Şimdi Ara

Off hand'te yavaş silah seçimi ve Dodge, Haste önemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm millet,

Bayadır kafama takılan iki soru var.

1- Aynı DPS'li iki silah'tan main hand'te yavaş silah seçmemizin mantığını anladım ( Skilller ona göre % vuruyor, yavaş olan daha makul), emin olamadığım kısım şu,

Hatta daha net olsun direk kendi char'ıma göre soruyu

Benim char Rogue, oyun stilimden ötürü( Assasin) main hand'te mecbur hızlı (dagger ) silah kullanmak zorundayım. Sorum off-hand seçimi üzerine ve PVP'e damage'i üzerine;

- Kimisi diyorki, off-hand her ihtimal hızlı olmalı. Daha sık main hand'le atack yaparsın + poison stack olur vs.

- Diğer bir gurupta , off hand yavaş olmalı. Zaten skill'de enerji kullandığından, ilk bir iki atak hariç skill vurman için zaten bir kaç saniye beklemen gerekiyor (energy barın dolması için). Yavaş silah ila daha ortalama sabit bir damage vurursun diyor.

İşin özü tam kafa karışıklığı :)

2. Sorum haste, ve dodge üzerine. Ne kadar etkili sizce, atıyorum yüksek dodge ortalama % kaç melee atak kesiyor (her 3 ataktan birini ?) . Dodge stat veren item/gem takmaya değermi, yoksa stamina (HP) gibi daha elle tutulur stat veren itemlar mı daha değerli.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• 1-açıkcası offhand olayını dummylerde bir dene. Ben offhande yavaş weapon aldığımda dps in düştüğünü gördüm.
    2- Gem olayına gelincede gördüğüm rogue arkadaşlar genel olarak dodge tercih etmiyor.
  • Stamina niye elle tutulur onu anlamadim, canin cok gozukunce ne olucak? Butun gemlerine paran varsa +50 agi yoksa +40 agi tak. Hit-expertise vs reforge ile hallet. Weapon icin ise main hand 1.80, off hand 1.40 kullanmalisin

Edit : Al'Akir de Welt diye bi assas rogue var PvE ama, oyunda gorebilecegin en iyi assas rogue lardan birisidir. PvP icin ornek bulamiyorum su an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolnedra -- 19 Nisan 2012; 19:23:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wisecraft

PvP içinhttp://us.battle.net/wow/en/character/tichondrius/Rzn/advanced

Daggerlarını yerim senin Ne güzel duruyor öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

quote:

Daggerlarını yerim senin Ne güzel duruyor öyle

O nasıl bir rated BG ratingidir

• quote:

3v3------------>2643 team rating 2628 personal
    5v5------------>2614 team rating 2621 personal
    rbg------------>2888 rating

totally noob rogue
  • Şu anki şartlar altında offhand kesinlikle hızlı olmalı,zira offhandin amacı poison stacklemektir.Rogue için off hand yavaş olmalı diyen oyunu uninstall edebilir.Zaten legendary daggerlar bile durumu yeterince izah ediyor sanırım off hand hızlı olacak diye.
    Haste le ilgili demişsin hastele ilgili soru yok.
    Subtlety rogue isen agi gem daha mantıklı-reforge işini crite yapacaksın.Zaten recuperate yapmak zorunda olduğun için energy regen sabit 14 gibi bir değerde olacak.Haste pve classlar için daha önemli zira uptime ın yüzde yüze yakın.Pvp de adam kaçar gider sen energy' yi caplersin zaten o arada.Dodge dan da uzak dur.Dediğim gibi saf agi,agi crit gemleri vermen gerekir burst için.Ben olsam stam ya da resi vermezdim zira subtlety rogue bir tank değildir,senin işin daha çok damage almadan damage vermek olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.