Şimdi Ara

Oem AMD Radeon 2GB RX460 910486-002 GDDR5 İNCELEME(**350 tl**) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.104
Cevap
14
Favori
69.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende cuma günü sipariş verdim cumartesi bulunduğum ile geldi ama pazartesi teslim alabildim . Direkt 1024 geldi kart ilk mesajdaki sürücüyü yükledim gayet rahat oldu hdmi dan tv ye bağlamıştım gece deneyince sonradan fark ettim ses yoktu ses sembolunde çarpı vardı biraz araştırdım yazan herseyi yaptım düzelmedi ilk mesajdaki sürücüyü silmeden birde son çıkan amd nin programını yükledim a10 7870 için indirmistim önceden. Adı aklıma gelmedi şimdi crimson (ekleme adrenalinmiş) olabilir belki. Onu yukleyince duzeldi ses . Gta 5 i 1080p de low da oynardim kontrol için açtığımda high da gayet rahattı boşta 20 derece oyun açınca 65 i falan gördüm ama uzun süre kalmadım oyunda deneyip kapattım saat geç diye. Performansı baya iyi gibi geldi bana eskisi a10 7870k içindeki ekran kartıydı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~VeNoM~ -- 19 Şubat 2019; 21:4:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: medyanet60

Lowda yüksek vermemesinin 2 nedeni var.

1.si İşlemci yetersiz zira lowda işlemciye yükleniyor ekran kartı kapasitesi yatıyor.
    2. Lol dota csgo gibi oyunlar işlemciye yüklenen optimizasyon sıkıntısı olan oyunlar bu nedenle low profile oynanamya uygun değil.

En temizi işlemci değişmek yada overlock ile performans artırmak.

E5450 işlemcimi 3.4ghz çıkardım şuan bugün de denicem 3hz ve 3.4 arası ne kadar fark var bakıcam.
    Anladım hocam. Athlon x4 950 üzmez dedim de sanırım biraz fazla beklenti kurmuşum 350 liralık işlemci üzerinden. Metro 2033 redux açtım ultrada oynatıyor gpu load hep %100. Fakat senin de dediğin gibi işlemciye yük bindiğinde darboğaz kaçınılmaz.

Saolasın hocam cevapların için yardımcı oldun baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buroigil -- 19 Şubat 2019; 12:56:25 >

• buroigil B kullanıcısına yanıt
    Bu kartla Metro 2033 redux ultra ayarlarlamı oynadınız ? kaç fps verdi akıcılığı nasıl ? Rx 580 ve Gtx 1070 bile bu oyunda kasılıyorda ondan merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Bu kartla Metro 2033 redux ultra ayarlarlamı oynadınız ? kaç fps verdi akıcılığı nasıl ? Rx 580 ve Gtx 1070 bile bu oyunda kasılıyorda ondan merak ettim.
    1070'in kasması mümkün değil. Ben motion blur birde bir ayar daha var o mediumda diğerleri en yüksekte olacak şekilde 1080p de 30-60 fps arası oynadım. Kapalı alanlarda 60'a yakın açık alanlarda 30 un altına düşmeyecek şekilde oynatıyor. Genel olarak akıcı hatta cs go dan daha akıcı diyebilirim

1070 ile fps 60 ın altına düşmeden oynanıyor olması lazım herşey maximumda.
    xeonda darboğaz yapmıyor o zaman benim sistem bana yetecek desenize uzun süreler

• quote:

Orijinalden alıntı: HWS

Tam da sizden beklenecek bir yorum attınız bu işinizi ne kadar çok ciddi yaptığınızı ve forumdaki yorumları tek tek okuyup, kim ne yazmış, kime ne demiş diye takip edip de kimin aslında çok daha boş vakti olduğunu herkese göstermiş oldunuz gerçekten tebrikler.

Bunu yapacağınıza 896/56 'lık kartları örneğin 20-30 TL gibi daha uygun fiyattan, 1024/64 kartları da bir o kadar daha pahalıdan ürün özelliklerini kaç shaderlı olduğunu vs. ilanda açıkça belirtip satışa açmış olsaydınız, en azından bu kartı alanlar baştan bir seçim yapma şansına sahip olabilirdi. Biz de müşterilerinizin önerisini dikkate almanızdan duyduğumuz memnuniyeti forumdan elimizden geldiğince çok kişiye duyurmaya çalışıp daha çok kitleye ulaşmanıza ve daha kısa sürede daha fazla ürün satmanıza belki yardımcı olabilirdik. Ama gel gelelim siz bu önerimizi dinlememekle kalmayıp, bir de kalkmış buradan insanları bilgilendirmemizden rahatsız olup sanki bunu firmaların işini baltalıyormuşuz (!) gibi yansıtarak, aynı parayı verip eline 896/56 kart gelen ve bunu forumda paylaşan insanların daha az Shader ve TMU'lu daha yavaş bir karta razı olmasına ses çıkartmamamızı istiyorsunuz ki pes doğrusu.

