İkisi arasında kararsız kaldım İstanbul'da okumak pahalı fakat İstanbul olması ileride iş açısından avantaj olabilir. Ankara'da okumak da Odtü olduğu için cazip. Şu anda Eskişehir'de yaşıyorum. Odtü ve İtü'de okuyanların yorumlarını bekliyorum.
bence odtüde öğrendiğin ingilizce itüdekine göre daha kolay iş bulmanı sağlar artık ingilizce bilmeyemi yadırgıyorlar
Odtü'deki ingilizce eğitimi daha mı iyi İtü'dekinden ?
evet aynen
quote:
Orijinalden alıntı: karabelaselo84
Bende bu sene hazırlanacagım sınava ama bencede odtü neden diye sorarsan dunyada ılk 10 a gıren turkıyeden tek unıversıte ve bence arkadas odtu sonucta boru degıl:D bu arada kardes sıralaman kac merak etttım benımde hedeflerımde bırı burada
dostum kaynak versene odtü nereye ilk 10 a giriyor ? :D odtü kendi sıralama yapsa gene sokmaz bence ilk ona. "THE" gibi sıralamalarda ilk 100 e girince seviniyor türk üniversiteleri.
quote:
Orijinalden alıntı: rockafeller skank
quote:
Orijinalden alıntı: karabelaselo84
Bende bu sene hazırlanacagım sınava ama bencede odtü neden diye sorarsan dunyada ılk 10 a gıren turkıyeden tek unıversıte ve bence arkadas odtu sonucta boru degıl:D bu arada kardes sıralaman kac merak etttım benımde hedeflerımde bırı burada
dostum kaynak versene odtü nereye ilk 10 a giriyor ? :D odtü kendi sıralama yapsa gene sokmaz bence ilk ona. "THE" gibi sıralamalarda ilk 100 e girince seviniyor türk üniversiteleri.
ins sen kurtulmusun bu ıslerden gercekten sınır stres bakalım bu 1 yıl nasıl gececek ins bakalım
okulun istanbulda olmasıyla iş bulma arasındaki bağlantıyı anlayamadım. yani odtü mezunu biri istanbula gitse almayacaklar mı sen ankarada okudun diye? öyle bişey oldğunu sanmıyorum ayrıca odtülü itülüden daha rahat iş bulur bence.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme