Şimdi Ara

ODTÜ ve BİLKENT *Yurtdışında Çalışan Mezun Karşılaştırması (Boğaziçi de var.)#LINKEDIN (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
36
Favori
19.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gezmeyi Seven Adam

quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero111

quote:

Olum Bilkentlileri anlamak güç. Bilkent Bilgisayar mezunu MIT'de doktora yapan adamla konuştum, 1500 lira civarı teklif almış arkadaşları mezun olurken, polis olsan 3000 alıyorsun. isteyene konuşmayı da atarım bilgisayara geçince.

at at MIT ye de çamur at:D iyi alıştınız:D MIT neki hem odtünün yanında dimi?

Adam MIT'de okuyor, bilkentten mezun olurken gelen teklifler var mıydı dedim bunu dedi ben ne yapayım? Bilkent öttürür demeden önce hem orta doğu... Diye hem middle east... diye aratman lazım. Bazıları Türkçe bazıları İngilizce yazmış zira.

hepsi hem türkçe hem iniligizce yazmış kardeşim. düzgün bak istersen. türkçe yazdığında da ingilizce yazdığında da aynı adamlar geliyor.

• Bilkent = 13.000 öğrenci
    ÖDTÜ = 31.000 öğrenci
    Boğaziçi = 13.000 öğrenci

Ortantısal olarakta hesaplamak lazım.
  • Cok guzel konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IG

Bilkent = 13.000 öğrenci
    ÖDTÜ = 31.000 öğrenci

onu da katarsan bilkent çok fena eziyor hocam boşver:D odtülülerin hisleriyle oynamayalım:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: metu-aeromech

quote:

yine de bilkent önde kardeşim:D saygılar:D

bilkent nereye önde ya
    adamlar 1984te kuruldu, adam akıllı ilk vasıflı bilkent mezunu şu an 30lu yaşlarında falan.
    blkentli üst düzey yönetici bulamazsınız, az bulursunuz çünkü hala hepsi acemi-yeni yetme

PUHAHAHAHHAHAHAHHAHHAH GÜZEL MATEMATİKMİŞ KARDEŞ SEN OKUMA

• quote:

Bilkent = 13.000 öğrenci
    ÖDTÜ = 31.000 öğrenci

niye orantısal olarak hesaplıyoruz?
    işinize gelince odtüde çok öğrenci var kaybolursun vsvs
    işinize gelmeyince odtünün 60 senelik zilyon öğrencilik network'ünü gözardı edin.
    anlamıyorum bu adamları ya.
  • quote:

Bilkent = 13.000 öğrenci
    ÖDTÜ = 31.000 öğrenci

bütün öğrencilere orantısal mı yoksa bilgisayar-elektroniklere orantısal mı?
  • ya kardeş tamam haklısın bilkent iyi tamam sus artık ya bıktım senden işin gücün odtü kötülemek adam fotosunu koyuyo hala reddediyon her türlü odtü daha çok çıkıyo yok onu alma böyle arama yapcan falan diyon bıktım yok bilkent 50 kişi öttüromuş heralde microsoft apple sen burssuz okumuşun seni almam diyor sırf o 50 burslu yurtdışına çıkyo herlade
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behzat Rasulinin Hakkı

quote:

quote:

bilkent nereye önde ya
    adamlar 1984te kuruldu, adam akıllı ilk vasıflı bilkent mezunu şu an 30lu yaşlarında falan.
    blkentli üst düzey yönetici bulamazsınız, az bulursunuz çünkü hala hepsi acemi-yeni yetme

Sen sus birader, makine mühendisine çip ürettiriyordun az önce.

• quote:

Orijinalden alıntı: Behzat Rasulinin Hakkı

quote:

quote:

bilkent nereye önde ya

adamın güldüğü şeye bak ya, üstte de açıkladım.
    galiba tüm bilkentlilere teker teker açıklamam lazım 1984te tüm lablarıyla,tüm öğretim kadrosuyla pat diye mi kuruldu?
    bak orda yazdım "adam akıllı ilk vasıflı".şu güruh anlamak istediği yeri anlıyor ya sadece, yarılıyorum

• benemder kullanıcısına yanıt
    hocam sen de ilk paylaştığın resimleri doğru olanlarla değiştirirsen insanlar yanlış anlamaz konuyu:D
  • quote:

quote:

Bilkent = 13.000 öğrenci
    ÖDTÜ = 31.000 öğrenci

onu da katarsan bilkent çok fena eziyor hocam boşver:D odtülülerin hisleriyle oynamayalım:D

Hepsi mühendis değil onların , iibf mezunları var, makineci var uzay var var oğlu var. Ooooo öyle bakınca ODTÜ öttürdü beyler napsak şimdi

• quote:

quote:

Bilkent = 13.000 öğrenci
    ÖDTÜ = 31.000 öğrenci

niye orantısal olarak hesaplıyoruz?
    işinize gelince odtüde çok öğrenci var kaybolursun vsvs
    işinize gelmeyince odtünün 60 senelik zilyon öğrencilik network'ünü gözardı edin.
    anlamıyorum bu adamları ya.