Size nasıl ticaret yapılır bu saatten sonra öğretecek halimiz yok ama ben de gerçekten çok merak ediyorum acaba nasıl bir ruh hali ile bunları yazdınız insanlara bilmem kaç defa fazladan kargo ödetmekten nasıl bir zevk alıyorsun onu da anlamıyorum ve biz 15 TL daha kargo parası ödeyince mutlu mu oluyorsunuz? şeklindeki asılsız ithamlarınız ile şikayet ettiğiniz o kargo masrafını madem ödemek istemiyorsunuz ve iade edilecek kaygısı taşıyıp da birileri bunu forumda dillendiriyor ve insanları bilgilendiriyor diye endişe ediyorsanız, ücretsiz fiyat uygulamasından vazgeçin ve kargoyu müşteriye yansıtın veya kargo masrafını fiyata yedirip öyle satış yapın ki müşterileriniz nezdinde firma itibarınızı küçük düşürücü asılsız ithamlar dolu boş sözleri de sarf etmemiş olursunuz.

Bu kartını Türkiye'ye getirip de düşük bütçeli kullanıcılara neredeyse GTX 1050 ayarında bir kartı uygun fiyata satan bir firma olarak gözümde bu yorumu atana kadar en azından bir değeriniz vardı ama şimdi onu da yok ettiniz sizi tebrik ediyorum.

Ama merak etmeyin biz buradan ve daha başka mecralardan da yapacağımız yorumlarımızla insanları bu konuda bilgilendirmeye ve bilinçlendirmeye devam edeceğiz.

Sizin bana bedavadan kilitli bir kart göndermenize hiç gerek yok. Ben zaten parasını vererek aldığım yazılımsal kilitli kartın kilidini anlattığım yöntemle açtığım gibi tekrar geri kilitleyip her iki şekilde de hem kilitli hem de kilitsiz olarak aralarındaki gerçek performans farkını hem oyunlarda, hem de test programlarında test edip detaylı bir video zaten çekeceğimi söylemiştim şuan onun üzerinden çalışıyorum zaten ve video bittiğinde de bunu buradan herkesle paylaşacağım hiç merak etmeyin.

Edit: Aşağıya bir kaç video ekliyorum 896/1024 Shader farkları testler ve oyunlarla test etmişler ve ne şekilde performansa yansımış izleyip herkes bilgilensin.

Bu arada kartın satıcısı olan firma da hala daha 1 kişi bile 896 ve 1024 arasındaki performans farkını net olarak test etmemiş deyip kafasını kuma gömmeye devam etsin.

Oku oku bitmiyor. Olsun reklamın iyisi kötüsü olmaz.:) Ama farkındaysan seni dikkate alan yok. Maşallah destan gibi yazmışsın ama sorumun cevabı yok.
    Bu arada Ticari konuda bence mesaj falan verme zira 2007 senesinde de buna benzer başlık altında aynı senin zihniyetinde arkadaşlara mücadele etmiş birisiyim ben. 2007 diyorum? aynı firma aynı isim altında burayı lütfen atlama. o zaman da senin gibi böyle firma mı olur gibisinden laf edenler olmuştu ama oluyormuş demek ki? önemli olan Uygun fiyatlı ürün temin etmek ve 15 senedir kimseyi mağdur etmemek. Yoksa burada 5*10 kisi senin mesajlarından sonra karta attığı modu bile değiştirmeden iadeye gönderdi. onları da kabul ettik biz.

Kısaca bize aradaki farkı oyun performansı olarak kanıtla veya istersen de böyle devam et. ben senin fikrini değiştirmek için falan yazmadım sadece tepkimi gösterdim. gerisi önemsiz ayrıntı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cafesnet

o00 biz de bekliyorduk arkadaş ne zaman gelecek de sonu iade et ile biten cümle kuracak diye.

Resmen eğlence çıktı sanırım sana. burada firmaların işini baltalamak, insanlara bilmem kaç defa fazladan kargo ödetmekten nasıl bir zevk alıyorsun onu da anlamıyorum.

daha 1 kişi bile 896 ve 1024 arasındaki performans farkını net olarak test etmemişken sen tutturdun bir iade edin gidiyorsun. Anladık çok zekisin. ama aynı lafı 10 defa yazmanın amacı nedir?

Madem bu kadar elin boş vaktin var. bir tane de 896 gönderelim sana ikisini test et oyunlarda. aradaki farkı da yayınla.

Yoksa ya art niyetlisin ya da başka da bir anlam veremiyorum senin yaptıklarına.

Hayır amaç nedir yani her yazanın altına iade edin yazmaktaki? çok merak ediyorum nasıl bir ruh hali ile bunu yazıyorsunuz? biz 15 TL daha kargo parası ödeyince mutlu mu oluyorsunuz?

