galatasarayla 2. sezon bitmek üzere kaleci muslera chelsea dan 11.50 € m teklif alınca ben onay vermeden gitti kalede sinan bolat var 20 maçta 20 gol yedi kaleci önerisi lazım.
birde riera iyi güzel oynuyor 7,50 ort a yakın 30 yaşında 56k £ maaş alıyor sizce bu kadar paraya değer mi yoksa satayımmı bu sezon kontratı bitiyor. yeni kontrat imzalamazsam ofansif sol kanat önerisi lazım sağlam istikrarlı.
edit: yanlış başlık yazımı
hocam kalede sinan iyidir. defansında sorun olbilir.
ofansif orta saha olarakda malagadan buonanetto duruyorsa alabilirsin. genelde 2. veya 3. sezonda 1milyon gibi bir değere satıyor.
Hlousek ,Gökhan Töre,Pavel Niakhaichyk(Harika)
Hlouseki Aldım 750k ya 2.Sezon şuan 7 maçta 4 gol 5 asist ile oynuyor Küçük Ronaldo resmen
sol açık ismail aissati
Leverkusen'de Barnetta diye bir oyuncu var biraz tuzlu ama aldın mı ligi hallaç pamuğu gibi attırırsın...
quote:
Orijinalden alıntı: _kartal_07
quote:
Orijinalden alıntı: chemist'
galatasarayla 2. sezon bitmek üzere kaleci muslera chelsea dan 11.50 € m teklif alınca ben onay vermeden gitti kalede sinan bolat var 20 maçta 20 gol yedi kaleci önerisi lazım.
birde riera iyi güzel oynuyor 7,50 ort a yakın 30 yaşında 56k £ maaş alıyor sizce bu kadar paraya değer mi yoksa satayımmı bu sezon kontratı bitiyor. yeni kontrat imzalamazsam ofansif sol kanat önerisi lazım sağlam istikrarlı.
edit: yanlış başlık yazımı
hocam kalede sinan iyidir. defansında sorun olbilir.
ofansif orta saha olarakda malagadan buonanetto duruyorsa alabilirsin. genelde 2. veya 3. sezonda 1milyon gibi bir değere satıyor.
kanat için teşekkürler
defansta sorun yok aynı defansla muslera gol yemiyordu
ofansif sol kanat için tavsiyelerinize teşekkür ederim kayda aldım birde kaleci lazım önerisi olan varmı sağlam istikrarlı bi 5 6 sene götürse yeter
Stegen, kaleci olarak öneririm. İleride iyi paralara satabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: FiréLord
Stegen, kaleci olarak öneririm. İleride iyi paralara satabilirsin.
Stegen oyunun en iyi kalecilerinden ama Türkiye ligine gelmiyor.
@chemist Onur'a bak bir
quote:
Orijinalden alıntı: Patatesli Çay
Hlousek ,Gökhan Töre,Pavel Niakhaichyk(Harika)
Hlouseki Aldım 750k ya 2.Sezon şuan 7 maçta 4 gol 5 asist ile oynuyor Küçük Ronaldo resmen
Pavel Niakhaichyk gerceketen muhteşem uzaktan çok iyi vuruyo
bu oyunda gördüğüm en iyı sol ofanslardan bırı di maria real lı olan muhtemelen şu anda başka takımdadır.
yann sommer
Avrupa pasaportlu kaleci başka kim var beyler
yukarı
Ozan İpek çok iyi oynuyor.Benim oyunda ilk sezonda 9 gol 15 asist, ikinci sezonda 7 gol 18 asistle oynadı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme