bakalım hocam forumda da kafa karışık %60 tıpa yerleşitirken %40 da dişe yerleştiriyor |
ÖDÜLLÜ ANKLET ( KİŞİ BAŞI 600 TL YEMEK ) (3. sayfa)
ÖDÜLLÜ ANKLET ( KİŞİ BAŞI 600 TL YEMEK )
(En Son Oy Tarihi: 1.10.2024)
-
-
amin hocam
-
Arkadaşlar oyunuzu kullandıktan sonra oyumu şu üniversiteye kullandim diye yorum yapın Aksi taktirde ödül verecek arkadaş nerden bilsin kimlerin ödülü kazanmaya hak kazandığını
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değil mi hocam ben uyarımı yaptım
Marmara diş dedim kanka
-
haydi bakalım hocam ne gelecek diş mi tıp mı
-
BEDAVA YEMEK BAS OYLARI BASSSS
-
Mardin tıp demeyenlere itibar etmeyiniz
-
o kadar geri çeker mi mardin sizce
-
Maraş bence Mardin'den birazcık önde kapatır depremin etkisinin biraz geçmesiyle.
-
1100 kişi de geri.çekerse tamamdır hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Minimal 6000TL hazır olsun slash 😅
hocam sizin oy verdiğiniz yer gelirse o kadar gitmez de sbü tarafı kazanırsa ( ben de sbüye oy verdim ) bayağı güzel bir maliyet olacak erzincan için o kadar param gitmez gibi
-
Kafkasa oy veren de çok var sana tıp gelir bir kere dişe oy verenler otomatik elendi
umarım dediğiniz gibi olur hocam dişe verenle sanırım dişin de ileri çekeceğini düşünüyor çünkü 31k lık yer gelir diyorlar. Şöyle yozgat hitit falan gelse inanılmaz iyi olur ama oralar zor zaten
-
hitit
-
bakalım hocam sonuçlar açıklanınca bakmayı unutmayın buraya hititse IBANı fişeklersiniz
-
bedava yemeeeek bas oyları milli piyangoo
-
Kafkas tıp diye düşünmekteyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ağrı tıp diyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X