1 defa yazdın 2 defa yazdın ama her mesajın altına yazmak nedir?

Alıntıları Göster
    Ben burada satıcıyı haklı buldum. her türlü testi yapıp geri göndermek nedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Delikli Nane

xeonda darboğaz yapmıyor o zaman benim sistem bana yetecek desenize uzun süreler
    Xeon candır hocam. Anakart vs eski olduğu için onlar tehlikeli yalnızca. Anakartın bozulana kadar çatır çutur oynayamaya devam edersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam tekrardan açıp kontrol ettim sizin için. Ssao mu ne öyle bir ayar var o off ta vsync kapalı diğer bütün ayarlar en yüksekte. 1080p çözünürlükte. Bu şekilde 30 60 arası fps ve drop yok yani akıcı bir şekilde oynatıyor.
    Not: Benimki 896 shader

napalım gittiği yere kadar devam sonra 1366 xeondan devam

• quote:

Orijinalden alıntı: buroigil

Hocam tekrardan açıp kontrol ettim sizin için. Ssao mu ne öyle bir ayar var o off ta vsync kapalı diğer bütün ayarlar en yüksekte. 1080p çözünürlükte. Bu şekilde 30 60 arası fps ve drop yok yani akıcı bir şekilde oynatıyor.
    Not: Benimki 896 shader

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam uğraştırdım o zaman kart cidden bu oyunda bile parasına göre gayet iyi performans veriyor Ben oyunun ana konusundan takip ediyorum tüm ayarları sona kadar fulleyince özellikle açık alanda bazı sahnelerde ciddi fps çakılmaları yaşanıyormuş o yüzden merak ettim

• cafesnet kullanıcısına yanıt
    dediklerinize kısmen katılıyorum, iade işlemlerinde sıkıntı çıkarmıyorsunuz diye duydum fakat bu 1024 896 shader olayında ortada %10'luk bi performans farkı var deniyor aynı fiyata kötü olanı almak insanı üzüyor olsa gerek , arkadaşın dediği gibi
    1024ler 390'dan 896'lar normal fiyatından satılsın siz 10/15tl kar edin zaten 1024ler bitince kuzu kuzu 896ları alacaklar
  • Delikli Nane kullanıcısına yanıt
    3.0Ghz 3.4Ghz İşlemci Overclocktan sonra aynı oyunlarda tekrar deneme yaptım. Oyunların hepsi high ultrada .

Garip bişey farkettim, fpsler 5 10 15 oynuyor daha iyi tabi ama olay bu değil..

Önceden %50 60 kullanılan GPU şuan %80 90 bandına çıkıyor. İşlemcinin %100 çalışmamasına rağmen darboğaz yapabildiğini anladım böylece. İşlemciyi 4ghz kadar çıkarırsam tam stabil bir oyun deneyimi sunacak gibi.
    İşin bir güzel yanıda , işlemci hızı artında oyun stabilitesi arttı. Droplar kayboldu nerdeyse, %0 - 100 oynama olayı kalktı..

Drop düşüşleri yaşayan , istediği fpsyi alamayan garip problemleri olan arkadaşlar önce işlemcilerine baksın diyorum. Resimleri aşağı bırakıyorum.

FarCry3 Overclock öncesi 60 70Fps Overlock sonrası resimde. https://i.hizliresim.com/y6pa4M.jpg
    TombRaider Overclock öncesi 70 80 FPs Overlock sonrası : https://i.hizliresim.com/y6pa4M.jpg
    BF4 , Overlock öncesi 60 75 Fps Overclock sonrası : https://i.hizliresim.com/YQELbD.jpg
    Dota2 Overclock öncesi ve sonrası aynı https://i.hizliresim.com/v6N2ZD.jpg
    Cs : GO Overclock öncesi 75 85 fps sonrası https://i.hizliresim.com/P1aWQb.jpg
    Call of duty Black ops2 , yeni deniyorum bunu. https://i.hizliresim.com/grY0XQ.jpg

• medyanet60 kullanıcısına yanıt

dota haricinde gayet iyi , dotada optimizasyon sorunu olması muhtemel

• quote:

Teşekkürler hocam uğraştırdım o zaman kart cidden bu oyunda bile parasına göre gayet iyi performans veriyor Ben oyunun ana konusundan takip ediyorum tüm ayarları sona kadar fulleyince özellikle açık alanda bazı sahnelerde ciddi fps çakılmaları yaşanıyormuş o yüzden merak ettim

Alıntıları Göster
    Oyun genelde kapalı alanda geçiyor fakat geniş haritalara daha gelmedim o zaman benimki de çakılabilir

• Cf yaparız diye 2.kartinda siparişini verdim de gereksiz oldu sanırım fazla gaza geldik :/

• Depopark 1024 ve 896 olarak ayırmış 20 tl fark koyarak satışa koymuş. Helal olsun.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.