Evet yılın artık son başlığı ve anketi kendi adıma. Yerleşeceğim üniversiteyi bilenlere 600 Tl'ye kadar yemek benden. Seçtiğiniz şıkkı alta yorum olarak yazarsanız sonunda kazananlar daha net belli olur. Şimdi sorum şu 29190 sıralamaya ÖSYM beni nereye yerleştirir? Şansınız bol olsun TERCİH LİSTESİ ÖNCE TIP ( BAŞARI SIRASINA GÖRE ) SONRA DİŞLERDİR( BAŞARI SIRASINA GÖRE ) ARKADAŞLAR ONA GÖRE OYLAYIN DERİM < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slash702 -- 23 Temmuz 2024; 10:22:8 > |
ÖDÜLLÜ ANKLET ( KİŞİ BAŞI 600 TL YEMEK )
ÖDÜLLÜ ANKLET ( KİŞİ BAŞI 600 TL YEMEK )
(En Son Oy Tarihi: 1.10.2024)
-
-
Hamidiye diş h.o
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1/13 sansim oldugundan denemeye tenezzul bile etmiyorum (istatistikciyim cok mu belli oluyo)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1/13 > 0 hocam denemek bedava
-
ben de kendime orası için oy verdim hocam kendimi en kötü ona hazırladım
-
yozgat tıp h.o
-
kafkas olsun o zaman
Kafkas tıp secenegine bastim
hepinize teşekkürler katılım için gerçekten bilene yemek sözümün arkasındayım çıkmaz demeyin şansınızı deneyin
-
olsun hocam hiç problem değil
-
Hocam bilen herkese ayrı ayrı ısmarlayacak mısınız? Eğer yeterince kişi bu ankete katılırsa ve orantılı olarak oy verirlerse size bayağı tuzlu gelebilir yemekler Bence belirli bütçeniz olsun onu aşmayın ve kazanan kişilere toplam bütçeyi taksim edin ya da kazanan kişilerden bütçenizin elverdiği kadarıyla belirli sayıda kişiyi rastgele seçin onlara verin ödülü. Oy olarak da yozgat tıp dedim umarım hayırlısı gönlünüzce olur
-
Bilen tüm kişilere vereceksin ödülü değil mi ?Bu arada sıralamam tam olarak kaç ona göre oyumu kullanacagim
hocam 13 seçenek var en baba 15 kişi bence bir seçenek te toplanır o yüzden karşılayabilirim ( şimdi 500 kişi oy kullanmaz inşallah )
-
herkese hocam 29190 tam olarak
-
Takdir sizin elbette hocam eliniz gibi bahtınız da açık olsun
-
peki benim secenegin olmasinin olasiligi 1/13 ya, ben 600 liranın 1/13ünü istesem veriyon mu acil lazim kahvalti yapacagim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dursung_ -- 23 Temmuz 2024; 10:11:40 >
Erzincan tıp olarak oyumu kullandim.Yani tercih sirana bağlı olarak 29.190ile kapatan yerler ya da 28500 civarında geçen sene gelen tiplardan biri gelir.Yemek ödülümü alacağıma inaniyorum
Hocam ankette hangi tercih daha öne yazacağını belirtsen daha iyi olur örneğin gider kars tipi en öne yazarsan o gelir.O yüzden yeni konu aç veya bu başlıktaki seçenekleri hangisini kacinnci sıraya yazacaksın onu söyle ona göre oy kullanirdim
Siirt tıp
Aklıma geldi
Hoca Nasrettin Akşehir’de kadılık görevini yürütürken karşısına iki adam çıkmış. Birisi öteden beri pintiliği ile bilinen bir aşçı, diğeri de zavallı bir fakir. Aşçı sözü almış :
– Hocam demiş, ben bu adamdan davacıyım. Dükkanın önünde yemek pişiriyordum. Tencerenin kenarından buğusu çıkıyordu yemeğin. Bu adam elinde somun ekmekle geldi. Kopardığı lokmaları yemeğin buğusuna tutup başladı atıştırmaya. Sonunda yemek pişene kadar ekmeğini bitirdi. Ondan yemeğin buğusunun parasını istedim, vermedi. Hoca Nasrettin anlatılanları dikkatlice dinledikten sonra fakire dönüp :
– Doğru mu bunlar ? diye sormuş.
– Evet, demiş fakir adam.
– Öyleyse para kesesini çıkar bakalım. Zavallı fakir adam kadı efendiye karşı gelememiş. İçinde üç beş akçe bulunan para kesesini Hoca Nasrettin’e uzatmış. Bu sefer aşçıyı çağırmış yanına. Keseyi kulağına yaklaştırarak başlamış şıngırdatmaya…
Aşçı, ver hocam artık paramı diyerek hocadan parasını istemiş.
Hoca da :
– Haydi demiş aldın işte alacağını.
Aşçı :
– Nasıl olur? Bana bir şey vermedin diye şaşkınlığını belli etmiş
Hoca cevap vermiş :
– Fazla uzatma, yemeğin buğusunu satan, paranın da sesini alır!
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
1/13 > 0 hocam denemek bedava |
Benzer içerikler
- paraf yayınları zor mu
- ayt kimya kaynak önerileri
- istatistik okunur mu
- görkem şahin hangi üniversite mezunu
- tıp mı hukuk mu testi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X