Kazanırsam hangi dili seçsem onu düşünüyorum. Rusça seçmek istemiyorum, Rus kadınlarını sevmem öyle sarışın açık tenli falan. Arapça'da seçersem siyah peçeli ninjalar var. En güzeli hot asian teen Japonca seçecem
nickinden niyetin belli zaten
ben de zomzomca dilinde aldım eğitimi
quote:
Orjinalden alıntı: Nuri Alço
quote:
Orjinalden alıntı: You and Me
Espri değil mi?
Hayır, değil. Bugün taban puanların yazdığı kitapcığı inceledim bazı üniversitelerde bölüm yanında parantez içi İngilizce yazıyordu ama ODTÜ'de yazmıyordu. Buna bir kesinlik kazandırmak için sordum.
Arapça mı? Ciddi olamazsın ODTÜ eğitim dili İngilizcedir.O bile olmasa anca Almanca olabilir.Ama Arapça asla olamaz.%100 eminim buna.
Orjinalden alıntı: Madman
Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65
Orjinalden alıntı: sefa3027
ben odtü tıpta okuyorum dersler isveççe
Şehir Van yazıyor gerçekten doğru mu?
evet Vandayım şuan
quote:
quote:
quote:
Espri değil mi?
Hayır, değil. Bugün taban puanların yazdığı kitapcığı inceledim bazı üniversitelerde bölüm yanında parantez içi İngilizce yazıyordu ama ODTÜ'de yazmıyordu. Buna bir kesinlik kazandırmak için sordum.
Arapça mı? Ciddi olamazsın ODTÜ eğitim dili İngilizcedir.O bile olmasa anca Almanca olabilir.Ama Arapça asla olamaz.%100 eminim buna.
İngilizce'nin yanında ek olarak Arapça alabiliyorsun. Dubai falan hani
@Nuri Alço
Ek dil olarak istediğin dili öğrenebilirsin.Ama dersler İngilizce.Dersleri arapça anlatacak hoca bile yoktur ki
quote:
quote:
Espri değil mi?
bende bu sene össye gircem.. bu kitabı size dersanemi vermişti ? 2008 taban puanlarını internette aradım bulamadımda
Bende bu sene ODTÜ de olmasada İngilizce İnşaat Müh. kazandım.
İnşallah ingilizceyi başarabilirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme