arkadaslar ben adamıma gıremıodum connettın faıled werıodu sora sıfreyı degıstırdım sıfre degıstı gırmeye calıstım ıd yanlıs dıo sıteden kendı adamıma gırıyorum gırıyo ama sıfreyı degıstıtıremıom acaba bu ne arkadaslar ne olur ban yazmayın cewap ne sımdıden tesekkurler
olabilir ama bilmiorum anormal durummuş?lvl kaç bu arada hiç koxp kullandın mı?
senin sonun hiç iyi deil:) şaka da düzelir merak etme
ne olur cewap yazın alıyacagım burda ne olurrr
quote:
Orijinalden alıntı: M@tRiaRcH
yok kanka asla kosp kullanmam lwlım 43du ama daha yenı +1 rebırth mırege almıstım
quote:
pre yoksa pre al belki düzelir
quote:
yok kanka asla kosp kullanmam lwlım 43du ama daha yenı +1 rebırth mırege almıstım
Alıntıları Göster
bu arada herkeze tesekkur ederım yorumları ıcın acaba daha baska bu olayı yasamıs weya bılen yokmu bu arada temo cok saol bıraz ıcım rahatladı
quote:
bu arada herkeze tesekkur ederım yorumları ıcın acaba daha baska bu olayı yasamıs weya bılen yokmu bu arada temo cok saol bıraz ıcım rahatladı
Alıntıları Göster
ne olur cewap yokmu daha ne olurr arklar cewap pls ağlıcam yaa
quote:
ne olur cewap yokmu daha ne olurr arklar cewap pls ağlıcam yaa
Alıntıları Göster
arlar ne olun cewap
ban yemişsin daha öncede dedim ama kabul etmiosun...id'ni yanlış diosa bii hata olouşmuştur...ama sen yinede ümidi kesme...düzelri heralde...ama düzelmeyedebilir...
quote:
Orijinalden alıntı: _VermillioN_
ban yemişsin daha öncede dedim ama kabul etmiosun...id'ni yanlış diosa bii hata olouşmuştur...ama sen yinede ümidi kesme...düzelri heralde...ama düzelmeyedebilir...
şifreni 11 karakterden fazla yazmis olabilirsin veya gecersiz yada tükçe karakter kullanmissin
quote:
Orijinalden alıntı: mpc
şifreni 11 karakterden fazla yazmis olabilirsin veya gecersiz yada tükçe karakter kullanmissin
Alıntıları Göster
kanka yaw 11 karakterden fazla yazmne ısım sence olur bana????
quote:
kanka yaw 11 karakterden fazla yazmne ısım sence olur bana????
Alıntıları Göster
sıfrem 11 karakterden fazla
quote:
sıfrem 11 karakterden fazla
Alıntıları Göster
merak etme bise olmas banlansan server is undergoing yazması lasım banlanmamıssın
quote:
Orijinalden alıntı: Karikatur_komedya
merak etme bise olmas banlansan server is undergoing yazması lasım banlanmamıssın
Alıntıları Göster
kardes bütün her yeri dolduruşun nereye yazakh şaka maka ama harpiden ilginç bir durum ama lvl 3için ağlama
quote:
Orijinalden alıntı: arbys3691
kardes bütün her yeri dolduruşun nereye yazakh şaka maka ama harpiden ilginç bir durum ama lvl 3için ağlama
Alıntıları Göster
birader lwlim 43 demişsin bunun içinmi aglayacaksın giderse gider en kötü ihtimal +1Rebirt md gitti
quote:
Orijinalden alıntı: privirus
birader lwlim 43 demişsin bunun içinmi aglayacaksın giderse gider en kötü ihtimal +1Rebirt md gitti
Alıntıları Göster
ARKADAŞIM EĞER MYKOL DAN ŞİFRENİ DEĞİŞTİRİRKEN 11 HANEDEN FAZLA NUMARA YAZMISSAN OYUNA GİREMESSİN.YAZDIĞIN ŞİFRENİN SADECE 11 HANESİNİ GİR BAKALIM OLCAKMI Kİ BENCE OLACAK HADİ HAYIRLISI
quote:
Orijinalden alıntı: privirus
Alıntıları Göster
ulan ezıq lerde bile md varrrr clevar 8 ve 7 varrr lvl 60%97