Şimdi Ara

ODTÜ NTE Ders (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Gitmek istediğin section, biri olmadı ise diğer sectiona da gidersin.

(Çok kişi olunca) Form dolduruyorsun, seçilirsen devam yoksa maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nphexy N kullanıcısına yanıt

Hocam greek 201 ve history of aviation'dan hangisini seçerdiniz? (kolay ve daha garantiye yakın AA bakımından) Bu ikisinden birini alıp önümüzdeki dönem econ210 almayı planlıyorum.

• nickolangelo kullanıcısına yanıt

Valla hiçbir fikrim yok desem, aviationu bilmiyorum greek kolaydı galiba.

• up.

• MLD ile bir daha karşılaşmak istemediğim için 210 almayı düşünüyorum fakat dil derslerinin 4 kredi olması da ilgimi çekmiyor değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • orientis O kullanıcısına yanıt

Dil de alma 210 da

- ikisini de bu dönem alan bir genç

gpa kaç geldi

• Cryptix Ph.D kullanıcısına yanıt

Pazartesi...

• niyedenmiş o?

okulda alacak nte kalmıyo

• jroptog J kullanıcısına yanıt

Astronomy, history of aviation, film analysis, drawing, history of jazz, mythology and ichonograpy gibi dersleri almak zor ama daha önerilir

Dil aşırı sıkıntı değil ama işin gücün yokken bin tane kelime ezberlemek çok yük geliyor insana. Ve yoklamalı haftada 4 ders. Hocaya çok bağlı Yunanca hocasi dünya tatlısı mesela ama sınavda en incik cincik yeri bile sorabilir (kendisi de farkında sınavda kadına soru sormak serbest böyle bir şey mi var olm)

210 micro bayağı kolay macro kısmında slaytlarda olmayan yerlerden sordular sınavda konuyu kendim söktüm. Final haftası 10 slayt ezberlemek çok koyuyor adama. %50 final %50 midterm hata yapsan telafisi yok ve slaytlar afedersin berbat. Jacob Clifford olmasa kimse slaytlardan bir halt anlamaz şu dersten.

Önerim ilk saydığım dersler. Başka öneriler de beklenir. Şu BA1xxx/2xxx kodlu salak dersler de olabilir alabilirseniz.

BA lar kolaysa gelecek donem sonu corporate finance yan dalina baslayip 3 tane beles ders alabilirim. Kolay mi o ladar 1 2 kodlular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 25 Ocak 2025; 23:39:38 >
  • ODTÜ NTE Dayanışması

Alabilirsem ENG312 alıp ENG skill tree bitirmek (önümüzdeki dönem ENG313 gözüküyor o ne acaba?)

Tarih olabilir.
    Dil alamıyorum zaten, 4-2. dönem.
    Beden eğitimi belki?

Free elective ne alayım ona da öneri lazım

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Hocam sen bize tarih dersi falan alıp sonra add-dropda paslar mısın lütfen   

OKULDA SEÇMELİ YOK

• 210 niye alınmaz ya asenkron ders miss gibi

Bizim arkadaş da olmayan konuyu sordular diyip 97.5 aldıysı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • orientis O kullanıcısına yanıt

97.5 bayağı iyiymiş. Ben dediğim gibi biraz ucundan kurtardım ilk sınav 95 ikinci 87.5 vardı (iki bonus soruya rağmen 42 soruda 7 yanlış yapmışım)

210 alacaksanız alın ama ağlayan da çok gördüm. Bence ezberin iyiyse dil al hem de salaklarından birini (Çince, Japonca, Yunanca vb.) 4 kredi AA h.o.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.