Şimdi Ara

ODTÜ HAVACILIK VE UZAY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: harbiyeliali26

hocam odtu havacılık kazanmak isterdim ama bu sene olmayacak gibi. sizce gtü, iyte gibi yerlerde makine mi yazmalıyım yoksa mezuna mı kalmalıyım ? (geçen sene 132k yaptım, bu sene 30-40k arası bekliyorum 1 defa mezuna kaldım)

Alıntıları Göster
    Bu okullar hakkında ne yazık ki bilgim yok. Yardımcı olamayacağım kusura bakma.
  • Ben havacılık ve uzaktayım bizde aerodinamik 2 var makinecilerde termondinamik 2 var diğer dersler neredeyse aynı.Havacılık okuyup makineden/makine okuyup havacılıktan yan dal çapan çok kişi gördüm.İş imkanları çok fazla yurt dışında airbusta nasa'da falan çalışan mezunlar var.Onun haricinde hava ikmalde çalışırsın thy de falan bakım mühendisi olarak çalışırsın veya savunma sanayide çalışırsın en kötü makine mühendisliği yaparsın.
  • Dell_Naja kullanıcısına yanıt
    İTÜ Uçak Mühendisliği 'ne ilk 1000'den 100'den gelen adam dolu. Şu daha iyidir demedim bilgili bir arkadaşımı etiketledim konuya ki arkadaşı daha doğru yönlendirsin. Başlık değil de adamın yazdığını oku İTÜ Uçağı sormuş?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dell_Naja

Ben havacılık ve uzaktayım bizde aerodinamik 2 var makinecilerde termondinamik 2 var diğer dersler neredeyse aynı.Havacılık okuyup makineden/makine okuyup havacılıktan yan dal çapan çok kişi gördüm.İş imkanları çok fazla yurt dışında airbusta nasa'da falan çalışan mezunlar var.Onun haricinde hava ikmalde çalışırsın thy de falan bakım mühendisi olarak çalışırsın veya savunma sanayide çalışırsın en kötü makine mühendisliği yaparsın.
    Bölüm değiştirmeyi neden düşünüyorsun neyini sevmedin? Hep hayalimdi ODTÜ keşke kazanabilseydim ceng falan.
  • Herkese çok teşekkür ederim cevaplar için.Bu kadar kişi bumuşken bir kaç şey daha danışmak isterim.Ben savunma sanayinde çalışmayı istiyorum bu bölümlerden mezunların yüzde kaçı bu şirketlerde çalışabilir veya çalışıyor?
    Birde sıralamamın yettiğini varsayarsak TOBB Ceng mi yoksa ODTÜ Havacılık ve Uzay mı?
    Birde ODTÜ Havacılık sizce bu sene kaçtan kapar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taslan30 -- 13 Temmuz 2019; 2:58:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taslan30

Herkese çok teşekkür ederim cevaplar için.Bu kadar kişi bumuşken bir kaç şey daha danışmak isterim.Ben savunma sanayinde çalışmayı istiyorum bu bölümlerden mezunların yüzde kaçı bu şirketlerde çalışabilir veya çalışıyor?
    Birde sıralamamın yettiğini varsayarsak TOBB Ceng mi yoksa ODTÜ Havacılık ve Uzay mı?
    Birde ODTÜ Havacılık sizce bu sene kaçtan kapar?
    ODTÜ Havacılık bence 5'ten kapar bu sene.
  • 6700 den 5 e biraz zor sanki hocam en fazla 6 olur bence öyle çok fazla revaçta bı bölüm değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• odtü uzay müh. gelir mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.