Şimdi Ara

ODTÜ mü TOBB mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
4.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu bilgisayarsa cevap odtu istersen ortalaman 2 olsun issiz kalmassin tobb ne ya ayrica burs diye kafayi yemis cogu forumdaş bilkent desen neyse odtu yerine tobb a gitmek greksiz geliyo bana iyi duşün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanıtım günlerine git ikisininde, aklında kalan soruların tamamını sorarsın hem hemde ilk elden görmüş olursun sistemi.
  • Odtü tabiki. Düşünmeye gerek bile yok
  • İkisini de gezdikten sonra karar vermen daha doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: prabaker

bu sene sınava girdim elektrik elektronik düşünüyorum tobb mu odtü mü kararsızım, bir de kız olmamdan dolayı ne işin var elektrik eletronikte diyorlar. fikir verirseniz sevinirim

bence bayan olman çok sorun olmaz,bir sürü dalı var elektrik elektroniğin,kendine uygun bir yer bulursun yani.
    sıralaman kaçtı bu arada?
  • 2050 sıralamam.
  • Dün gezdik ikisini de TOBB'da çok iyi ODTU'de;
    TOBB'da bir çok farklı yerde okurken staj ve spor salonu yurt vs.
    Fakat şu bir gerçek hocalar ne kadar iyi stajlar ne kadar iyi olursa olsun master yapmak istediğinde kişi elit üniversiteleri geçtim iyi üniler bile TOBB'u henüz tanımıyor. Çünkü akademik bir başarası neredeyse yok sayısalda. Bi on yıl sonra olsaydı kesinlikle TOBB derdim bu destekle ama şu an ODTU çünkü en azından adından dolayı kapılar açılır mühendislikte...
  • quote:

Dün gezdik ikisini de TOBB'da çok iyi ODTU'de;
    TOBB'da bir çok farklı yerde okurken staj ve spor salonu yurt vs.
    Fakat şu bir gerçek hocalar ne kadar iyi stajlar ne kadar iyi olursa olsun master yapmak istediğinde kişi elit üniversiteleri geçtim iyi üniler bile TOBB'u henüz tanımıyor. Çünkü akademik bir başarası neredeyse yok sayısalda. Bi on yıl sonra olsaydı kesinlikle TOBB derdim bu destekle ama şu an ODTU çünkü en azından adından dolayı kapılar açılır mühendislikte...

Pardon hocam da nasıl master yapmak istiyorsan seni tanımıyorlarmış

Öyle birşey yok,Tobb mezunlarının master yaptıkları yerleri duyunca dudaklarım uçuklamıştı geçen sene

Adamların kabul olmadıkları Türkiye'yi geçtim Amerikan üniversitesi bile kalmamış

Haa şu bir gerçek özellikle Tübitak projelerinde Odtü lobisinden dolayı başka bir üniversiteden daha iyi bir proje gelse bile Odtü'den olana destek veriliyor.Ama bu da değişmeye başladı.Diğer okullardaki akedemisyenler isyan etti sonunda bu duruma

• ODTÜ

ODTÜ

ODTÜ

ODTÜ
  • ben de mf4 te 4982. oldum tobb endüstri düşünüyorum fikir sahibi biri yardımcı olabilir mi? bi de odtü nün kontenjanları artmış herhalde 4100 olan 4900 lere düşer mi?
  • odtü tabii ki düşünmene gerek yok
  • yani odtü olursa bence de odtü sonra tobb endüstri yazacağım.puanı heba etmiş olur muyum? bi de acaba odtü endüstri gelir mi ümitlenmek hata mı olur??

• Benim mf4 1394 tm1 567 odtu elektrik mi bogazici islrtme mi yardimci olur musunuz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.