Şimdi Ara

ODTÜ Soru-Cevap (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
16
Favori
21.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 34 puan ile 25 eylülde geçici olarak yerleşebilir miyim?
  • 25 eylülü bekleyin yazıyor şu an bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venusastro -- 8 Ekim 2017; 20:56:50 >
  • Jokerberg kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yaratacak köpekler de var, sizi o sıkıntı yapacak köpeklere karşı koruyan, yurdunuza kadar size eşlik eden dünya tatlısı köpekler de var. Saldırgan olanlar daha çok akşamları ve sabah erken saatlerde çıkıyor demiray taraflarına.
    Dershane gibi aynı kurda olanlar sınıf sınıf ayrılıyor ve kur değişimi olmadığı takdirde dönem boyunca aynı sınıfta giriyorsunuz derse. Amfi de var ancak olağanüstü durumlar için kullanılıyor sadece.
  • 1.3 km mesafe yaklaşık. 15 dakika civarı.
  • Aerotechnic A kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir şey söyleyerek sizi yanıltmak istemem hocam, bilemiyorum.
  • ousan kullanıcısına yanıt
    yaz tatillerinde ders alırsak okulu erken mi bitiriyoruz? erken bitiriyorsak ne kadar erken olabilir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bana yurt çıktı. Benim şuan ne yapmam gerekiyor? Kayıt tarihi ne zaman?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm dersleri verirseniz erken bitirebilirsiniz evet ancak yaz okulunda alınan derslerin bir sınırı vardır. Ne kadar erken olabilir bilmiyorum.
  • Jdamüez kullanıcısına yanıt
    YURT KAYIT KILAVUZU:http://yurtlar.metu.edu.tr/2017-2018-basvuru-ve-kayit-kilavuzu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ousan -- 15 Eylül 2017; 0:25:55 >
  • 33 puanlar yurtsuz kaldım odtü adam değil
  • 40 puanla yurtsuz kaldım. Doğudan, İzmirden vb yurtsuz kalanlar var. Şehir dışından gelen herkese yurt çıkıyor muhabbeti yalan mı ? yoksa 25 eylülde çıkar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLVTH

yaz tatillerinde ders alırsak okulu erken mi bitiriyoruz? erken bitiriyorsak ne kadar erken olabilir?

kredi sınırı var ayrıca bşr de staj vs. en fazla 1 dönem kısalır(2 de kısalır da çok zorlu olur). o yüzden kasmaya gerek olmuyor geç olsun güç olmasın

Edit : bizim bölüm 2 dönem kısalmıyor 1 dönemden fazla prerequisiteler yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hesher -- 15 Eylül 2017; 19:11:47 >
  • askerim102 A kullanıcısına yanıt
    Nasil yani hocam

• her yurtta yemekhane var mı yoksa yemek yemek için 1.yurda mı gideceğiz?

• Hiçbir yurtta yemekhane yok. Ancak bütün yurtlarda kantin var ve her türlü yemeği bulabilirsiniz.
  • ousan kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.

• 22 eylül sınavının yerleri internet sitesinde yok ben mi yanlış bakıyorum acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: kalem99

22 eylül sınavının yerleri internet sitesinde yok ben mi yanlış bakıyorum acaba?

Daha kimlerin gireceği belli değil hocam 18indeki sınavı açıklamaları lazım önce.

• Started From The Bottom kullanıcısına yanıt
    Ben 18 indekine girmedim zaten atlamayacağım için. Sınav yerleri bugün internet adresinde duyurulacak yazıyordu kılavuzda o yüzden sordum hocam

• Started From The Bottom kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım güncel mi bilmiyorum ama zaten açıklanmış hocam iys

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.