Şimdi Ara

Ödüllü reklamlar sadece 'Video' türünde mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uygulamalardaki ödüllü reklamlarda video izlettiriliyor (Teşvik edilerek), Bu yasak değil mi ?

Mesela , Ödüllü reklamını ben "reklam tıklatma" şeklinde kullanmak istiyorum,

Bu yasak mı ?

Web sitelerinde site menülerine Adsense reklamları ekliyorlar ve siteye giren kullanıcılar neye tıkladığının farkında olmadan reklama tıklamış oluyor ve site sahibi kazanıyor.

Bunu yapan siteler 6,8 yıldır ayakta, bunu uygulamada yapmak yasak mı ? ( Ki uygulamada neye tıkladığını bilerek tıklayacaklar sonuçta.. )

Yasaksa buradaki uygulama neden banlanmamış , bunun gibi daha da var tek bu değil ?!...
    https://resmim.net/f/Y5j0wM.jpg

• Evet yasak ama bir sürü hesap alıp yeniden uygulama yüklüyorlar. Düzgün şikayet ederseniz kaldırılır, edilmediği için kaldırılmıyor.

Ödüllü Reklam dediğimiz şey kapatılmayan zorunlu reklamlardır. Gelirleri daha yüksektir bu yüzden oyuncuya ödül verilir. Normal olarak kullanılmasını tavsiye etmem reklam kapatılmıyo.

Kullanıcına zorla reklam tıklatamazsın, bunu söylemen veya oyuna 5 yıldız ver gibi şeyler direk oyunun SUSPEND yasaklanmasına sebep olur.

Reklam Firmaları tıklanma oranına bakıyor ve SAHTE olup olmadığını anlıyorlar. 5000 Gösterime 400 Tık geliyorsa bu normaldir ama 5000 Gösterime 3000 TIK geliyorsa seni reklam firmasından banlarlar ayrıca. Oyunda reklamın görünmez bunu Admob yapıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 11 Haziran 2019; 7:23:55 >
  • Ama 30 sn reklam izle su kadar oyun parasi kazan veya su skini kazan mantığı bir cok oyunda gördüm ben ve milyonlarca indirilen oyunlar ?

Ayrica ben oyunu derecelendir diye buton koyamaz miyim oyunuma ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Ama 30 sn reklam izle su kadar oyun parasi kazan veya su skini kazan mantığı bir cok oyunda gördüm ben ve milyonlarca indirilen oyunlar ?

Ayrica ben oyunu derecelendir diye buton koyamaz miyim oyunuma ?
    Ödüllü Videolar serbest ve kullanıcı videoyu bitirdiğinde ödül verebilirsiniz.
    Yasak olan şey: Zorla videolara tıklatıp, uygulamaları indirtmek veya teşvik etmek

Oyunu derecelendir butonu koyabilirsiniz. Daha fazla puan almanızı sağlar
    Yasak olan şey: Kullanıcı Puan Verdiğinde Ödüllendiremezsiniz veya Kullanıcıyı 4-5 yıldız vermeye teşvik edemezsiniz. Uygulamamı Değerlendirin demeniz gerekiyor.

Ayrıca şu oyunda gördüm ondada vardı mantığını malesef Google Play kabul etmiyor. Google Play politakaları ise sürekli değişen bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 25 Temmuz 2019; 19:39:11 >

• Peki kullanıcı ödül kazanmak için video izlemeye tıkladı diyelim. 30 sn suresi var diyelim. Ben çoğunda 30 sn bitmeden cikamiyorum mecbur beklemem gerekiyor. Bu yasak mi ?
    Sonuçta kendim tikladim 30 sn beklemeye de mecbur kalmam yasak mi ?

• quote:

Peki kullanıcı ödül kazanmak için video izlemeye tıkladı diyelim. 30 sn suresi var diyelim. Ben çoğunda 30 sn bitmeden cikamiyorum mecbur beklemem gerekiyor. Bu yasak mi ?
    Sonuçta kendim tikladim 30 sn beklemeye de mecbur kalmam yasak mi ?
    Değil ama kullanıcıya videoya tıklarsa daha fazla ödül vericeğini söylemek, yazmak yasak.

