Şimdi Ara

ODTÜ KİMYA MÜH. OKUYAN YA DA MEZUNLAR YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba, başlıktada belirttiğim gibi odtü kimya mühendisliği okuyanlar veya yeni mezunlar yardım edebilir mi sizce yazmalı mıyım iş olanakları açısından sıkıntı çeker miyim ilerde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tlhaonra

Öncelikle merhaba, başlıktada belirttiğim gibi odtü kimya mühendisliği okuyanlar veya yeni mezunlar yardım edebilir mi sizce yazmalı mıyım iş olanakları açısından sıkıntı çeker miyim ilerde ?

Hiç kimse yazmadığı için cevap atıyorum. Yeni mezun arkadaşlarım var kimya mühendisliğinden. İstanbul için bazı global firmalar var çalışabileceğin. Bunlar p&g, unilever, dove chemicals, basf, eczacıbaşı veb bazı ünlü parfüm markaları. Onun dışında İzmir'de Tüpraş ve Petkim'de çok büyük bir yığılma var. Gelgelelim benim gözümde yapılan iş çok zordur ve karşılığını alamazsınız. 4000 Tl civarı bir maaş alabileceğinizi düşünüyorum şuan Tüpraş giriş maaşı 4700 civarı olması lazım çift maaşlarla birlikte.

Burda asıl nokta, ODTÜ diploması ile farklı işler kovalayabilecek oluşunuzdur. Eğer kimya mühendisliğine ilgiliz varsa pişman olmazsınız.

• ATaİk_ kullanıcısına yanıt
    sizce metalürji malzemesi nasıl? bana pek olanaklı bir bölüm gibi gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nope93

sizce metalürji malzemesi nasıl? bana pek olanaklı bir bölüm gibi gelmedi

Benim gözlemime göre, yurtdışı olanakları daha fazla olan bir bölüm. Doktoraya Amerika'ya gitmek isterseniz daha rahat okul bulabilirsiniz çünkü araştırma alanı daha fazla gözüküyor fakat sizi yanıltmıyım .Farklı kaynaklardan araştırmakta fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.