Şimdi Ara

off mercedes 300sel alıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu balina kasalara hastayım 10 bine kadar verebilirim nasıldır sizce lpgyle uyumlumudur ne kadar yakar sorunlumudur vs. bilgi verebilir misiniz?
    TEŞEKKÜRLER 280 SEL DE olabilir SE de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnavutdalağı -- 5 Aralık 2009; 21:28:15 >

• aklın hep benzinde (yani lpg de ) olucak.
    herzaman için fazla yakacaksın belki çok konforlu bir aracın olucak ama hep trendin gerisinde kalacaksın.Bence boşver.
  • yani haftasonu arabası da olmaz mı zevk için ve uzun yola çıktığım zaman kullanmak için alıcam
  • http://www.sahibinden.com/15_700tl_fiiiyaaattt_dusstuu_!_!_!_5oo_sel_!_!_!-46WQQaXQQ10381812WQQpXQQdisplayitem

Bende buna hastayım..Rengini siyah yaptın mı, yılan gibi asfaltla sevişerek yolda gidersin..

Dostum bu forumda otomobil keyfinden çok veriler daha ön planda.Kimse sana al demez kolay kolay..

Tam bir keyif aracı, fazla yorgun olmayanı buldukdan sonra LPG ile bir problemi olmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

http://www.sahibinden.com/15_700tl_fiiiyaaattt_dusstuu_!_!_!_5oo_sel_!_!_!-46WQQaXQQ10381812WQQpXQQdisplayitem

Bende buna hastayım..Rengini siyah yaptın mı, yılan gibi asfaltla sevişerek yolda gidersin..

Dostum bu forumda otomobil keyfinden çok veriler daha ön planda.Kimse sana al demez kolay kolay..

Tam bir keyif aracı, fazla yorgun olmayanı buldukdan sonra LPG ile bir problemi olmaz..

valla kankimsin bu arabayı uzun süredir takip ediyorum 30 küsürden 15 e düşmüş biraz daha beklersem kesin bunu alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

http://www.sahibinden.com/15_700tl_fiiiyaaattt_dusstuu_!_!_!_5oo_sel_!_!_!-46WQQaXQQ10381812WQQpXQQdisplayitem

Vay anasını be...

Arabaya bak süper bişi bunla Dünya turuna çıkacaksın pehhh

• Enflasyonda göz önünde bulundurulduğunda, günümüz için 15.000 Tl komik bir rakam ya...

Bir dönem bir SERVET değerinde olan otomobil ne hale düşmüş...

15-20 yıl sonrada, şimdinin S500'leri, S600'lerini bu tip absürd fiyatlara göreceğiz herhalde. ( O zaman gene para 5-6 sıfıra kavuşur, yeni bir X partisi bunu atar, 2030 yılında bunu kutlarız milletçe )

• Daha düşüceğini pek sanmıyorum..Bu arada, imzana 5 yaş ekle, aynen devam yıldıza..
  • önemli olan motoru ve şanzumanı ondan korkuyorum yedek parça önemli değil benzinde hafta sonu kullanıcam zevk için

• Motor konusuna fazla takılma..İlk çalıştırmada belli eder araç kendini..

Şanzumanla beraber difransiyelinde problemsiz olması gerek..

Bunu anlamanın en kolay yolu aracı sürmek..Vites geçişlerinde rahatsız edici vuruntu yapıyorsa baktırmak lazım..

• bide yaşım 18 ağır kaçar mı hastasıyım abi
  • Hey gidi gunler...
    Bir arkadasima alacak karsiligi gelmisti 1983 280 SE cok degisik bir aracti, guzel gunlerimiz olmustur. Bir gun bir Palio arkadan baya saglam bir hizla vurunca pert olmustu garibim.

off mercedes 300sel alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio -- 5 Aralık 2009; 22:35:19 >
  • yani güzel mi sorunlu mu sorunsuz mu tahmini kaç litre lpg benzin yakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: arnavutdalağı

bide yaşım 18 ağır kaçar mı hastasıyım abi

zaten bu arabalara bu yaşlarda aşık olunur.sonra yaş ilerledikçe aşkı geçer hatırası kalır.
    Ama ilerleyen yaşlarda eski günleri hatırladıkça dışarıdan bakanların anlamayacağı şekilde tebessüm edersin.
  • bu araçların motorları lpg ile tam uyumlu değil diye biliyorum. sıralı sistem olmuyor bunlara, o yüzden eski usul lpg takmak gerek. buda arabanın tüm tadını kaçırıyor. yolda giderken patlatma ypaıp sizi yolda bırakabiliyor, alınacaksa az kullanıp benzinli kullanılması tavsiymedir. lpg taktırır kullanırım diye düşünmeyin sakın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.