Şimdi Ara

odyoloji bölümü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
9
Favori
64.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hmm teşekkür ederim hayırlısı olsun artık :) durmak yok yola devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: dostetDARUM

Aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkck

quote:

Aynen

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sizce meslekte yığılma olabilir mi? yani önemli görülüp cok yerde açılırsa mezun sayısı artarsa ve acık kapanırsa önemini yitirir mi? bende yazmayı düşünüyorum ama emin olamıyorum.ftr ya da beslenme diyetetik daha mı geleceği parlak sizce

• quote:

quote:

Aynen

Alıntıları Göster
    Odyoloji hakkında sorularınıza cevap verebilirim,1.sınıfı bitirmiş bulunuyorum

• profeN` P kullanıcısına yanıt
    merhaba ben bu sene odyoloji yazmayı düşünüyorum bilgi verirseniz çok sevinirim. kimler bu mesleği sevebilir? mezuniyet sonrası iş imkanları nasıl? dersler nasıl? şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: profeN`

Odyoloji hakkında sorularınıza cevap verebilirim,1.sınıfı bitirmiş bulunuyorum

Alıntıları Göster
    proFeN sana bi sorum olcak

hangi üni. de okuyosun benim puanım malatya odyolojiye yetiyo ygs den 22 binim malatya 36 bin. özel üni. istemediğim için malatya olur belki diyorum. gitmelimiyim iş olanakları dersler vs hakkında bilgi verir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pksn

proFeN sana bi sorum olcak

hangi üni. de okuyosun benim puanım malatya odyolojiye yetiyo ygs den 22 binim malatya 36 bin. özel üni. istemediğim için malatya olur belki diyorum. gitmelimiyim iş olanakları dersler vs hakkında bilgi verir misin

Malatya inönü de bu sene dersler sıkıntılı oldu,ben turgut özal öğrencisiyim burslu olarak okuyorum. Gelecek sene için ne olur bilmiyorum ama şu an odyoloji lisans programları içinde en kötü seneyi malatya geçirdi. Düzelecektir tabiki şimdiki durumunu dediğim gibi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sym9507

merhaba ben bu sene odyoloji yazmayı düşünüyorum bilgi verirseniz çok sevinirim. kimler bu mesleği sevebilir? mezuniyet sonrası iş imkanları nasıl? dersler nasıl? şimdiden teşekkürler

Kimler bu mesleği sevebilir? sorusu kişiye kalmış. Ben bölüm için,rahat,stressiz ve ekonomik olarak iyi diyebilirim. Dersler sağlık alanlarının tamamında olduğu gibi sıkabiliyor. Ama çalıştıktan sonra bunların önemi yok. Şu an son bildigim sayı 158-160 civarı odyolog olduğuydu. Devlette yeni yeni açılıyor,fazlasıyla iş imkanı vardır. Ekonomisi devlette alınan maaş zaten aşağı yukarı bellidir. Ancak özelde bu 3.5-4.5 arasına çekilebilir.

• profeN` P kullanıcısına yanıt
    peki odyometri ve odyoloji arasında birinin 2 diğerinin 4 yıllık olması dışındaki temel fark nedir?
    odyometristler odyologlara yardımcı olarak mı çalışıyorlar? diş hekimi ve diş teknisyeni gibi...
  • quote:

peki odyometri ve odyoloji arasında birinin 2 diğerinin 4 yıllık olması dışındaki temel fark nedir?
    odyometristler odyologlara yardımcı olarak mı çalışıyorlar? diş hekimi ve diş teknisyeni gibi...

Odyometri okuyanlar odyometrist oluyor. odym ünvanını alır ve sadece belirli testleri yapabilir. Fakat odyoloji okuyan ody ünvanı alarak,odyometristin yapamadığı testleri de yapar,tanı koyar,tedavi ve (re)habilitasyonuyla ilgilenir. Yardımcı olarak çalışma demeyelim buna,haksızlık olur. Böyle görürsek eğer,iç çatışma çıkabiliyor sağlıkta. O yüzden odyometrist,odyolog ve kbb hekimi bir dayanışma içindedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profeN` -- 7 Temmuz 2013; 18:54:15 >
  • Merhabalar odyoloji mezunlarının calısma imkanları ve bu meslegin avantajları hakkında bilgi almaya cok ihtiyacım var bana yardımcı olabilir misiniz?

• quote:

quote:

Odyometri okuyanlar odyometrist oluyor. odym ünvanını alır ve sadece belirli testleri yapabilir. Fakat odyoloji okuyan ody ünvanı alarak,odyometristin yapamadığı testleri de yapar,tanı koyar,tedavi ve (re)habilitasyonuyla ilgilenir. Yardımcı olarak çalışma demeyelim buna,haksızlık olur. Böyle görürsek eğer,iç çatışma çıkabiliyor sağlıkta. O yüzden odyometrist,odyolog ve kbb hekimi bir dayanışma içindedir.

Alıntıları Göster
    Bölüm hakkında detaylı bilgiye ihtiyacım var bana yardımcı olabilir misiniz?

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Bölüm hakkında ayrıntılı bilgiye ihtiyacımvar yardımcı olabilir misiniz? @bkck

• Ergoterapi ye bir bakın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: yldddzzz

Merhabalar odyoloji mezunlarının calısma imkanları ve bu meslegin avantajları hakkında bilgi almaya cok ihtiyacım var bana yardımcı olabilir misiniz?

Mesleğin avantajları,rahat,stressiz,ekonomi olarak iyi bir bölüm olması kısaca diğer getirileri daha çok kişiye bağlıdır. Çalışma imkanları,devlet hast ve özel sektör
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizem

Ergoterapi ye bir bakın derim

Biraz bilgi verebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efesliefe

quote:

Orijinalden alıntı: Citizem

Ergoterapi ye bir bakın derim

Biraz bilgi verebilir misin?

Alıntıları Göster
    Ygs ile alan odyoloji bölümünü (yüksekokul) bitirirsek yüksek lisans yapma şansımız yokmuş galiba. Böyle br şey duydum.Doğru mudur? Bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbaps3 -- 11 Temmuz 2013; 4:07:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbaps3

Ygs ile alan odyoloji bölümünü (yüksekokul) bitirirsek yüksek lisans yapma şansımız yokmuş galiba. Böyle br şey duydum.Doğru mudur? Bilginiz var mı?

öyle bir saçmalık olamaz :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nbaps3

öyle bir saçmalık olamaz :)

Alıntıları Göster
    peki aklıma takılan bir soru bu tür bölümler tıp ın uzmanlık alanlarından ayrılarak mı bağımsız birer bölüm oluyor odyoloji ve benzer 1-2 bölüm arttı da bu şekilde sanırım devamı da gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: tryunar

peki aklıma takılan bir soru bu tür bölümler tıp ın uzmanlık alanlarından ayrılarak mı bağımsız birer bölüm oluyor odyoloji ve benzer 1-2 bölüm arttı da bu şekilde sanırım devamı da gelecek

Söylediğinde haklısın sonuçta bütün sağlıktaki alanlar tıpa girer,devlet sağlığa yöneldi fazlasıyla,tıp mühendisliği bölümü de açtı buradan daha iyi anlaşılıyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.