Ne Bilkent, ne ÖDTÜ umurumda. Ben sadece gerçeği en doğru yasıntan sonuçları görmek istiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Bilkent = 13.000 öğrenci
    ÖDTÜ = 31.000 öğrenci

Hepsi mühendis değil onların , iibf mezunları var, makineci var uzay var var oğlu var. Ooooo öyle bakınca ODTÜ öttürdü beyler napsak şimdi

aynen makineciler microsoftta nvidiada google da çalışıyor:D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilkent = 13.000 öğrenci
    ÖDTÜ = 31.000 öğrenci

aynen makineciler microsoftta nvidiada google da çalışıyor:D

Onu diyorum işte. Onları atınca 2-3 bin civarı elektrik elektronik ve bilgisayar kalır. Öttürdü öttürdüğğğööö

• ay gençlerr 31000 öğrencini hepsi de mühendislik okuyo demi zaten öğrenci sayısıyla en doğruya ulaşamazsın
  • ODTÜ dövmüş bu arada. İngilizcesi olan kişiler ve ODTÜ kazanabilecek kapasitesi olan kişiler gitsin SAT,TOEFL filan kassın ASU'ya filan girsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wheaver06

ay gençlerr 31000 öğrencini hepsi de mühendislik okuyo demi zaten öğrenci sayısıyla en doğruya ulaşamazsın

hocam valla bırak ya

odtüde daha fazla öğrenci var kaybolursun derler, bilkentte bilgisayar 160 odtü bilgisayar 105 deriz ama çoğu burssuz derler.
    sonra burssuz berkecan pelinsularla aynı sınıfta okuyacaksın deriz ama onların potansiyelleri asıl üniversitede ortaya çıkıyor hatta ilk 5in çoğu burssuzlardan oluşuyo derler.
    sonra ama odtünün çok mezunu var orantısal olarak karşılaştırın amaa derler sonra üniversitedeki öğrenciler arasındaki network odtüde daha iyi deriz ama hımının hımının derler ağızlarında iki laf gevelerler.
    QS THE sıralamalarında yüksek çıkarsalar linkleri gözümüze sokarlar, çıkmazsalar o sıralamalar saçma olur.odtüde kişi başına düşen profesör daha fazla deriz çok daha fazla öğrenci olmasına rağmen, yok ordaki hocalar dinozor derler.
    yurt dışı konusu açılır, odtü yazarlar aramalara metu ları saymazlar.bir şekilde bilkentin daha fazla yurtdışında mezunu çıkar.
    makine mimarlık inşaat bölümlerinden mezun olmadığı için (evet biliyorum makine verdi mezun bi sene ve inşaat yok) onları karşılaştırmalarda saymazlar.

sonra yapmadığım bir hesaplama hatasında" sen matematik yaz matematik öğrenrsin zuahahah " derler.
    neyse yeter bugünlük odtü vs bilkent

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wheaver06

ay gençlerr 31000 öğrencini hepsi de mühendislik okuyo demi zaten öğrenci sayısıyla en doğruya ulaşamazsın

hocam valla bırak ya

odtüde daha fazla öğrenci var kaybolursun derler, bilkentte bilgisayar 160 odtü bilgisayar 105 deriz ama çoğu burssuz derler.
    sonra burssuz berkecan pelinsularla aynı sınıfta okuyacaksın deriz ama onların potansiyelleri asıl üniversitede ortaya çıkıyor hatta ilk 5in çoğu burssuzlardan oluşuyo derler.
    sonra ama odtünün çok mezunu var orantısal olarak karşılaştırın amaa derler sonra üniversitedeki öğrenciler arasındaki network odtüde daha iyi deriz ama hımının hımının derler ağızlarında iki laf gevelerler.
    QS THE sıralamalarında yüksek çıkarsalar linkleri gözümüze sokarlar, çıkmazsalar o sıralamalar saçma olur.odtüde kişi başına düşen profesör daha fazla deriz çok daha fazla öğrenci olmasına rağmen, yok ordaki hocalar dinozor derler.
    yurt dışı konusu açılır, odtü yazarlar aramalara metu ları saymazlar.bir şekilde bilkentin daha fazla yurtdışında mezunu çıkar.
    makine mimarlık inşaat bölümlerinden mezun olmadığı için (evet biliyorum makine verdi mezun bi sene ve inşaat yok) onları karşılaştırmalarda saymazlar.

sonra yapmadığım bir hesaplama hatasında" sen matematik yaz matematik öğrenrsin zuahahah " derler.
    neyse yeter bugünlük odtü vs bilkent

katılıyorum özelliklede bilkentteki burslu burssuz ile ilgili yazdıklarına her şey ortada boşver

• Bilkentliler çil yavrusu gibi dağıldı yea hayırdır arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.