Şimdi Ara

ODTÜ ve BİLKENT *Yurtdışında Çalışan Mezun Karşılaştırması (Boğaziçi de var.)#LINKEDIN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
36
Favori
24.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kardeş sus pus kaldın:D ötüyodun bik bik :D o bilkentteki paralı adamlar senin odtünden daha rahat amerikadaki şikeretlere giriyomuş değil mi:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarhero111 -- 15 Temmuz 2015; 15:33:29 >
  • https://www.linkedin.com/edu/university-finder?trk=nav_responsive_sub_nav_edu_school_finder

Gençler Linkedin'in Üniversite bul diye bir şeyi var siz de deneyin. Kendiminkinin resmini atıyorum.

ODTÜ ve BİLKENT *Yurtdışında Çalışan Mezun Karşılaştırması (Boğaziçi de var.)#LINKEDIN

ODTÜ ve BİLKENT *Yurtdışında Çalışan Mezun Karşılaştırması (Boğaziçi de var.)#LINKEDIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benemder -- 15 Temmuz 2015; 15:46:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero111

kardeş sus pus kaldın:D ötüyodun bik bik :D o bilkentteki paralı adamlar senin odtünden daha rahat amerikadaki şikeretlere giriyomuş değil mi:D

hocam üslubunuz çok yanlış ki benim baktığıma göre odtü yine bilkentten önde çıktı.baya saldırgansınız siz ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benemder

https://www.linkedin.com/edu/university-finder?trk=nav_responsive_sub_nav_edu_school_finder

Gençler Linkedin'in Üniversite bul diye bir şeyi var siz de deneyin. Kendiminkinin resmini atıyorum.

kardeş senin hatan var hala türkiyede aratıyosun. türkiyedeki google a girse ne girmese ne adam. 3000-4000 lira maaş veriyor adamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: work_work

quote:

hocam üslubunuz çok yanlış ki benim baktığıma göre odtü yine bilkentten önde çıktı.baya saldırgansınız siz ya.

benim baktıklarımda da bilkent önde çıkıyor birader:D adam çağırdı beni konuya dolayısıyla atar yapmam normal değil mi:D

ayrıca bilkent 50 burslu odtü 200. ama bilkent öttürmüş sadfsadfasdgsagasfasdf
  •  ODTÜ ve BİLKENT *Yurtdışında Çalışan Mezun Karşılaştırması (Boğaziçi de var.)#LINKEDIN

• noldu la millet dağıldı yine çil yavrusu gibi bilkent yine önde çıkınca:D bu sitede ne odtü hayranı var arkadaş:D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: work_work

quote:

benim baktıklarımda da bilkent önde çıkıyor birader:D adam çağırdı beni konuya dolayısıyla atar yapmam normal değil mi:D

ayrıca bilkent 50 burslu odtü 200. ama bilkent öttürmüş sadfsadfasdgsagasfasdf

bilkent 160 toplam odtü 105 değil mi bilgisayarda?

burslu burssuz farketmiyo hepsi iyi oluyor diyorsunuz başka konuda.bu konuda ise sadece 50 kişi burslu diyorsunuz.

aramalarımız nasıl böyle farklı oluyor onu anlayamadım.konuyu açan arkadaş aynı aramaları yapabilir mi acaba?

• Hayır kardeş Üniversitede yaşayacağım yer o sectiğim. Amerika diyince direk Standford MIT çıkıyor.
  • Olum Bilkentlileri anlamak güç. Bilkent Bilgisayar mezunu MIT'de doktora yapan adamla konuştum, 1500 lira civarı teklif almış arkadaşları mezun olurken, polis olsan 3000 alıyorsun. isteyene konuşmayı da atarım bilgisayara geçince.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

aynen kardeş böyle aratıcan :D

• quote:

alla alla.benimki ingilizce olduğu için felan mı acaba?nasıl farklı oluyor böyle.alla alla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gezmeyi Seven Adam

Olum Bilkentlileri anlamak güç. Bilkent Bilgisayar mezunu MIT'de doktora yapan adamla konuştum, 1500 lira civarı teklif almış arkadaşları mezun olurken, polis olsan 3000 alıyorsun. isteyene konuşmayı da atarım bilgisayara geçince.

