Şimdi Ara

ofansif sol kanat ve kaleci önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • galatasarayla 2. sezon bitmek üzere kaleci muslera chelsea dan 11.50 € m teklif alınca ben onay vermeden gitti
    kalede sinan bolat var 20 maçta 20 gol yedi kaleci önerisi lazım.

birde riera iyi güzel oynuyor 7,50 ort a yakın 30 yaşında 56k £ maaş alıyor sizce bu kadar paraya değer mi yoksa satayımmı bu sezon kontratı bitiyor.
    yeni kontrat imzalamazsam ofansif sol kanat önerisi lazım sağlam istikrarlı.

edit: yanlış başlık yazımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mulwray -- 14 Şubat 2012; 14:39:30 >

• Dusan Tadic biraz maliyetli olur ama
  • Sinan'da ısrar et bence golü sadece kaleci yemez çünkü belki savunma adamlarında sorun vardır.
  • stoch
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Sinan'da ısrar et bence golü sadece kaleci yemez çünkü belki savunma adamlarında sorun vardır.

bilmiyorum aynı defansla muslera gol yemiyordu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiCkBuLaMaDıM!!

stoch

peki ilerideki gelişimi nasıl ne kadar ediyor ileride
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemist'

quote:

Orijinalden alıntı: NiCkBuLaMaDıM!!

stoch

peki ilerideki gelişimi nasıl ne kadar ediyor ileride

çok fazla bir gelişim göstermiyor. çoğu özelliği bir tane artıyor.ama süper lig de bende üç sezonda ligin tozunu artırdı.
  • karim ait fana'yı deneyebilirsin. 89 doğumlu. ben aldım memnunum. bayağı gelişiyor. birçok kulüp istedi satmadım. biraz daha gelişsin.

oyuncu aramak,pa,ca gibi değerlere bakmak için genie scout kullanabilirsin istersen.
  • ya beyler sizin dediğiniz adamlara bakıyorum fakat çıkmıyor arkadaş. nasıl çıkmasını sağlayacağım aramada bi el uzatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YapışkanKağıt -- 14 Şubat 2012; 19:55:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Network94

ya beyler sizin dediğiniz adamlara bakıyorum fakat çıkmıyor arkadaş. nasıl çıkmasını sağlayacağım aramada bi el uzatın.

Dusan Tadic Groningende oynuyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reshennes*

quote:

ya beyler sizin dediğiniz adamlara bakıyorum fakat çıkmıyor arkadaş. nasıl çıkmasını sağlayacağım aramada bi el uzatın.

tamam o şekilde de bulunabilir ama neden futbolcu isimlerini yazınca çıkmıyor. ona anlam veremiyorum ben.
  • quote:

quote:

quote:

tamam o şekilde de bulunabilir ama neden futbolcu isimlerini yazınca çıkmıyor. ona anlam veremiyorum ben.

Databaseden kaynaklı olabilir hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Databaseden kaynaklı olabilir hocam

database'den kasıt nedir hocam. lige başlarken seçilen ligler mi?

• database boyutunu large yapacaksın oyuna başlamadan önce ki o oyuncular çıksın. ayrıca sinan, muslera kadar olmasa da iyi kalecidir. şampiyonlar liginde bile sırıtmıyor bende
  • sol kanat için daniel halfarı inceleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: girye

database boyutunu large yapacaksın oyuna başlamadan önce ki o oyuncular çıksın. ayrıca sinan, muslera kadar olmasa da iyi kalecidir. şampiyonlar liginde bile sırıtmıyor bende

hocam nerede database large bölümü göremedim. beni biraz yönlendirirmisin dostum. istediğim kişiler çıkmıyor arama bölümünde değil olacağım.
  • Anthony Mounier

Türkiye ligini siler süpürür.
  • teşekkürler arkadaşlar birde kaleci önerisinde bulunabilirmisiniz
  • Kaleye Onur'u al
    Alması biraz zor ama kolay kolay gol yemez.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: girye

database boyutunu large yapacaksın oyuna başlamadan önce ki o oyuncular çıksın. ayrıca sinan, muslera kadar olmasa da iyi kalecidir. şampiyonlar liginde bile sırıtmıyor bende

hocam nerede database large bölümü göremedim. beni biraz yönlendirirmisin dostum. istediğim kişiler çıkmıyor arama bölümünde değil olacağım.

yeni oyuna başlayacağın zaman ülke seçimi kısmı geliyor. hemen altında database (veritabanı) seçim kısmı var. small(küçük) seçilidir sende. onu large yapacaksın. kayıtlı oyunda değiştiremiyorsun diye biliyorum. yeni oyun açman gerekiyor büyük ihtimalle. yapamazsan ss koyarım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.