Şimdi Ara

ODTÜ EE <1., 2., 3. sınıf eklendi> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
11
Favori
2.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beytepe kampüsünde hiç rastlamadım bu tuvaletlere?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artyom A. C. kullanıcısına yanıt
    taleple alakalı bu durum, bence. aselsan odtü'lü mezun talep ediyordan ziyade odtü'lü mezunlar aselsan talep ediyor gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judoo

Hacettepe de nereden var alüminyum?

Beytepe kampüsünde hiç rastlamadım bu tuvaletlere?
    Türkiye'nin ilk cinsiyetsiz tuvaletleri Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı'nda kullanıldı. Şu an hala var diye biliyorum fakat nerede bilmiyorum. Şu an LGBT topluluğu ODTÜ'de resmi bir topluluk değil fakat Hacettepe'de rektör onaylı bir topluluk. Ve bu tuvaletler ODTÜ'den önce Boğaziçi'nde uygulamaya konuldu, bu kadar haber olmamıştı. Birilerinin özel olarak gıcığı var okula, cemaat ablalarını okuldan kovuyorlar "ODTÜ'de türbanlılara saldırı" diye başlık atıyor tüm medya, başka okullarda yok bu, bunu vurgulamak için verdim o örnekleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0D8665FE2

taleple alakalı bu durum, bence. aselsan odtü'lü mezun talep ediyordan ziyade odtü'lü mezunlar aselsan talep ediyor gibi.
    Evet, çünkü en iyi maaşları savunma sanayii şirketleri veriyor, çoğu öğrencinin hedefi ASELSAN'a girmek. Fakat ASELSAN'daki projeleri lisede türev integral zor öğrenip ilk 200K'dan mühendislik yazmış adam yapamaz. Matematiği iyi olan ben dünyanın en iyi okullarında doktora yapmış hocalardan konuyu dinleyip zar zor anlıyorsam bu adamların "Fourier dönüşümünü anlıyorum" iddiasına şüpheyle yaklaşırım, bana kalırsa anlayamaz çünkü gerçek manada. ASELSAN'da yapılan araştırma geliştirme mühendisliğidir ve bunu da zaten birkaç okuldan mezun olan kişiler dışında pek kimse yapamaz. ASELSAN da ODTÜ'lü mezun talep ediyor yani, %70 ODTÜ'lü.

• Ülkenin savunma şirketi olarak ASELSAN'ın doğal olarak ülkenin en iyi mühendislerini çalıştırması gerekir. ASELSAN'ın çoğunluğunun ODTÜ'lülerden oluşmasının sebebi ODTÜ'lülerin ASELSAN'ı hedefleme geleneği ve ODTÜ'nün diğer en iyi üniversitelere göre daha fazla mühendis yetiştirmesi.(odtü ee kontenjan:200, boun ee kontenjan:82)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0D8665FE2

Ülkenin savunma şirketi olarak ASELSAN'ın doğal olarak ülkenin en iyi mühendislerini çalıştırması gerekir. ASELSAN'ın çoğunluğunun ODTÜ'lülerden oluşmasının sebebi ODTÜ'lülerin ASELSAN'ı hedefleme geleneği ve ODTÜ'nün diğer en iyi üniversitelere göre daha fazla mühendis yetiştirmesi.(odtü ee kontenjan:200, boun ee kontenjan:82)
    BOUN'lular ASELSAN'da yok diyebiliriz, çoğu buralarda mühendislik yapmayı tercih etmiyor. Çoğunluğun ODTÜ'lülerde olmasının nedeni okulun çok iyi mühendislik eğitimi vermesi ve savunma sanayiinin Ankara'da olması.
  • ekle keke 2.sınıf
    ort iyiymiş bu arada

edit : pardon 1 2 3 eklendi diyince üyeleri ekliyoruz sandıydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hesher -- 4 Temmuz 2018; 1:14:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gençler sürekli çalışıp, ciddi anlamda ezber yapıp işi sevip hırslı olabilecekseniz odtü ee size göre.

ha, yaptıklarınızının karşılığını alır mısınız? orası biraz tartışmalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Philoelectronica

Baya memnunum gerek üniversitenin ortamı gerekse verilen eğitimin kalitesinden.

kaliteden tam kastın ne?
    mesela lagrange metodunu mantığıyla öğrendin mi?

çünkü lineer, kalkülüs hep ezber ile aa verilen dersler oldu benim için, çok da memnun değilim, hele ki bölüm derslerinden...

• şunu okuyun yazmadan
    ekşi sözlük
    odtü elektrik ve elektronik mühendisliği
    https://eksisozluk.com/odtu-elektrik-ve-elektronik-muhendisligi--165727

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhun711

odtü ee mi seçmeliyim makina mı hangisinin önü daha açık ve güzel kızlar var mı

ew makinayı alır ama bilgisayar da eeyi

ben olsam şu anki kafamla ceng seçerdiim bilgisayar en önü açık gibi duruyor hele bir de ilgin varsa

• hahhha bölüme ne kadar dolduysam 1 sayfa mesaj atmışım

• quote:

Orijinalden alıntı: Hynx

Bilkent bogazici karsisinda odtu secme sebebiniz neydi?

Birinci sinif atabilirseniz guzel olurdu. 2. Sinifin ilk sorusunu anlayabildim sadece belki 1.siniftan bildigimiz bir sey cikar

tutmadı puan hocam, tutuyorsa git boğaziçinde, odtüde köle mühendis olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Artyom A. C.

ODTÜ'YE LAF EDENLER NEDEN ASELSAN VS İLE GURUR DUYUYOR ?

BU ŞİRKETLERİN NEREDEYSE YARISINDAN FAZLASI ODTÜLÜ İLE DOLU

duymuyorum kardeşim aselsan da odtü de bok çukurudur.

ben de yata yata işletme okumak istiyorum

• Hazırlık sınıflarında kendi bolumuzdekilerle mi oluyoruz karışık mi oluyor, kızlar var mı? Sosyal hayat nasıl topluluklara partilere gittiniz mi hocam?

• Hazırlık sınıflarında kendi bolumuzdekilerle mi oluyoruz karışık mi oluyor, kızlar var mı? Sosyal hayat nasıl topluluklara partilere gittiniz mi hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhun711

Hazırlık sınıflarında kendi bolumuzdekilerle mi oluyoruz karışık mi oluyor, kızlar var mı? Sosyal hayat nasıl topluluklara partilere gittiniz mi hocam?
    Karışık oluyor, kızlar da var sapık kardeş. Sosyal hayat var, topluluklar vs. çok etkin fakat benim ilgimi çekmiyor pek açıkçası, o yüzden gitmedim partilere. Bir tek şenlikte Bedük konserine gitmiştim, güzeldi.
  • sen nasıl bi kıralsın reyiz.
  • Hocam yazılımla ilgili dersler sence yeterli mi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.