Sakin ol evlat, sakın pişman olacağım bir şey yapacağım deme..
quote:
Orijinalden alıntı: MrFenerli1907
Atkı 10 numero
Sanırım FenerbahCHE diye bir grup var tıpkı Tek yumruk ve Kartal PenCHEsi gibi onların atkısı heralde..
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen
Atkı 10 numero
Sanırım FenerbahCHE diye bir grup var tıpkı Tek yumruk ve Kartal PenCHEsi gibi onların atkısı heralde..
Alıntıları Göster
Bu adamı görünce hep şu replik aklıma geliyor.
"gabarda 4 kişiydik; memo, reşo, ramazan, ben. reşo öldü; göğsünden vuruldu, memo da kollarımda hayata yenik düştü, ben ise ölmedim ayaktayım"
quote:
Atkı 10 numero
Alıntıları Göster
mesut reizde altta kalmamış
quote:
Orijinalden alıntı: Black Raven
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
ah hahahahahha
quote:
Atkı 10 numero
Sanırım Vamos Bien atkısı genelde FenerbahCHE gibi bayraklar atkılar orda oluyor ama olmayadabilir Türkiye'de ultras kültürüne sahip çok az taraftar grubu var heralde en büyüğü Vamos Bien'dir aralarında Tek Yumruk ve Kartal PenCHEsini 1 mayıs'ta görmüştüm galiba ilk defa duymuştum onları o zaman..
quote:
Orijinalden alıntı: víkingr
quote:
Atkı 10 numero
Sanırım Vamos Bien atkısı genelde FenerbahCHE gibi bayraklar atkılar orda oluyor ama olmayadabilir Türkiye'de ultras kültürüne sahip çok az taraftar grubu var heralde en büyüğü Vamos Bien'dir aralarında Tek Yumruk ve Kartal PenCHEsini 1 mayıs'ta görmüştüm galiba ilk defa duymuştum onları o zaman..
Alıntıları Göster
harbi atkı güzelmiş
Mesut komiser mi Yazacaktım cidden o çıktı
quote:
Orijinalden alıntı: MantarTheGreat
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
rıza baba ve hüsnü çoban konuyu okuyor beyler
mesutu görevden aldıracaklarmış
volkanla irtibat kurmaya çalışıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: víkingr
quote:
Atkı 10 numero
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: STasdemir
Alıntıları Göster
nasıl yükleniyodu resim arkadaşlar
quote:
nasıl yükleniyodu resim arkadaşlar
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
Bu tarz konular çirkefleşmeye yöneltir iki takım taraftarını olaylar güzel ama inşallah birisi çıkıpda ortalığı karıştırmaz :D
quote:
Orijinalden alıntı: KURSAD.
Bu tarz konular çirkefleşmeye yöneltir iki takım taraftarını olaylar güzel ama inşallah birisi çıkıpda ortalığı karıştırmaz :D
Alıntıları Göster
Mesut komisere bak ya atkıda 10 numara koçum benim vamoslu çıktı adam