Oyunumu inceleyebilirsiniz nasıl yaptım diye:
    play.google.com
    Just Survive: Raft Survival Island Simulator - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zkgames.justsurvive

Zamanında 1 kere suspend yemişti rate verene oyunda Pistol vericem dedim diye ama ban yiyene kadar oyun 20000 rate falan aldı günde 200 rate alıyordu bu sayede sıfır reklam basarak oyun tutmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 25 Temmuz 2019; 19:57:12 >

• Ooo hocam 1 milyon indirilmiş bu oyundan ne kadar kazandiginizi yazabilir misiniz toplam yani ne için uğraşıyorum görmüş olayim sakincasi yoksa.
    Ozelden de yazabilirsiniz

Bu arada ben sizin oyununuzu daha önce indirmisim 2017 den kalma yorumum var Ödüllü reklamlar sadece "Video" türünde mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 25 Temmuz 2019; 20:3:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam nereye kayboldunuz yahu

• quote:

Hocam nereye kayboldunuz yahu
    Az kazandırıyor. Online bir oyun olmadığı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 26 Temmuz 2019; 18:8:35 >
  • Aktif kullanıcı sayısını görebiliyor musunuz ?
    Reklama 1000 görüntuleme 5-10 tl verse sizin oyun 1 milyon indirilmiş günde 100 bin kişi giris yapip sadece 1 adet reklam görse 100 bin goruntuleme 500-1000 tl ediyor gunde. Hadi ben abarttim diyelim gunde 100 tl gelse yine 3000 ediyor ayda

• quote:

Aktif kullanıcı sayısını görebiliyor musunuz ?
    Reklama 1000 görüntuleme 5-10 tl verse sizin oyun 1 milyon indirilmiş günde 100 bin kişi giris yapip sadece 1 adet reklam görse 100 bin goruntuleme 500-1000 tl ediyor gunde. Hadi ben abarttim diyelim gunde 100 tl gelse yine 3000 ediyor ayda
    Oyun öncelikle 3.5 milyon indirildi ve 16.000 aktif kullanıcı var. Singleplayer oyunların hiçbir zaman uzun vadeli kulanıcısı olmaz. Günlük reklam görüntülenmesi 8-15k arası.

Şu saatten sonra singleplayer oyundan para kazanabilceğini sanan hayal görüyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 26 Temmuz 2019; 18:31:52 >
  • 8-15k reklam demek günde 50 TL demek ortalama he

Aktif kullanıcıyici nasil goruyorsunuz playstore mi söylüyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 26 Temmuz 2019; 18:33:9 >
  • quote:

8-15k reklam demek günde 50 TL demek ortalama he

Aktif kullanıcıyici nasil goruyorsunuz playstore mi söylüyor ?
    1500TL kazanmıyorum ayda o zaman gider intihar ederdim şükür 6k+ sabit.

Unity Analytics'den görüyorum.

Günlük 5K Oyuncu varmış, Cihazında 30 gün içinde yüklü olan ise 16.000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 26 Temmuz 2019; 18:36:5 >
  • Oha hocam kafamı duvarlara vuruyorum su anda 6000 bine az mi diyorsunuz ve bir oyunla diger oyununuz 5 bin indirme daha

Bereketiniz, kazanciniz artar inşallah ben şimdiye kadar niye yapmadim ona yaniyorum

• 1000 göruntulemeye ortalama 20 tl geliyor size cok iyi bu.
    Bir kiside günde 3 kez reklam görüyor en az

• quote:

Oha hocam kafamı duvarlara vuruyorum su anda 6000 bine az mi diyorsunuz ve bir oyunla diger oyununuz 5 bin indirme daha

Bereketiniz, kazanciniz artar inşallah ben şimdiye kadar niye yapmadim ona yaniyorum
    6bin inanın çok az 1 aile geçindiriyorum tek başıma istanbul'da.

3.5 milyon indirmeli bir oyunun geliri 1000$ civarı ise kötüdür.

1000 görüntülenme 6-8tl civarı veriyor. Uygulama içi satın almalar kalanı kapatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 26 Temmuz 2019; 18:39:56 >

• Hocam böyle 1 oyun daha gelistirseniz rahatsiniz iste

• quote:

Hocam böyle 1 oyun daha gelistirseniz rahatsiniz iste
    Denedim ama olmuyor. Marketi PUBG Mobile türevleri ele geçirdikten sonra imkansız oldu.

PC'ye kaymayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 26 Temmuz 2019; 18:42:34 >
  • Hocam trendlere bakin single oyunlar var biri wipeout türü biri de 2-3-4 kişilik oyunlar içindeki oyunlar biribirinden saçma.

Pc de steama mi oyun çıkaracaksiniz ?

• quote:

Hocam trendlere bakin single oyunlar var biri wipeout türü biri de 2-3-4 kişilik oyunlar içindeki oyunlar biribirinden saçma.

Pc de steama mi oyun çıkaracaksiniz ?
    Trend dediğin oyuna milyonlar basılıyor milyonlar kazanılıyor. Benim bir oyuna basıcak milyonlarım yok.

Mobil kullanıcısı ise IQ'su fazla düşük bu oyun sağolsun bana bunu öğretti. IQ'su düşük kişilere oyun tasarlayamıyorum. O yüzden PC Steam'e kaymayı düşündüm.

PC'de iyi bir oyun takdir edilip desteklenirken
    Mobil'de iyi bir oyuna oyun güzel ama 1 yıldız za, yorumum üstte gözüksün gibi saçma veletlerin yorumlarını görüyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 26 Temmuz 2019; 18:47:56 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.