Şimdi Ara

[ÖDÜLLÜ-50TL İçerir] 20 Senedir bulamadığım OYUN. Kendine güvenen gelsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
2
Favori
1.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu bilen çıkmadı arkadaşlar bense daha 1-2 sene önce bulabildim. reddit te benim gibi çok soran olmuş cevap verebilen ise çok az çıkmış. David Braben V2000

Oyunu bilen veya ismini bulan olursa ilk bulan arkadaşın ibanına 50tl yollayacağım. 😊 Buradanda dekontu paylaşırım.

PLAYSTATİON PLAYSTATİON 1 PLAYSTATİON ONE PSX Yani İLK NESİL PLAYSTATİON da oynadım. PC de var mı bilmiyorum.

Arkadaşlar iyi günler, Çocukluğumda oynadığım bir oyun her yıl aklıma gelir ve arayıp bulamam hatta çoğu PSONE fanınında bilmediğini düşündüğüm için hiç yazmadım. Oyun 2005 öncesi kesinlikle(Ps1 98-2002 arası vardı bizde yinede bir umut aralığı geniş tutuyorum.)

Oyunu anlatmaya gelince oyun strateji tabanlı ancak görüş acısı yatay veya yataya yakın yani trp tps rpg gibi

Oyunda bir uçan uçak veya uzay gemisi ne derseniz ona sahibiz(ONU SÜRÜYORUZ YANİ ARABA YARIŞI GİBİ YALNIZCA GEMİYİ KONTROL EDİYORUZ. BİREY OLARAK YOKUZ. ARABAYIZ KISACASI)

Bir adada başlıyor(Oyun okyanus ve kara arasındaki ilişkide geçiyor) oyun Ana bir binamız var. Başlangıç yerinden çıkıp gezegeni keşfe çalışıyoruz gezegende insanlar var(ben köylü diyordum) onları uçak/geminize ışınlayıp kendi ana binanıza götürünce sıradan insanları mühendis/teknik eleman a çeviriyor böylece binanızı savunacak faktörler elde ediyorsunuz.mühendisi tekrar geminize alırsanız bu sefer geminizi hasar alınca otomatik tamir ediyor. Bazı yerlerde belirli malzemeler var örneğin ağırlık alırsanız geminin içine istediğiniz zaman suyun altına inebiliyorsunuz suda gizli gizli eşyalar veya belirli bölümlere açılan ışınlanma tünelleri mevcut(kara delik gibi) üssünüze saldırırlarsa alarm çalıyor ve oraya yetişmeye çalışıyorsunuz silahınız ezikçe başlayıp lazer oluyor kırmızı mavi falan saldıran yaratıklar ise böcek türleri en rahat uçup lazer atan büyük arıları hatırlıyorum. Vede karada bazen bu yaratıklara ait üsler oluyor kale şeklinde onu hatırlıyorum. Oynayalı 20 sene oldu belki bu oyunu veya bu oyunun ismini öğrenerek devamı varsa onu oynamak istiyorum kesinlikle çok farklı ve efsanevi bir oyundu.

Anahtar Kelimeler: Uçan Gemi, Okyanus,Deniz, Ada, Böcekler,Teknoloji,Köylü,Mühendis

Oyun Pixel Art 2D Değil. O zamanın kütük 3d düşük poligonlu grafiklerine sahip.

Uzay gemisini(veya B52 siyah casus uçakları andırıyordu) 3. Bakış açısıyla görüyoruz.

Köylüyü alıp adamıza bırakıyoruz. Sonra adamızdan mühendis olarak çıkıyor adamıza yeni savunma üniteleri kuruyoruz. Böyle böyle köylü taşıyorduk. Yaratıklar böceklere benziyor.

Oyunu bana sorarsanız strateji derim başkasına göre nedir bilemem. Mantığı strateji ama. Çocuktuk o zamanlar oyun türleri böyle net değildi. Bulan arkadaşa 50Tl yi ödül olarak memnuniyetle vermeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 14 Mayıs 2024; 7:44:12 >

• Space ship oyunun adı
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt

Uzayla alakası yok ada diyorum deniz diyorum yeşil kara parçası diyorum.

• THUNDER FORCE V

Seri olarak hangisinden bahsettiğinizi anlayamadım ama bu oyuna bir göz atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayhoş -- 17 Ağustos 2020; 10:38:27 >
  • Buldum hocam green island
  • minecrafta benzettim ben

• Hocam myst olabilir mi acaba
  • Bence aradığın oyun "MDK" ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Buldum hocam green island

hocam nasılsın işler güçler nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

hocam nasılsın işler güçler nasıl

Alıntıları Göster
    Tsk ederim hocam yuvarlanip gidiyoruz
    Peki ya sen nasilsin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Tsk ederim hocam yuvarlanip gidiyoruz
    Peki ya sen nasilsin?

Alıntıları Göster

hiiç hocam her zamanki gibi yolunda gitmiyor işler

uzun zamandır görmüyordum nerelere kayboldun

• wargames defcon 1

• Random yazmışsınız resmen attığınız oyunların alakası yok herkese hitap edecek bir oyun değil
  • Apocalypse?

• İnsan yok hocam GEMİ VAR UZAY GEMİSİNİ SÜRÜYORUZ SÜREN ŞÖFOR YOK. YALNIZCA GEMİYLE YAPIYORUZ İŞLERİMİZİ

• psone'da oynamadığım oyun yok gibidir,o tarz zeitgeist,eagle one,space rider'dan biridir.

Edit:50 lira istemez fall guys gift ya da key atabilir misin. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 17 Ağustos 2020; 18:59:20 >
  • adam yardımcı olmaya çalışanları dövecek nerdeyse,
  • quote:

Orijinalden alıntı: çikko

adam yardımcı olmaya çalışanları dövecek nerdeyse,

Harbiden he  

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.