Şimdi Ara

odtü ie vs hacettepe ceng (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
2.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sırf adı için üniversite yazılmaz, kişi:

1- Gelecek vaad etmeyen bir bölüme giderse iş bulmada sıkıntı yaşar

2- Sevmediği bölüme giderse mutsuz olur ve başarılı olamaz

Bu sorunun cevabı senin yeteneğin hangi alanda ve hangi alanda çalışmak istiyorsun sorusuna cevap vermen ile belli olur. Burada yazacağımız her şey laf-ı güzaftır (mesela itü vs hacettepe ceng deseydin direkt itü diyebilirdik)

2019da ben de aynı ikilemde kalıp senden biraz daha kötü bir sıralama hacettepe cenge gittim (18kdan 11kya çekti zaten o sene)

ayrıca balon olan şey bölüm değil sıralaması

edit: hacettepe bu sene 5k ile kapatır zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanyaziyor -- 29 Temmuz 2021; 15:31:0 >
  • hacettepe balon falan değil ki burdaki avellere bakma rakip eliyor bile olabilirler

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Hocam genelde balon derken kötü denmek istenmiyor. Ama sıralaması olması gerektiğinden yüksek deniyor. Bu şunun gibi mesela Kafkas tıp Boğaziçi inşaat ile aynı sıralamalarda. Bu mantıklı mı hayır. Birinde bir bölümün en iyisi diğerinde en kötüsü var. Kafkas Üniversitesi normalde ilk 20k dan alacak bir okul değil. Sadece tıp olduğu için alıyor. Hacettepe için de bu geçerli. Bölüm kalitesi o seviyede değil. Bilgisayar olduğu için yükselmiş. Ha bilgisayar okumak isteyen için ama bu tek seçenek. Nasıl ki tıp için Kafkas tıp gibi bir yer seçiyorsan ve bu yadırganmıyorsa Hacettepe bilgisayar da yadırganmamalı.
  • hvl00 kullanıcısına yanıt

biliyorum balonun ne demek olduğunu ben de o anlamda balon değil demek istedim zaten

Maalesef hocama ama öyle.

madem balon o sıralamada yazılacak bir bölüm söyle hakeden

ODTÜ IE

hocaları falan karşılaştırmaya çalışmayacağım elma-armut çünkü ama katılmıyorum bu sırf itü diye saçma sapan bölümleri yazmaya ya da boun diye turizm otelcilik yazmaya falan benziyor.

Benim ilk mesajımı okuduğun konusunda şüpheliyim. Hocam bakın orada dedim ki adam bilgisayar istiyorsa zaten onu yazacak başka bir şey yazsa saçma olur. Ama hala bir çok kişi bölüme göre değil sıralamaya göre tercih yapıyor. Adamın listesinde her mühendislik, üstüne tıp diş falan da oluyor. Mesela bu tip kişiler için balondur. Bölüm bazında ODTÜ IE ile kıyaslanamaz. Kendi açılarından bakılınca ODTÜ her halükarda iyidir. Ama bilgisayar yazacak için Hacettepe daha iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.