Şimdi Ara

ODTÜ EE VS BİLKEN PC VS BOĞAZİÇİ MAKİNE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
2.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

ODTÜ EE VS BİLKEN PC VS BOĞAZİÇİ MAKİNE

(En Son Oy Tarihi: 3.9.2024)
Giriş
  • ailem vakıf üniversitelerine sıcak bakmadığı için yazmadım yoksa ben de istiyorum bilkenti ama maddi durumlardan dolayı yazmamı istemediler
  • odtü ee dedim.

ne cerrahpaşa sevdasıymış arkadaş yıllar önce hocamın bi arkadaşı, 1500lerdeki adam, çanakkale tıp yazdı. tus'a daha rahat hazırlanabilmek için. cerrahpaşa gibi yerler çok yoğun. ders yapamıyorsunuz haliyle istanbul birde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aygipe196

ailem vakıf üniversitelerine sıcak bakmadığı için yazmadım yoksa ben de istiyorum bilkenti ama maddi durumlardan dolayı yazmamı istemediler

sana ayda 612 lira verecek olan ve hiçbir şekilde bursunun kesilmemesini garanti eden bir üniversiteye niye maddi durumdan dolayı sıcak bakmıyorlar pek anlamadım. üstelik iki kişilik odada ücretsiz konaklama da olacaktı yanlış hatırlamıyorsam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çanakkale tıp cerrahpaşadan daha zordur ben cerrahpaşayı kolay olduğu için düşünüyorsam yanlış bilgin var hocam

• Adın neden metu o zaman anlam veremedim dediklerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boğaziçi MAkineye puanın yetmez
  • Şu çocuk bi yere yerleşse de rahat bıraksa artık forumu
  • zamane1994 kullanıcısına yanıt
    Neden hocam artar mı bu sene sıralamalar

• prene96 P kullanıcısına yanıt
    2 gün kaldı rahat ol :)

• Kararsız İstanbullu kullanıcısına yanıt
    sıralaman kaçtı senin? 1600 değil mi?
  • çok bilmiyolar neyin ne olduğunu anlatamıyorum mühendis olmaya bile zor ikna etmişken iki gün içinde özele ikna etmem imkansız gibi
  • uranyum bile kurşun oldu siz hala karar veremediniz
    Cidden varya birde senin gibi olan biri daha var ulan makine,ee,bilgisayar ve tıp arasında kalınır mı arkadaşım?Sizin yaptığınız şey puanınızın yettiği yerleri karşılaştırmak sadece; insanın belli bir yönelimi olur tamam çevrede tıp yaz der o zaman dersin ki kafam karıştı tamam ama bir mühendislik türü olur kafanda, biz de arada kaldık ama sizin yaptığınız bu değil.Puanım bunlara yetiyor hangisi daha popülerse ona gideyim.Millet bunu deyince de tıp benim 1. tercihimde diyorsun o zaman neden bunları araştırıyorsun ilgi alanın yok mu?.Sürekli konu açıp duruyorsunuz.
  • zamane1994 kullanıcısına yanıt
    Mf3te o , mf4 te 1523

• V3tra kullanıcısına yanıt
    Valla benim gibi kararsız çok kişi gördüm
    evet şuan bi alana yönelimim yok bunun suçlusunun eğitim sistemi olduğunu düşünüyorum ben napabilirim ki şuan bide empati yapın eleştirmeden önce

Kardeşim bak bende mühendislik ile tıp arasında kaldım ama sonuçta ikisine de ilgim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V3tra -- 26 Temmuz 2015; 18:42:41 >
  • V3tra kullanıcısına yanıt
    hangi mühendisliği ve üniversiteyi yazıcaksın merak ettim ?
    cerrahpaşa için diğerlerine göre daha rahat diyorlar valla tabiki mühendisliğe göre zordur ama bir odtü bilkentte boru değil hocam ondada sabahlara kadar çalıştığın günler olucak önemli olan mutlu çalışman
  • Beyler 1000-2000 arası sıralama ne demektir siz bilir misiniz? Her şeyin ne en iyisi tutar ne en kötüsüne muhtaç eder. Boğaziçi olur ama Elektrik Elektronik olmaz, tıp olur ama Türkçe olur, mühendislik olur ama ucundan kıyısından değil kafadan girince değersiz gelir. Aynı durumdayım ama ben EE ile Tıp arasındayım yine daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gezmeyi Seven Adam G kullanıcısına yanıt
    çok güzel anlatmışsın hocam
    1 günümüz kaldı napıcaksın nasıl karar vericeksin merak ettim bana bi yol göster
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.