< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ODTÜ ONLYFANS (2. sayfa)
-
-
Beni ne akp beni ne halk beni ne yaptırımlar beni sen bitirdin beşeri bölümler sennnnn
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
odtüdeki boş bölümler kapatılmalı diye boşuna demiyoruz!
-
Kardeşim umarım bu sığ düşüncelerin üniversitede değişir. Yapılan olayla üniversitede okuduğun bölümün ne gibi bir alakası var acaba. Derece yapan ya da iyi yerlerde olan insanlar kafanızda şekillendirdiğiniz gibi çıkmıyor emin olun. Ben ne ilk 100 yapmış bilgisayar olimpiyatcisi boun cs li insanlar tanıtım kafayı yersiniz.
Ha kızlara gelecek olursak akademik başarısızlıklar sonucu ülkeden kaçmak için yüksek lisans parasını bu yolla çıkarmaları çok acınası. Keske gidip düzgün bir onlyfans hesabi açsalardı hicbirsey demezdim. Sonuçta onların kararı fakat bunu kadın vücudunun politikleştirilmesine bir tepki hareketi olarak yapıyoruz farkındalık yaratmak için de bağış topluyoruz. Bu bağışları da eğitimde kullanacağız dersen buna 13 yaşındaki çocuk bile inanmaz. Keske bahsettikleri bilinçlendirme çalışması yapmak yerine kendileriyle yuzlesebilselerdi. Türkiyede sözde farkındalık yaratmak isteyen birilerinin tamamı Türkçe olan bir sitede amc*ğı pussy diye lanse etmesi de bayağı gülünç.
Toparlamak gerekirse kendilerini zeki zanneden birkaç kişinin keriz silkeleme operasyonundan başka birsey değil. Sözde oluşturacakları bilince zarar verdiklerinin umarım kendileri farkındadır.
Forumdaki genç arkadaşlar da anlık gazla galeyana gelmesinler. Gidince anlayacaksınız çeşit çeşit insan var, bakış açınız değişir zamanla. Saldırgan olmanın kimseye faydası yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertovski53 -- 7 Ağustos 2022; 2:47:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam bu çok doğru. yks teog lgs hiçbiri bi işe yaramıyor. ben ankara'nın en iyi anadolu lisesinde okudum ankara fen'e puanım yetiyorken aaal'ye gittim ama ilk dönem o kadar kötüydü ki, dedim ki ben bunun için mi bu kadar çalışmışım. o sınav sonucu sizin ne kadar disiplinli olduğunuzu ölçüyor başka hiçbir şeyi değil
-
pussy'i kedi için kullandıklarını düşünüyorum
-
türkiye ulusal uygar barış akademisi
-
içimdekileri yazmışsınız hocam elinize sağlık
Kelimesi kelimesine haklısınız hocam
Site uçmuş ama webarchive den yakalayabildimhttps://web.archive.org/web/20220806222727/https://www.odtufans.com/ şukunuzu alırım
Linkin sonundaki Dh referral li yaziyı silip tarayıcıya yapıştırıp öyle deneyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleksey Ivanovich -- 7 Ağustos 2022; 20:55:24 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
seninkide uçmuş dayı
Hocam ne dedim sanki ya, saldirgan bir yorum yapmadım aslında.
Sana değil de herkese demiş aslında. Biraz sana patlamış gibi olmuş başı da
siteye girilmiyor olay ne
-
İnternette dolaşıyor. Ibana para atın titsler gözüksün tarzında bi şey yapmışlar. Kızlar da leş gibi zaten
yine rastlaştık ben indüklenmiş dipol 3d videosundan.
güzel kızlar var aslında 0r0spuluklarına klıf arıyorlar sadece.
-
Kızlar çok kôtüydü hocam ya ama trdeyiz atcak vardır parasını illaki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X