odtü ee gelir bence de ama bogazici bilgisayar veya makine dusunebilirsin ama ee'de karar kılmıssan birsey diyemem ankara fen lisesi mezunusun galiba?
Yok yıldırım beyazit anadolu mezunuyum ins odtu gelir peki bilkent hakkinda fikrin var mi cogusu bilkent daha iyidir diyor
umudunu kırmak gibi olmasın ama acıkcasi bilkent zor gibi gozukuyor en son 908 i almıs ama ins hangisini istiyosan o olurki odtü yani istanbul cıkışlı olmasam gidecegim üniversite olmasi büyük ihtimaldi hatta istanbulda olmama ragmen kafamı karıstırmıyor degil
quote:
Orijinalden alıntı: JahreVikinq
quote:
Orijinalden alıntı: ekin93
quote:
odtü ee gelir bence de ama bogazici bilgisayar veya makine dusunebilirsin ama ee'de karar kılmıssan birsey diyemem ankara fen lisesi mezunusun galiba?
Yok yıldırım beyazit anadolu mezunuyum ins odtu gelir peki bilkent hakkinda fikrin var mi cogusu bilkent daha iyidir diyor
umudunu kırmak gibi olmasın ama acıkcasi bilkent zor gibi gozukuyor en son 908 i almıs ama ins hangisini istiyosan o olurki odtü yani istanbul cıkışlı olmasam gidecegim üniversite olmasi büyük ihtimaldi hatta istanbulda olmama ragmen kafamı karıstırmıyor degil
Haklisin bilkent gelmez ins odtuye gireriz =)
tercih yapma direk kayda git onun geleceği kesin
quote:
Orijinalden alıntı: ATES19
İnsallah her ihtimale karsi bilkentte yazsam mi gelme sansi 100000 da 1 belki :S
salla bilkent i kesinlikle odtü
quote:
Orijinalden alıntı: kings_eyes
quote:
ygs 1 472 sıralama 1668 ygs 2 468 sıralama 2035 lys1 mat 48,75 geo 26,75 lys 2 fiz 27,5 kim 30 bio 26,75. odtu eee kazanabilir miyim veya tavsiye ettiğiniz başka mühendislikler varsa paylaşırsanız sevinirim
Odtü eee hayırlı olsun Ama ben değişik alternatifleri de düşün derim. Senin netlerle zor gibi görünüyor ama bilkent ee yi kesinlikle tavsiye ediyorum ve odtü den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Hem odtü kadar kalabalık değil, hem imkanları odtü den daha iyi hem de bilkentteki hocalarınla odtü de olduğundan çok daha iyi iletişim kurabilirsin. Eğer maddi durumun iyiyse bilkent ee yarı burslu, değilse de aldığım bir duyuma göre bilkentte bölüm değiştirmek çok kolaymış. Yani bilkent endüstri veya makineye gidip sonradan ee ye geçebilirsin. Sana bunları seni odtü den soğutmak için yazmadım. odtü çok güzel bir okul ama bilkent mükemmel.
Şaka mı yapıyosun, bilkent de bölüm değiştirmek için bölümünde 3,5 ortalama tuturman lazım, makinede 3,5 tutturmak için taşşaklı olmak lazım biraz.
@ATES19 Arkadaşım Bilkent ve ODTÜ'yü gördünmü? Neye göre salla diyebiliyorsun?
Bilkent'te bölüm değiştirebilmek için benim bildiğim 3 yol var.
-2. sınıfa kadar girdiğiniz yıl puanınızın yettiği başka bir bölüme sorgusuz sualsiz geçebilirsiniz (bursunuz varsa bursluluk durumu değişebilir). -Bölümünüzde 3.5 ve üstü bir ortalama yapıp gitmek istediğiniz bölüme başvurabilirsiniz (sizi kabul etmeleri ve bölümünüzün izin vermesi lazım) -IB diploması olan kişiler girdiği bölüm dışında istediği bir bölüme geçebilir (koşulları var)
quote:
quote:
İnsallah her ihtimale karsi bilkentte yazsam mi gelme sansi 100000 da 1 belki :S
sen bilkenti daha cok istiyorsun galiba yaz kaybedecegin hiç bisi yok hatta kazandıgın odtü var
quote:
quote:
quote:
sen bilkenti daha cok istiyorsun galiba yaz kaybedecegin hiç bisi yok hatta kazandıgın odtü var
Bir de yurtdisinda calismak istiyorum , bilkent yurtdisi icin daha iyidir diyorlar yazacagim bilkenti de, odtunun de servisleri gecio veya otobuste var bizim evden bakalim artik kismet, sen sinava girdin mi ? Veya hNgi uni desin?
quote:
quote:
quote:
quote:
Bir de yurtdisinda calismak istiyorum , bilkent yurtdisi icin daha iyidir diyorlar yazacagim bilkenti de, odtunun de servisleri gecio veya otobuste var bizim evden bakalim artik kismet, sen sinava girdin mi ? Veya hNgi uni desin?
sınava girdim ben de bu sene :)
quote:
Orijinalden alıntı: JahreVikinq sınava girdim ben de bu sene :)
senin nasıldı sınav? nereyi istiosun?
quote:
Ygs 38 turkce 33 sosyal 40 mat 40 fen 486 puan sıralama 152 ama lysleri kontrol etmedim o yuzden hangi sıralamada olacagım hakkında bi fikirim yok gerilicegim buyuk ihtimal ama su an tam karar veremedim nereyi sececegimi ama capa gozume cok hos gozukuyor
quote:
quote:
Ygs 38 turkce 33 sosyal 40 mat 40 fen 486 puan sıralama 152 ama lysleri kontrol etmedim o yuzden hangi sıralamada olacagım hakkında bi fikirim yok gerilicegim buyuk ihtimal ama su an tam karar veremedim nereyi sececegimi ama capa gozume cok hos gozukuyor
ygsde iyi yaptıysan diğerinde de yapmışsındır inşallah girersin tıp konusunda pek fikrim yok :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme