Şimdi Ara

Ödüllü reklamlar sadece 'Video' türünde mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet gördüm neredeyse soveceksiniz yorumdakilere

Bir sey dicem reklamlariniz da 5 sn sonra carpi butonu çıkıyor ona basınca kazanc gelmiyor mu size ?
    Odullu olanlari kastetmiyorum menuye dönünce çıkan reklamlar falan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Evet gördüm neredeyse soveceksiniz yorumdakilere

Bir sey dicem reklamlariniz da 5 sn sonra carpi butonu çıkıyor ona basınca kazanc gelmiyor mu size ?
    Odullu olanlari kastetmiyorum menuye dönünce çıkan reklamlar falan.
    Geliyor ama çok çok az.

Yorumdakilerin anasına bacısına içimden sövüyorum o konuda rahatım hak ediyorlar çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 26 Temmuz 2019; 18:53:34 >
  • Millet o reklamlari neden 30 sn izlesin neden beklesin o zaman.

5. Sn de çarpı butonu koymak zorunda mısınız ?
    Ya hocam sonradan editliyorsunuz mesajı eksik cevap veriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 26 Temmuz 2019; 18:55:19 >
  • quote:

Millet o reklamlari neden 30 sn izlesin neden beklesin o zaman.

5. Sn de çarpı butonu koymak zorunda mısınız ?
    Ya hocam sonradan editliyorsunuz mesajı eksik cevap veriyorum
    Çarpı butonu olmayan Ödüllü Reklam oluyor ve oyuna kapatılamayan reklam koyarsanız ananıza küfür yersiniz oyunculardan ve oyunu kötüleyip, silerler.

Gerçi acaba zorla kapatılmayan reklam verip sonradan Coin ödülü versek o kadar küfür yer miyiz denemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 26 Temmuz 2019; 18:57:23 >
  • Hocam 10 altin veren odullu reklaminiz da da çarpı butonu çıkıyor ?
    Ödülü kaybedeceksiniz diye uyarıyor ama.

• quote:

Hocam 10 altin veren odullu reklaminiz da da çarpı butonu çıkıyor ?
    Ödülü kaybedeceksiniz diye uyarıyor ama.
    Reklam Firmasına göre değişir, kapatma seçeneği verme olayı.
    Benim oyunuma 10 tane reklam firması bağlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 26 Temmuz 2019; 19:2:40 >
  • Bu 10 tane reklam firmasini tek platformdan mi kontrol ediyorsunuz ?

• quote:

Bu 10 tane reklam firmasini tek platformdan mi kontrol ediyorsunuz ?
    https://www.ogury.com/ kullanıyorum.
  • Googlenin servisini neden kullanmiyorsunuz hocam

Bunu unityde kullanabilir miyim ben

• Çok indirilip silinince az bir kitle kalıyor ya o bana koyuyor ya benimde 100+ indirilme oyunum var fakat etkin oyuncu sayısı 26 (Aktif oyuncu sanırım etkin oyuncu sayısı oluyor öyle biliyorum). Ve günlük 10, 10 artıyor reklam izlenmeleri. Bu piyasada oyuna milyonlar basılmazsa kaybedilir. Tecrübeyle sabittir . Ama yine de Rise Up , Flappy Bird gibi istisnalar vardır.

Bu arada günlük oyuncu sayısına nereden bakıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F0924900 -- 26 Temmuz 2019; 20:16:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8F0924900

Çok indirilip silinince az bir kitle kalıyor ya o bana koyuyor ya benimde 100+ indirilme oyunum var fakat etkin oyuncu sayısı 26 (Aktif oyuncu sanırım etkin oyuncu sayısı oluyor öyle biliyorum). Ve günlük 10, 10 artıyor reklam izlenmeleri. Bu piyasada oyuna milyonlar basılmazsa kaybedilir. Tecrübeyle sabittir . Ama yine de Rise Up , Flappy Bird gibi istisnalar vardır.

Günlük oyuncu sayısını oyunu Unity'den yaptıysanız ve oyun motorundan servis kısmından Unity Analytics bağladıysanız günlük aylık saatlik detayları görebilirsiniz.
    https://analytics.cloud.unity3d.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8F0924900

Çok indirilip silinince az bir kitle kalıyor ya o bana koyuyor ya benimde 100+ indirilme oyunum var fakat etkin oyuncu sayısı 26 (Aktif oyuncu sanırım etkin oyuncu sayısı oluyor öyle biliyorum). Ve günlük 10, 10 artıyor reklam izlenmeleri. Bu piyasada oyuna milyonlar basılmazsa kaybedilir. Tecrübeyle sabittir . Ama yine de Rise Up , Flappy Bird gibi istisnalar vardır.

konuyu hortlatmak gibi olmasın ama tecrübeli arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Bu " oyuna milyonlar basmak lazım tanıtımı için reklam vermek lazım " derken ne civarda bir miktar söz konusu? Tek bir kişi hypercasual oyunu yapsa ne kadar bir yatırım yapıp reklam verirse hatrı sayılır bir derecede gelir elde edebilir? Bunun aşağı yukarı belli bir oranı var mı? Daha önce tecrübe etmiş olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: takami59

konuyu hortlatmak gibi olmasın ama tecrübeli arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Bu " oyuna milyonlar basmak lazım tanıtımı için reklam vermek lazım " derken ne civarda bir miktar söz konusu? Tek bir kişi hypercasual oyunu yapsa ne kadar bir yatırım yapıp reklam verirse hatrı sayılır bir derecede gelir elde edebilir? Bunun aşağı yukarı belli bir oranı var mı? Daha önce tecrübe etmiş olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?

Alıntıları Göster
    Hypercasual oyun yapıp, reklam vermediğimden tam miktarını bilmiyorum ama belli şirketlerin bu tarz geliştiriciler için sözleşme ile kar anlaşarak reklam verdirttiğini biliyorum. Aynı şekilde bu reklam yapılmazsa oyun hiçbir şekilde tutmucaktır çünkü hypercasual türünden milyonlarca benzer oyun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 4 Eylül 2019; 20:44:9 >

• Konu daha fazla dağılmaması içni pm atıyorum.Cevap için teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E94B9CA23

Hypercasual oyun yapıp, reklam vermediğimden tam miktarını bilmiyorum ama belli şirketlerin bu tarz geliştiriciler için sözleşme ile kar anlaşarak reklam verdirttiğini biliyorum. Aynı şekilde bu reklam yapılmazsa oyun hiçbir şekilde tutmucaktır çünkü hypercasual türünden milyonlarca benzer oyun var.

Alıntıları Göster
    bir soru da benden gelecek kusura bakmazsanız. ios platformu hakkında ne düşünüyorsunuz mobil oyun gelirleri açısından?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Billy Pilgrim

bir soru da benden gelecek kusura bakmazsanız. ios platformu hakkında ne düşünüyorsunuz mobil oyun gelirleri açısından?

Alıntıları Göster
    Android'in 10 katı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.