Şimdi Ara

Of ttnet off

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 28 temmuzda internet başvurusu yaptım bugün 13.gün ama hala internet açılmadı.Müşteri hizmetlerini aradığımda başvurmuş olduğum yerden aldığım hizmet numarasının başka birine ait olduğu söylendi kaç kere şikayet kaydı,arıza kaydı açtım ama netice çıkmadı.13 gündür ttnet başvuru merkezi ile müşteri hizmetleri arasında kaldım. o ona yolluyor o ona.En son bugün başvurduğum şubeye gittim adamlar kontrol yaptı ve hattım adreste bulunamadığımdan dolayı iptal edilmiş.Madem adreste yoktum başvurudan 1 gün sonra eve gelip hat çekip giden arkadaşlar ne yaptı?.Modemde bütün ışıklar yanıyor, explorer ı açınca hatalı kullanıcı adı ve şifre uyarısı diye bi sayfaya yönlendiriyor.Şubenin bana söylediği bu numara aynı anda 5-6 kişiye verilmiş.Madem eve gelip hattı çekip kurulum yapıyosun neden iptal ediyosun? Olaylardan bişey anlamadım arkadaşlar biri bağlıyo açıldı diyo biri numaranız yanlış diyo biri hattınız iptal olmuş diyo.Napıcamı şaşırdım kaldım ortada.En son bugün iptal ettirdim hepsini yeniden bir başvuru yaptım.Bu seferde aynısı olursa eski koçnet biri adsl me geri dönücem.Arkadaşlar böyle bişeyle daha önce karşılaşan oldumu?? Deli oldum resmen gülüyorum artık sinirlenemiyorum bile......

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The God of Education'a ne oldu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.