at at MIT ye de çamur at:D iyi alıştınız:D MIT neki hem odtünün yanında dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metu-aeromech

quote:

yine de bilkent önde kardeşim:D saygılar:D

bilkent nereye önde ya
    adamlar 1984te kuruldu, adam akıllı ilk vasıflı bilkent mezunu şu an 30lu yaşlarında falan.
    blkentli üst düzey yönetici bulamazsınız, az bulursunuz çünkü hala hepsi acemi-yeni yetme

Dostum sen direkt ODTÜ yaz Bu matematikle Bilkent'te tutunman imkansiz

Şuan ilk mezunlardan üst düzey yönetici olanlar 51-52 yaşlarındalar..

• LINKEDIN zaten fazlasıyla fake hesap dolu bir site. ayrıca bounda işletmeci vs den giden çok fazladır bence. sonuçta iibf de en iyisi boun. zaten ünilerin kendi sitelerinde mezunların yönelimleri oluyor.
  • quote:

quote:

aynen kardeş böyle aratıcan :D

bakar mısın aynı aramayı yapıyorum 141 çıkıyor.

bazıları türkçede mi görünmüyor nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi work_work -- 15 Temmuz 2015; 15:49:34 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gezmeyi Seven Adam

Olum Bilkentlileri anlamak güç. Bilkent Bilgisayar mezunu MIT'de doktora yapan adamla konuştum, 1500 lira civarı teklif almış arkadaşları mezun olurken, polis olsan 3000 alıyorsun. isteyene konuşmayı da atarım bilgisayara geçince.

at at MIT ye de çamur at:D iyi alıştınız:D MIT neki hem odtünün yanında dimi?

Adam MIT'de okuyor, bilkentten mezun olurken gelen teklifler var mıydı dedim bunu dedi ben ne yapayım? Bilkent öttürür demeden önce hem orta doğu... Diye hem middle east... diye aratman lazım. Bazıları Türkçe bazıları İngilizce yazmış zira.

• quote:

Orijinalden alıntı: isvicresiz bilim adami

LINKEDIN zaten fazlasıyla fake hesap dolu bir site. ayrıca bounda işletmeci vs den giden çok fazladır bence. sonuçta iibf de en iyisi boun. zaten ünilerin kendi sitelerinde mezunların yönelimleri oluyor.

hocam boşver şunları:D en ufak bi hatada odtüyi bilkentten iyi yaptılar, bilkente demekdiklerini bırakmadılar:D ama hata yaptıklarını anlayınca bi kelime bile edemiyolar bak:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

quote:

Orijinalden alıntı: metu-aeromech

quote:

yine de bilkent önde kardeşim:D saygılar:D

bilkent nereye önde ya
    adamlar 1984te kuruldu, adam akıllı ilk vasıflı bilkent mezunu şu an 30lu yaşlarında falan.
    blkentli üst düzey yönetici bulamazsınız, az bulursunuz çünkü hala hepsi acemi-yeni yetme

Dostum sen direkt ODTÜ yaz Bu matematikle Bilkent'te tutunman imkansiz

Şuan ilk mezunlardan üst düzey yönetici olanlar 51-52 yaşlarındalar..

tipik bilkentli,hemen hakaret 2015ten 1984ü çıkarıp üstüne 18 eklemedim bilkentli.
    bak orda bi tamlama kurdum.ADAM AKILLI İLK VASIFLI.

edit: bu arada burdaki matematiksel yanlışını yüzüne vurarak sana "okuma sen" demiyeceğim.
    kendin bul, bilkent 1986 eğitime başladı.bu senin ilk ipucun olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terrence96 -- 15 Temmuz 2015; 16:07:22 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isvicresiz bilim adami

LINKEDIN zaten fazlasıyla fake hesap dolu bir site. ayrıca bounda işletmeci vs den giden çok fazladır bence. sonuçta iibf de en iyisi boun. zaten ünilerin kendi sitelerinde mezunların yönelimleri oluyor.

hocam boşver şunları:D en ufak bi hatada odtüyi bilkentten iyi yaptılar, bilkente demekdiklerini bırakmadılar:D ama hata yaptıklarını anlayınca bi kelime bile edemiyolar bak:D

hatayı anlayamadım ben ama.

bi adam daha var work_work diye niye kimse onu sallamıyor acaba :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.