Şimdi Ara

Odtü bilgisayar mı İtü bilgisayar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkisi arasında kararsız kaldım İstanbul'da okumak pahalı fakat İstanbul olması ileride iş açısından avantaj olabilir.
    Ankara'da okumak da Odtü olduğu için cazip. Şu anda Eskişehir'de yaşıyorum. Odtü ve İtü'de okuyanların yorumlarını bekliyorum.

• Sen kendini geliştirmessen görürsün iş avantajını. Nereden mezun olursan ol.
  • Kendini geliştirmek zaten şart da hangi üniversite daha avantajlı olur ona karar veremedim.
  • eskişehir ankaraya yakın baya. hızlı tren de var sanırım. sürekli eskişehire gidip gelirim diyosan odtü daha avantajlı. uzak kalayım aileden diyosan istanbul
  • İstanbul da çok uzak değil Eskişehir'e o yüzden farketmez ulaşım açısından üniversite hayatı ve bana katacakları yönünden karar vermem lazım. Mezun ya da okuyan arkadaşlar varsa fikir almak isterim yurt imkanları olsun eğitimi olsun ulaşımı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: psiko2416

İstanbul da çok uzak değil Eskişehir'e o yüzden farketmez ulaşım açısından üniversite hayatı ve bana katacakları yönünden karar vermem lazım. Mezun ya da okuyan arkadaşlar varsa fikir almak isterim yurt imkanları olsun eğitimi olsun ulaşımı olsun...

itüyü gezmedim tercih etmeyi düşünmediğim için ama odtüyü yeni gezdim. kampüsü çok güzel bi kere, yemyeşil. isim olarak da odtü daha iyi gibi sanki ama çok bi fark yoktur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyisland -- 11 Temmuz 2013; 3:37:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonelyisland

quote:

İstanbul da çok uzak değil Eskişehir'e o yüzden farketmez ulaşım açısından üniversite hayatı ve bana katacakları yönünden karar vermem lazım. Mezun ya da okuyan arkadaşlar varsa fikir almak isterim yurt imkanları olsun eğitimi olsun ulaşımı olsun...

itüyü gezmedim tercih etmeyi düşünmediğim için ama odtüyü yeni gezdim. kampüsü çok güzel bi kere. ulaşım konusunda ise ankara, istanbul için ütopya gibi bişey. ankarada hiç bi sıkıntı yaşamadık ama babamla istanbulda trafiğe kalınca baya bi sövdük 100 metreyi yarım saatte falan gittik galiba.

Acaba yurtlar hakkında bilgi aldınız mı ya da gezdiniz mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

itüyü gezmedim tercih etmeyi düşünmediğim için ama odtüyü yeni gezdim. kampüsü çok güzel bi kere. ulaşım konusunda ise ankara, istanbul için ütopya gibi bişey. ankarada hiç bi sıkıntı yaşamadık ama babamla istanbulda trafiğe kalınca baya bi sövdük 100 metreyi yarım saatte falan gittik galiba.

yurtlara gittik ama içine girmedik. yani dışardan gördük sadece o yüzden çok bişey diyemiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

yurtlara gittik ama içine girmedik. yani dışardan gördük sadece o yüzden çok bişey diyemiyorum.

Teşekkür ederim zaman ayırdığın için :)

• Üniversite/ bölüm olarak odtü daha öndedir bilgisayar konusunda bence.Ama ben İst.dan başka biyerde okumayacağım itü seçerdim heralde.Seçim senin eğer şehire pek takılmıyorsan odtü.
  • Direk ilk ağızdan anlatayım; kuzenim odtü bilgisayarda 2.sınıfta dört gün önce bizi yemeğe çıkardı ilk maaşıyla. ASELSAN'da yazın tam zamanlı, okul olduğunda part-time olarak işe girdi. Kurumun müdürleri zaten odtü'de prof. imiş. Geçerli bir örnek verebildiysem ne mutlu bana
  • Şehir takıntım yok zaten İstanbul'u da bilmiyorum bir kere okul gezisinde gitmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xlood

Direk ilk ağızdan anlatayım; kuzenim odtü bilgisayarda 2.sınıfta dört gün önce bizi yemeğe çıkardı ilk maaşıyla. ASELSAN'da yazın tam zamanlı, okul olduğunda part-time olarak işe girdi. Kurumun müdürleri zaten odtü'de prof. imiş. Geçerli bir örnek verebildiysem ne mutlu bana

Geçerli bir örnek bence de :) Şu an için Odtü ağır basıyor bakalım :D
  • quote:

İkisi arasında kararsız kaldım İstanbul'da okumak pahalı fakat İstanbul olması ileride iş açısından avantaj olabilir.
    Ankara'da okumak da Odtü olduğu için cazip. Şu anda Eskişehir'de yaşıyorum. Odtü ve İtü'de okuyanların yorumlarını bekliyorum.

bence odtüde öğrendiğin ingilizce itüdekine göre daha kolay iş bulmanı sağlar artık ingilizce bilmeyemi yadırgıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReeTMiC

quote:

İkisi arasında kararsız kaldım İstanbul'da okumak pahalı fakat İstanbul olması ileride iş açısından avantaj olabilir.

bence odtüde öğrendiğin ingilizce itüdekine göre daha kolay iş bulmanı sağlar artık ingilizce bilmeyemi yadırgıyorlar

Odtü'deki ingilizce eğitimi daha mı iyi İtü'dekinden ?
  • bas kanka itü yü kaç yıllık okul sonuçta. aynı zamandan daha sanayiye yönelik anlatılıyormuş işler. odtu daha akademik kalıyormuş.
  • odtü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockafeller skank

bas kanka itü yü kaç yıllık okul sonuçta. aynı zamandan daha sanayiye yönelik anlatılıyormuş işler. odtu daha akademik kalıyormuş.

Onu ben de duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum
  • Bende bu sene hazırlanacagım sınava ama bencede odtü neden diye sorarsan dunyada ılk 10 a gıren turkıyeden tek unıversıte ve bence arkadas odtu sonucta boru degıl:D bu arada kardes sıralaman kac merak etttım benımde hedeflerımde bırı burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabelaselo84

Bende bu sene hazırlanacagım sınava ama bencede odtü neden diye sorarsan dunyada ılk 10 a gıren turkıyeden tek unıversıte ve bence arkadas odtu sonucta boru degıl:D bu arada kardes sıralaman kac merak etttım benımde hedeflerımde bırı burada

4356 mf4 inşallah sen de kazanırsın istediğin yeri :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.