Şimdi Ara

Odtü vs Bilgi (Lütfen bir dakikanızı ayırın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Odtü'de Sosyolojiye göre sıralamam 6 bin daha iyi ama sırf adı var diye yazmak mı daha mantıklı yoksa Bilgi'de Sosyoloji yazmak mı daha mantıklı bir tercih olur bilemedim.

Aynı şekilde Bilgi'de Uluslararası İlişkiler de tutuyor. Çok kararsız kaldım.

Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler. Ben de aynı şekilde sizlere yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıralaman iyiye benziyor neden sosyoloji yerine psikoloji yazmıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: mmorwen

Sıralaman iyiye benziyor neden sosyoloji yerine psikoloji yazmıyorsun?

Dostum sende yapma sosyoloji neree psikoloji nere yani biri 5 binle mi ne alıyor sosyoloji 26 binle.

.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pursuitt

quote:

Dostum sende yapma sosyoloji neree psikoloji nere yani biri 5 binle mi ne alıyor sosyoloji 26 binle.

.

Arkadaş odtü sosyoloji den 6k iyiyim demiş, 20k mış yani, 20kya ankara içinde bile devlet psikoloji tutuyorken sosyoloji yazmak bana göre mantıksız geldi o yüzden arkadaşa sordum... Ha eğer derse ki benim sosyolojiye özel ilgim var,tamam derim. Konu sahibi arkadaşın sorusuna gelirsek, odtü'de sosyoloji nin diğer bölümlerle çap şansı yok diye biliyorum, o yüzden çap imkanı fazla olan bir üniversite seçmesini tavsiye ederim. Bilgi'nin çift anadal programları iyiyse onu seçsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pursuitt

quote:

.

Arkadaş odtü sosyoloji den 6k iyiyim demiş, 20k mış yani, 20kya ankara içinde bile devlet psikoloji tutuyorken sosyoloji yazmak bana göre mantıksız geldi o yüzden arkadaşa sordum... Ha eğer derse ki benim sosyolojiye özel ilgim var,tamam derim. Konu sahibi arkadaşın sorusuna gelirsek, odtü'de sosyoloji nin diğer bölümlerle çap şansı yok diye biliyorum, o yüzden çap imkanı fazla olan bir üniversite seçmesini tavsiye ederim. Bilgi'nin çift anadal programları iyiyse onu seçsin.

Açıkçası psikoloji tek istediğim bölüm ama tutmadığı için Sosyolojiye mahkum kaldım diyebilirim. Amacım Odtü'de sosyolojiyle psikolojiyi çap yapmaktı olmadığından kesinlikle emin misin? Bilgi çap imkanı sunuyor ama tam burslu olunca diğer dalda bursu paylaşmak çok sıkıntılı oluyormuş ciddi bir not ortalaması gerekiyor anlıcağın.
    Kafam çok karıştı sence Psikoloji yerine PDR yazmak ne kadar mantıklı?

• Dokuz Eylül Psikoloji'ye girebilirsin biliyorsun dimi. Onu yaz bence.

• mmorwen kullanıcısına yanıt
    İzmir'de yaşıyorum ve burda kalmayı düşünmüyorum o yüzden yazmayı da düşünmedim hiç.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.