Şimdi Ara

ODTÜ ile ilgili merak ettikleriniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
3
Favori
4.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu ve bunun gibi iş bulma sorularının tek cevabı var: Sana bağlı. Vasıfsız bir adamsan hangi okulda okuduğunun önemi yok yine de iş bulamazsın. Evet okul sana belli derecede imkanlar sağlayacak ama bunları değerlendirip değerlendirmemek senin elinde. Bir de naçizane görüşüm, bu kafayla meslek seçmemen yönünde. Pişman olabilirsin. Yurt dışına çıkmak için bölüm seçilmez, tabiki bölümün artılarından biri olabilir ama en büyük kaynağı buysa gerek okulda gerekse meslek hayatında zorlanacağını ve yaptığın işten keyif almayacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylvana

Bence abartmışsın yemek olarak(sadece yemekhaneden bahsetmiyorum) en uygun üniversitelerden biri. Yurt kantinleri vs. fiyat/performans olarak gayet iyi.
    Allah için neresi uygun her akşam en az 10 lira vermen lazım 8.Yurtta 3 lı tabldot 8.5 Lira 6.Yurtta tavuk 9.5 Lira ki bunlar doyurmuyor bile yemeksepetini ve buradaki vasat mekanları zengin etti şu okul

Yemekhane falan zaten ayrı sorun o

Kahvaltı mesela neresi uygun her gün 10 15 ver bakalim aylık hesaba vur sadece bir ogune her gün 10 15 az mi

Yemekhaneye git diyecekler evet 1km yuru ve ardından 2 Tl ye makarna kabuska falan ye

Okulda eğitimden evvel ulaşım yemek sorunu var bu bir gerçek bunu göz önünde bulundursun arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla 6-7 liraya gayet iyi bir omlet yiyebiliyorum ben ki kusura bakma ama şuanki durumda 6-7 lira gayet uygun bir fiyat. Her gün tost yemek istemiyorsan bu civarda bir para vermen gerekiyor ki çok da olduğunu sanmıyorum evet çatıdan açık büfe kahvaltı yapmak pahalı ama sonuçta kahvaltını 2 liraya 2 tane haşlanmış yumurta yiyerek de yapabilirsin.

Senin beklentin ne peki? Kaç liraya yemeyi düşünüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylvana

Valla 6-7 liraya gayet iyi bir omlet yiyebiliyorum ben ki kusura bakma ama şuanki durumda 6-7 lira gayet uygun bir fiyat. Her gün tost yemek istemiyorsan bu civarda bir para vermen gerekiyor ki çok da olduğunu sanmıyorum evet çatıdan açık büfe kahvaltı yapmak pahalı ama sonuçta kahvaltını 2 liraya 2 tane haşlanmış yumurta yiyerek de yapabilirsin.

Senin beklentin ne peki? Kaç liraya yemeyi düşünüyorsun?
    Sabah 5 Lira

Oglen 2 Lira

Akşam 10 lira olsun günlük 17 lira 30 ile çarp yurt parasını ekle kişisel ihityaç falan

• abi yemeği niye böyle olay yaptınız ki? gidiyorsun çatı'ya ya da arkabahce'ye, 2.75'e corbani alıp ekmeği da dayiyorsun ve doyuyorsun. arada bi tatlı istersen 5 liraya dilim pasta da alabilirsin. evet çok sağlıklı bi doyma yöntemi değil ama şu an ülkede ucuz olan herhangi bi şey var mı?

• nYselmech kullanıcısına yanıt
    face'te istediğin bölümün topluluğuna bakmaya çalış, onlar seni mezunlara ve öğrencilere yönlendirir, wp ya da face üzerinden sorularını sorabilirsin. mesela işletme topluluğu, siyaset bilimi topluluğu vs.

ve evet okul hayvan gibi kalabalık.

• Düşman kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam facebook kullanmiyorum mail adresleri var mi toplulugun acaba?

• DHTürkMan D kullanıcısına yanıt
    hocam tai neden odtü mezunu almasın? aselsan, havelsan, roketsan gelip odtü'ye stant açıyor adam toplamak için. odtü olmasa bunlar nasıl iş yapacak?

• nYselmech kullanıcısına yanıt
    mail olayını bilmiyorum ama topluluklar face'i çok aktif kullanıyor. bugün yazsanız en geç bi güne cevap gelir zaten.

• öğrencilerin çok büyük çoğunluğu sosyalistmiş doğru mu

• Hocam teknik bölümler için konuşulmuş ama okulda sözel bölümler nasıl? Özellikle psikolojiyi merak ediyorum

• odtü teknik bir üniversite degil, interdisipliner bir okul. ve hatta odtü nun ilk üç bölümünden biri de siyaset bilimi yanılmıyorsam. sözel alanda çok kaliteli hocalar var, özellikle yeni seçilen iibf dekanı müthiş bir adam.. yani teknik bölümlerin gölgesinde kalma olayı burda yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Awendel

öğrencilerin çok büyük çoğunluğu sosyalistmiş doğru mu
    aksine çok az bi kesim. sadece sesleri çok çıktığı için çok görünüyorlar ama kimsenin onları taktigi yok djdbdh öyle kendi hallerinde takılıyorlar.

• Felsefe öğrencisi hangi bölümlerle çap yapabiliyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyler siz odtünün ulaşım, yemek ve yurt sorunu olduğunu düşünüyorsanız yan tarafa beytepeye gelin sorunlu okul neymiş görün özellikle kalabalık konusunda hacettepeyle kimse yarışamaz maalesef

günümün 4 saati yolda geçiyor inşallah seneye kurtuluyorum bu rezaletten
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    ulaşım değil de yemekler gerçekten sorun burda
  • Metalurji malzemedeyim ben de sorusu olana yardim etmeye calisayim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İİBF nasildir iktisat istiyoruzzzzzzzzzzz + ingilizcem orta hazirligi geçerim diye düsünüyorum eğer geçme imkanım varsa geçeyim mi yoksa okuyayim mi 1 sene ing mükemmellestirmeye calisirim
  • Kimsenin sormadığı soruyu soruyorum

Devrimciler var mı varsa ne kadar

En çok istediğim üni bu arada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

beyler siz odtünün ulaşım, yemek ve yurt sorunu olduğunu düşünüyorsanız yan tarafa beytepeye gelin sorunlu okul neymiş görün özellikle kalabalık konusunda hacettepeyle kimse yarışamaz maalesef

günümün 4 saati yolda geçiyor inşallah seneye kurtuluyorum bu rezaletten
    Hacettepe de ne okuyorsun hedef nedir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.