Abi numarası 5 haneli bir hocam da dersi alıyordu öyle diyeyim. (Seneye ben de olacağım 2. sınıf derslerinde ) [Edit: Numarası 5 haneli demek adam 30-40 yaşında falan. Adam af öğrencisi işin şakası bu ama yani 200 kişilik dönemde 400 kişi falan alıyor dersleri] Dersi alan öğrenci sayısı 350-400 falandı en az 120 (tahminen 150) kişi falan kaldı bu sene. Hangi ders söylemeyeyim ama must course 4 kredili bir dersti. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shalian14 -- 26 Temmuz 2024; 20:54:17 > |
ODTÜ EE / ODTÜ soru cevap (2. sayfa)
-
-
Valla hiç belli olmaz ya. Bu sene de bazı sınavlar aşırı kazıkmış phys105 falan 4.00 yapan çok olmaz. Sanırım hangi dersten düşük aldığın falan da etkiliyordu ENG101 CClemekle PHYS106 ya da calc CClemek aynı değerlendirilmiyordur muhtemelen.
-
Yaz abisinin kuzusu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgisayar diye bi uzmanlaşma alanı var o alan donanımla mı ilgili yazılımla mı ilgili daha çok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eşit diyebiliriz Donanım da var yazılımda
-
İkisinde de iş yapılıyor seçmeli derslerde OS ve networking dersleri falan da var (uzmanlık alanlarının zorunlu derslerine ek olarak o alanın seçmeli dersleri de oluyor arasından seçilebilen)
-
Up
ee de gazi ve gebze arasinda eğitim acisindan cok fark var mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gazi sanki Ankara'da olduğu için savunma sanayi şirketleri konusunda avantajlı ama benzer seviyede okullar bence. Çok bilgili değilim okuyanlara sorman daha sağlıklı olur.
-
Kral ben de odtü eedeyim. Şu an 1.sınıf bitti. 3.5 ortalama yaptım ama kafama şey takıldı. Math 106yı bb verdim. Başka ders olsa düşünmezdim ama 5 kredi olduğundan bir daha alsam mı diye düşünüyorum. Sence tekrar alınmalı mı yoksa direk bbde bırakayım mı
-
Bir de bu metueee star nasıl oluyor. 2.sınıfta alıyolar mı sitede bu yılla ilgili hiçbir şey gözükmüyor da
-
Math 119/120?
Phys 105/106?
Bb sebebi belli olm
Bu soru cidden iç gıdıklıklayan cinsten up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X