Şimdi Ara

Odtü bilgisayar mı İtü bilgisayar mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: psiko2416

quote:

Orijinalden alıntı: ReeTMiC

quote:

Orijinalden alıntı: psiko2416

İkisi arasında kararsız kaldım İstanbul'da okumak pahalı fakat İstanbul olması ileride iş açısından avantaj olabilir.
    Ankara'da okumak da Odtü olduğu için cazip. Şu anda Eskişehir'de yaşıyorum. Odtü ve İtü'de okuyanların yorumlarını bekliyorum.

bence odtüde öğrendiğin ingilizce itüdekine göre daha kolay iş bulmanı sağlar artık ingilizce bilmeyemi yadırgıyorlar

Odtü'deki ingilizce eğitimi daha mı iyi İtü'dekinden ?

evet aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: karabelaselo84

Bende bu sene hazırlanacagım sınava ama bencede odtü neden diye sorarsan dunyada ılk 10 a gıren turkıyeden tek unıversıte ve bence arkadas odtu sonucta boru degıl:D bu arada kardes sıralaman kac merak etttım benımde hedeflerımde bırı burada

dostum kaynak versene odtü nereye ilk 10 a giriyor ? :D odtü kendi sıralama yapsa gene sokmaz bence ilk ona. "THE" gibi sıralamalarda ilk 100 e girince seviniyor türk üniversiteleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockafeller skank

quote:

Orijinalden alıntı: karabelaselo84

Bende bu sene hazırlanacagım sınava ama bencede odtü neden diye sorarsan dunyada ılk 10 a gıren turkıyeden tek unıversıte ve bence arkadas odtu sonucta boru degıl:D bu arada kardes sıralaman kac merak etttım benımde hedeflerımde bırı burada

dostum kaynak versene odtü nereye ilk 10 a giriyor ? :D odtü kendi sıralama yapsa gene sokmaz bence ilk ona. "THE" gibi sıralamalarda ilk 100 e girince seviniyor türk üniversiteleri.

ins sen kurtulmusun bu ıslerden gercekten sınır stres bakalım bu 1 yıl nasıl gececek ins bakalım

http://www.metu.edu.tr/tr/odtu-tanitim-filmi-2013 izle 1:12 de bak ılk 10 degılmıs ilk 100 mus o da iyi:D

• okulun istanbulda olmasıyla iş bulma arasındaki bağlantıyı anlayamadım. yani odtü mezunu biri istanbula gitse almayacaklar mı sen ankarada okudun diye? öyle bişey oldğunu sanmıyorum ayrıca odtülü itülüden daha rahat iş bulur bence.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.