Şimdi Ara

ODTU SİYASAL YAZACAKLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
4
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Önceliği plazalarda beyaz yaka olmak olan biri zaten ODTÜ işletme tutarken Siyaset yazmıyor. Siyaset'e çok yukardan giren öğrenciler akademik kariyer veya ciddi şekilde üst düzey bürokratlık hayalinde. İşletme tutmayınca girenler de epey var ki doğal bir şey. Fakülteye paket gözüyle bakıldığı için giriyorlar.

Senin önerdiğin gibi 10x 4x gibi şeyler bilmiyorum ben. Fakat söyleyeyim, Bilgi'de işletme veya ekonomi okumaktansa ODTÜ'de ui ve siyaset okuyun. İş verenin gözünde okulun repütasyonu vardır, bir de adayın cv'si vardır. İşletmede kimsenin erişemeyeceği kutsal bilgilerle dolu bir eğitim verilmiyor.
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Ben en az 4 5 tane gordugumu hatirliyorum hocam daha fazlada olabilir ama cogunlugu eski mezun yani tecrubeli kisiler sonradan dahil olmuslar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cscolt1 C kullanıcısına yanıt
    dogrudur hocam.ben daha cok son donemde girenlere baktim agirlikli olarak endustri muhendisligi vardi. iibf olarak en cok koc ve bounda isletme+iktisat cap yapan gordum. bilkent de vardi. son donemde girenler de odtu,itu,sabanci gormedim(sabanci endustri vardi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .-. kullanıcısına yanıt
    Hocam sen felaket tellali misin bir sal ya şu ea konularını. Ben de dun biriyle konustum siyasal mezunu bir tanidigi bankada mufettis olarak baslamis ve kisiye bagli hizli yukselebilirmis. Her bolumde uç kisiler var cok iyi ya da cok kotu ortalamaya bakmak lazim. Yurtdisinda mukemmel bir yere doktoraya giden 1 kisi ya da issiz kalan 1 kisi bolum hakkinda bilgi vermez

• eafur E kullanıcısına yanıt
    hangi üniversite mezunu hocam
  • SteinsGate S kullanıcısına yanıt
    Odtu sbky hocam

• eafur E kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler ama direkt nasıl müfettiş olarak başlamış orasına şaşırdım doğrusu
  • SteinsGate S kullanıcısına yanıt
    Müfettiş yardımcısı başlamıştır. Müfettiş yardımcıları yeni mezunlardan alınır, denetim işinde sıfırdan eleman yetiştirmek esastır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.