Şimdi Ara

Oem 8.1 lisanslı tulpar sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakadaşlar geçen sene cihazı alırken 8.1single Language (oem) lisansı aldım. Windows 10 güncellemesi yaptım. Sonradan temiz kurulum yaptığımda biosa gömülü lisans gözükmediği için Windows 10 lisanslı kuramıyorum. Microsoft ile olan görüşmemde 8.1in üstüne yükseltme olarak windows 10 kurmamı bundan sonra temiz kurulum yaparsam düzgün olcağını söylediler ve oem lisansım olduğu için de üretici firmanın ilgilenmesi gerektiğini belirttiler. Monster ile görüştüm bunun üstüne. Biosa lisans gömemeyeceklerini böyle bişey olmadığını sorunun onlarla ilgili değil microsoft ile ilgili olduğunu söylediler. Ve ilgilenmediler bile. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @w@terfly@ @ kullanıcısına yanıt
    Rezerve geldi mi? Geldi ise yükseltme şeklinde geçiş sağlarsın. Herhangi bir sıkıntı olmaz. Eğer lisansını illa öğrenmek istiyorsan. Şu yazıya bir göz at. Yükseltme yaptıktan sonra Window kendi kendine etkinleşiyor ve istediğin kadar sıfırlama yapabiliirsin.
    http://8.enpedi.com/2014/08/windows-8-ve-81-lisans-anahtarn-bulmak.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortalizmm -- 2 Ağustos 2015; 14:22:54 >
  • Rezerve geldi. Windows 8.1 keyi de elimde mevcut. Ama bu KEY ile Windows 10 kuramıyorum kabul etmiyor.

O şekilde key girmene gerek yok direk yükseltme seçeneğini kullanın key isterse atlayın. Online olduktan sonra otomatik etkinleştirme yapıyor kendisi
  • Yükseltme olarak kullanıyorum zaten şu an. Format atıp temiz kurulum yaparak Windows 10 kurmak istiyorum.

Şu şekilde sıfırlama yapabilirsin. Temiz kurulumdan hiç bir farkı yok. Bende öyle yaptım yükselttikten sonra otomatik lisanslama yapıyor dediğim gibi.
     Oem 8.1 lisanslı tulpar sorunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.