yatay geçiş başvuruları tam olarak ne zaman oluyor ve her üniversiteye ayrı ayrı mı başvurmak gerekiyor yoksa,kendi bağlı oldugumuz okula mı başvuruyoruz? tarihleri okuldan okula göre değişiyor bunu biliyorum ama bu başvuru noktasında tereddütlerim var?
Her dönemin sonunda oluyor.Başvuruyu geçmek istediğin üniversiteye yapıyorsun.Başvuru tarihleri ve şartları okuldan okula değişiyor
geçmek istediğim okula mı?nasıl gidicez o kadar yolu
Mesajı okuyunca bayağı güldüm. Ben bu sene antalyadan yalovaya geçmek için başvurdum.Önce antalyaya gidip evrakları aldım sonra yalovaya gidip evrakları teslim ettim.Sonuçlar açıklanınca yine evrak eksikmiş yine antalyaya sonra yalovaya gittim.Kayıdı yaptırdıktan sonra kayıt sildirmek için tekrar antalyaya gitmem gerek. Bu işleri kolay mı sanıyorsunuz?
Daha dur sen ankaraya da gitmiştim ösym onaylı kazandı belgesi almak için.Ben daha 1-2 kere antalya-izmir-yalova arasında gider gelirim. Yatay geçişi kazandım ama oradan oraya gide gele bende okuma hevesi kalmadı.
adamın beğenmediği yer.. taksim meydanına 100 metre inönü stadına 50
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOKEDİCİİİ -- 3 Nisan 2015; 21:14:38 >
Ergenlik dönemi olur böle şeyler..Zaten imzasına bakarsak sonradan anlamış meseleyi..Belkide artık mezun..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme