Bildirim
Odtü işletme-iktisad için kaçar net lazım tmciler?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
45+ 20+ diyorum -
belki edebiyatı yaparımda coğrafya 17 falan olursa sence olurmu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olabilir ygs iyi -
dayı benim durumda şöyle :
ygs5 32 k- ygs4 22k- ygs 6 62k
lys mat 28 net, geo 18 net
edebiyatım 45-50, coğrafya da +20
ygs netler: tr 30,25-mat 26,5-sosyal 24,25-fen 6 netler
tm1-2-3 ne olur sizce ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueandgreen -- 17 Haziran 2015; 12:10:34 > -
10k-15k arası bence
Kardeş sana iktisat gelir diye düşünüyorum ben. Peki 140 bin ygs5 31 mat 13 geo neti 43 edebiyat 18 civarı coğrafya yapabilirsem odtü sosyoloji şansım var mıdır? ,_,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Unintend
10k-15k arası bence
hocam o kadar düşük gelmez bence ya :s ben 8000-10000 diyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueandgreen -- 17 Haziran 2015; 12:13:49 > -
valla odtü sosyoloji kaç bin bilmiyorumda 25k civarı gelir bence
29 bin idi sanırsam bi heyecanlandım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bro ben tm1 adına konuştum :D ygs mat biraz düşükmüş ondan dedim tm3 bence dediğin gibi 8k falan gelir. Rahat ol :D
quote:
bro ben tm1 adına konuştum :D ygs mat biraz düşükmüş ondan dedim tm3 bence dediğin gibi 8k falan gelir. Rahat ol :D
valla odtü işletme istiyorum ben de 9800'dü sanırım. olsa saniye durmam :D yemişler hukuku. ama işte matematik dediğin gibi aşırı parlak değil. umarım odtü işletme olur iktisatla aram pek olmaz. sence sıralama düşer mü odtü işletmenin ? veya girebilir miyim. okul puanı da 52,5.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueandgreen -- 17 Haziran 2015; 12:21:46 > -
tm3 6-9k arası bence -
valla sıralama ne olur bilmiyorum ama bende odtü işletme gelse hukuğa bakmam bile. Gelmezse iktisat yaz bence benim gibi. Hem çalışma sahası aynı hemde biraz ortalama yüksek olursa 1. Sınıftan sonrq işletmeye geçebiliriz üniversitede
quote:
Orijinalden alıntı: TheGreyOne
tm3 6-9k arası bence
ankara hukuk gelse 6000 lerden hoş olur çok, sence gelir mi ?
quote:
valla sıralama ne olur bilmiyorum ama bende odtü işletme gelse hukuğa bakmam bile. Gelmezse iktisat yaz bence benim gibi. Hem çalışma sahası aynı hemde biraz ortalama yüksek olursa 1. Sınıftan sonrq işletmeye geçebiliriz üniversitede
öyle tabii de, matematikle aram pek yok, sevmem. geçemezsem falan çekilmez 4-5 yıl :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueandgreen -- 17 Haziran 2015; 12:26:23 > -
Edebiyat sınavının zorluğuna bağlı tabii ama geçen sene düzeyi olur ve dediğin netler olursa gelme ihtimali var -
bak biraz alakasız gibi gelebilir ama ben anlatayım. Ben böyle ufak tatlı bi restoranım olsun istiyorum hamburgerci gibi. Baktım geçenlerde e2de vedat milor programında bi burgerciye gitti işletmeciside odtü iktisat mezunuydu. Harika bi yerdi. Yani ila işletmede olmuyo işletmecilik. Iyi bir iktisad öğrencisi işletmecien daha fazla kazanabilir. Hele bide üniyi bitirince ne yapmak istediğini biliyorsa.
quote:
bak biraz alakasız gibi gelebilir ama ben anlatayım. Ben böyle ufak tatlı bi restoranım olsun istiyorum hamburgerci gibi. Baktım geçenlerde e2de vedat milor programında bi burgerciye gitti işletmeciside odtü iktisat mezunuydu. Harika bi yerdi. Yani ila işletmede olmuyo işletmecilik. Iyi bir iktisad öğrencisi işletmecien daha fazla kazanabilir. Hele bide üniyi bitirince ne yapmak istediğini biliyorsa.
quote:
tabii çalışma alanları benzerlik gösteriyor ama mevzu o değil. iktisatın odtü dersleri uzmanlaşmaya başladıktan sonra işletmeden farklılık gösteriyor. abim ve nişanlısı odtü mezunu, dolayısıyla içli dışlıyım ve iktisatın çok zor ileri matematik derslerinin olduğundan haberdarım. olay bu :/
quote:
Orijinalden alıntı: TheGreyOne
Edebiyat sınavının zorluğuna bağlı tabii ama geçen sene düzeyi olur ve dediğin netler olursa gelme ihtimali var
umarım girebilirim fakat kontenjan düşürme muhabbeti olmuş :/ belki de istanbul hukuk olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueandgreen -- 17 Haziran 2015; 12:35:22 >
-
konu senin soruna cevap vermek için açılmış gibi oldu asdfghjkl biri bana cevap versin help
quote:
konu senin soruna cevap vermek için açılmış gibi oldu asdfghjkl biri bana cevap versin help
45+ ve 20+'ya katılıyorum ama belki edebiyatın biraz daha yüksek olması daha iyi olur
Benzer içerikler
- odtü kimya mühendisliği maaş
- 1 ayda 30 net arttirma
- çap yayınları zorluk derecesi
- paragraf geliştirmek için okunması gereken kitaplar
- çözüm dershanesi yorumlar
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X