Şimdi Ara

Ödüllü Şirket İsmi Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bina yönetimi üzerine bir şirket kurmuş bulunmaktayız.
    Şirketimizin kısaca işi bina temizlik, güvenlik, yönetim ve danışmanlık işleri yapmaktayız.

İsim önerisine ihtiyacımız var.

Orijinal bir önleride bulunan kişiye parasal bir destek verilecek miktar ismin durumuna göre konuşuruz.

Bazı işgüzar kişiler yok fikrimi kullanıp para vermezsin gibi saçmalamış kimseden zorla fikir almıyoruz ben buraya sadece öneri verebilir misiniz diye de konu açabilirdim maksat forumun yaş ortalaması düşük harçlık olarak 3 5 bir şey verir mutlu ederiz dedik ama adam klavye başında oturmaktan anksiyete bağlamış. Milyon dolarlık şirket değil arkadaş gücümüz yettiği kadar destek olacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkn_ymz -- 22 Aralık 2018; 12:59:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BiYön
    Profesyonel bina yönetim
    Pro bina yönetim danışmanlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 21 Aralık 2018; 23:35:29 >
  • Görev Yöneticisi.
  • binadmin
  • quote:

Orijinalden alıntı: break the cycle

Görev Yöneticisi.

Marka olabilecek tarzda arıyoruz mesela sahibinden gibi hepsiburada gibi yaptığın iş üzerine marka olabilecek bir isim.

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: gkn_ymz

Marka olabilecek tarzda arıyoruz mesela sahibinden gibi hepsiburada gibi yaptığın iş üzerine marka olabilecek bir isim.

Alıntıları Göster
    Birehber - Bina rehberiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cafe için isim önerisi olan?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aklimda cok iyi bir isim var lakin burda soylerim sen para vermemek icin begenmedim ayaklari yaparsin ama verdigim ismi kullanirsin
    Ee buni nasil ispatlican ayrica kac para vereceksin isme gore konusuruz demisinde kriteri ne neye gore konusacaksin biraderim
    Tamam sen kendini uyanik saniyonda bizde sultanahmette turist degiliz kandirilacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baykuş Güvenlik
  • Şirket

• Sahip
  • BinaDonanım

BinaDonatım

İşyönetim

İşdonanım

İşdonatım

Binaiş

İşbina

Bina Hizmet

Edit: Konuyu açan kişi 2000 mesaj küsürlü, 9 yıllık donanımhaber üyesi. Herhalde bahsettiğiniz gibi kandırma amacı yoktur, sözünde duracaktır. Durmazsada büyütülcek olay değil. Sadece aklımıza geleni paylaştık. Helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arman-i -- 22 Aralık 2018; 7:5:44 >
  • PakBina

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Aklimda cok iyi bir isim var lakin burda soylerim sen para vermemek icin begenmedim ayaklari yaparsin ama verdigim ismi kullanirsin
    Ee buni nasil ispatlican ayrica kac para vereceksin isme gore konusuruz demisinde kriteri ne neye gore konusacaksin biraderim
    Tamam sen kendini uyanik saniyonda bizde sultanahmette turist degiliz kandirilacak
    Sende de köylü kurnazlığı var madem orijinal bir fikrin var kesin kullanırım diyorsun, git ismi patent al sonra bana satarsın hemde isteğin fiyata
  • PakBina

• PakBina

• 15 temmuz bina yönetimi
  • özkardeşler bina yönetimi ve 15 temmuz demokrasi şirketi ve temizlik ürünleri
  • işbilen
    bileninden
    danışmanşah
    danışmangazi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimontales

özkardeşler bina yönetimi ve 15 temmuz demokrasi şirketi ve temizlik ürünleri
    ulan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.