Şimdi Ara

Off Road Drive (UnrealEngine3) [ÇIKTI!!!] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
11.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu çalıştıramadım bir türlü.

Menü geliyor introyu geçiyor. ( intro çok uzun dosyasını bulup adını değiştirin )

Daha sonra menü geleceği vakit loading ekranında teker dönüp dönüp duruyor öylece kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Oyunu çalıştıramadım bir türlü.

Menü geliyor introyu geçiyor. ( intro çok uzun dosyasını bulup adını değiştirin )

Daha sonra menü geleceği vakit loading ekranında teker dönüp dönüp duruyor öylece kalıyor.

şu anda iniyor baklm bndede aynı sorun oalcak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraylmz

quote:

Oyunu çalıştıramadım bir türlü.

şu anda iniyor baklm bndede aynı sorun oalcak mı

cok mu daha ? baslamadı bir türlü oyun...
  • açildı tamam. introları sildim pc res attım düzeldi. hangi yöntem işe yaradı bilmiyorum.
  • Biz de **** bakalım .Yorumları oynadıktan sonra yazarım
  • nihayet ya Bakalım nasıl olmuş oyun
  • quote:

açildı tamam. introları sildim pc res attım düzeldi. hangi yöntem işe yaradı bilmiyorum.

Ben oyunu ilk yüklediğimde girdim oynadım problem yoktu.Sonra tekrar girmek istediğimde seninki gibi tekerlek dönüyor kalıyor.Sen neredeki dosyaları sildin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrGEN

quote:

açildı tamam. introları sildim pc res attım düzeldi. hangi yöntem işe yaradı bilmiyorum.

Ben oyunu ilk yüklediğimde girdim oynadım problem yoktu.Sonra tekrar girmek istediğimde seninki gibi tekerlek dönüyor kalıyor.Sen neredeki dosyaları sildin?

şimdi yine açılmıyor bilmiyorum o silmemle alakalı değilmiş. oyun bir açılıyor bir açılmıyor.

açıldığı vakit işlemcimde oc yoktu şimdi oc'li ondan mıdır bilmiyorum ama hiç sanmıyorum oyunun kodu bozuk zaten grafikleri fullediğim halde çöp geldi. Onun dışında fizik iyi gibi ama tekerlek ile çamurun ezilmesi berbat ötesi yapılmış.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrGEN

quote:

şimdi yine açılmıyor bilmiyorum o silmemle alakalı değilmiş. oyun bir açılıyor bir açılmıyor.

açıldığı vakit işlemcimde oc yoktu şimdi oc'li ondan mıdır bilmiyorum ama hiç sanmıyorum oyunun kodu bozuk zaten grafikleri fullediğim halde çöp geldi. Onun dışında fizik iyi gibi ama tekerlek ile çamurun ezilmesi berbat ötesi yapılmış.

walla ruscasını kurduğğumda pc de kasmıştı ati 4350 1gb 3 gb ram ıntel core 2 duo 2.93 ghz bakalım bu nasıl olacak

• DFGT'de vitesleri ayarlayamadım ayarlar ve menü berbat
  • ilk izlenimler nasıl arkadaşlar
  • oyun win7 x64 de çalışmıyor bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: giyotin_1982

oyun win7 x64 de çalışmıyor bilginize.

win7 x64 sistemim var oyun sorunsuzca çalışıyor.Ayrıca loading(tekerlekli ekranda) oyunu takılan olursa PMden çözümüne yardımcı olabilirm.
  • hd 4650 ile çok kasıyor yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: akt02

hd 4650 ile çok kasıyor yahu

aynen

grafiklere bak fps ye bak optimizasyon rezalet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

hd 4650 ile çok kasıyor yahu

aynen

grafiklere bak fps ye bak optimizasyon rezalet

+1
  • Win 7 32Bit oyuna girerken exe hatası veriyor.
  • bölümleri git gide açmaya başladım araçlarda yavaş yavaş açılıyor . Toyota land cruiserı açmak için uğraşıyorum kaç saattir
  • quote:

bölümleri git gide açmaya başladım araçlarda yavaş yavaş açılıyor . Toyota land cruiserı açmak için uğraşıyorum kaç saattir

en baştaki alıştırma kısmında çekme halatı ile dik çamurlu yokuştan çıkma var.Orayı nasıl geçtin acaba?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.