Şimdi Ara

ODTÜ Makine mi İTÜ Elektronik Haberleşme mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi günler başlıkta belirttiğim gibi sizce hangisini Tercih sırasında daha üste yazmalıyım? Başta İTÜ Makina ingilizce hayaliyle çıktım yola Fakat klavuzlar yayınlanınca. bu bölümün kapandığını gördüm. İstanbulda okumak önceliğimdi fakat İngilizce öğretimini de es geçemeyeceğim. İTÜ seçersem Türkçe, ODTÜ seçersem Ankara'da okumak zorunda kalacağım yorumlarınıza ve eleştirilerinize açığım şimdiden teşekkürler

ODTÜ Makine mi İTÜ Elektronik Haberleşme mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comptons -- 8 Temmuz 2013; 17:11:33 >

• updullah
  • bilişim alanında mı çalışmak istiyorsun yoksa imalat alanında mı ona karar ver önce.
  • iş imkanı falan dersen itü
  • ODTÜ Makine. sebebini kendin yazmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: General G

ODTÜ Makine. sebebini kendin yazmışsın

sizce ingilizce eğitimle türkçe eğitimin farkını üniversiteden mezun olunca rahatlıkla görebilir miyim yoksa pek bir önemi kalmaz mı?
  • şöyle söyliyim. ben de makine mühendisliği istiyorum ve eğer gelseydi ingilizcesine giderdim kesinlikle. yazacam tercihime ama gelmeyeceğini bile bile. mühendislikte dil çok önemli bunu zaten biliyorsundur. puanın yetiyorsa neden türkçesine gidesin ki?
  • düşüneceğim teşekkürler hocam
  • şehir olarak istanbul bence en iyisi bölüm olarakda elektronik ve haberleşme bence makineden daha iyi ama sen makine istemişsin ve ingilizce eğitim demişsin o zaman odtü zaten üniversite olarakda pek bir etiket farkı yok.
  • Hortlatıyorum kusura bakmayın. Şuan ben de aynı ikilemdeyim. 4-6k arası bri sıralama gelecek ve itü EE, odtü makine arasında kaldım. Siz neyi tercih ettiniz, 4 sene sonra memnun musunuz? Teşekkürler hocam.
  • odtü makine girmiş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Software Maker

odtü makine girmiş :)

Teşekkürler. Acaba memnun mu. Forumu unutmuş 4 sene önce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.