Şimdi Ara

ODTÜ HAVACILIK UZAY - TIP (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes yazmış işte otur iki fakülteyi de incele, derslerine bak düşün karar ver diye. Bu saatten sonra konuyu uplamak yerine ne istediğini düşün bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tıp yaz hava ve uzay hekimi ol?
  • Jhiy kullanıcısına yanıt
    Peki dediğiniz savunma sanayi şirketlerine girdiğinizde ne ile uğraşacaksınız,hiçbir bilgim olmadığından soruyorum,önünüze bir proje koyup şu kısmından sorumlusun şu zamana kadar bitir diye darkayacaklar mı özetle. Bir de yeni şeylerin üretimine katkıda bulunabileceğim bir yerde çalışmak isterim arge bölümü olan bir şirketi mi seçmem gerekir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hangi bölümü kazandınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdiye kadar, ODTU Havacilik Uzay'dan mezun olup da elinde CV is arayan kimseye rastlamadım. Hevesli ve basarili olanlar zaten daha mezun olmadan çalısmaya basladiklari gibi, is hayatlarının geri kalanında firmalardan gelen teklifler ile transferlerle geciyor. Yurtdisi olanlaklarinin ne kadar geniş olduguna girmiyorum bile.

Sunu da ekleyeyim, insanlar "yerinin doldurulmasının ne kadar zor olduguna" gore para kazanıyorlar günümüzde. Senede 30-40 mezun veren bir bölümden mezun olmanin ilk etaptaki avantajını, senede binlerce mezun veren tip bolumleri ile karsilastirmayi yersiz buluyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.