıl olacak hocam belli oldu mu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manesfirst M kullanıcısına yanıt

Merhaba. Dikey Geçiş Sınavında Mühendislik kazanıp bitirenler işe alınmıyor mu? Dikey Geçiş Sınavıyla kazandığı Mühendisliği bitirenler için nasıl bir yöntem uygulanıyor?

5.000 / DGS Sayısal sıralaması > 3.40 mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 7 Aralık 2023; 21:16:17 >
  • Stewartteoremi kullanıcısına yanıt

bizim zamlar mart ve eylülde yapılıyor hocam, biz zammımızı aldık zaten. zam oranları toplu iş sözleşmesi ile 2 yıllık olarak belirleniyor. genellikle enflasyon farkı + bir miktar refah payı olarak ayarlanıyor.

• merak eden kişi kullanıcısına yanıt

hocam doğal olarak bu dediğiniz iki alan daha dar. yine imkan var, özel sektörde vs eğer kendinizi geliştirirseniz imkan var. TÜBİTAK veya vakıf kurumlarında çok fazla torpil dönmüyor hocam, illaki vardır da bir devlet kurumu gibi torpiliniz olmadan giremezsiniz gibi bir şey kesinlikle yok, bileğinizin gücüyle rahatlıkla girebilirsiniz. ama burda kendinizi o alanlarda geliştirmeniz ve kendinizi ispatlamanız gerekmektee.

• Metalciadam335 M kullanıcısına yanıt

zannetmiyorum hocam, yine 10.000 / üniversite sıralaması olması yüksek ihtimal

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.