Şimdi Ara

Off Road Drive (UnrealEngine3) [ÇIKTI!!!] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
11.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Off-Road Drive – New Gameplay Video

'' http://www.virtualr.net/off-road-drive-new-gameplay-video/ ''

• Adamlar yapıp kendileri oynuyolar :D Oyunun ingilizce desteği olsa bari. Çevre detayları vasat gibi. Neyini bekletiyolarsa.
  • 18 Yeni SS ve Trailer Yayımlandı...

http://worthplaying.com/article/2010/12/2/news/78584/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanSRC -- 2 Aralık 2010; 19:20:39 >

• tam aradığım oyun
  • Rusçası çıkmış arkadaşlar denemek isteyen varsa bulabilir.
  • Güzele benziyorda, İngilizce'sini beklemek lazım..
  • oyun cıktı mı?
  • Rusçası çıktı arkadaşlar ben demosunu denemiştim gayet başarılıydı ama ingilzcesini bekliycem yine de.
  • Oyunun Rusçası torrentlerde var isteyene link atabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öksürük Şurubu -- 29 Aralık 2010; 20:23:53 >
  • İndirip indirmeme arasında kararsızım oyun güzel gibi ama Rusça dan ne anlayacam

Eng yaması ne zaman çıkar ki
  • İngilizcesi düşsün bi deneriz iyi duruyor...
  • oyunun cıkısı ıcın 2011 denılıyor ama ?
  • Bu oyundan ne haber hala ses seda yok mu?Pıyasada rus versıyou var denılıyor ama ben oyle bırsey bulamadım.
  • 2011 İkinci Çeyrek deniliyor İngilizce sürümü için büyük ihtimal yaz başı gibi gelir. Rusça sürümü Zamunda gibi sitelerde mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

2011 İkinci Çeyrek deniliyor İngilizce sürümü için büyük ihtimal yaz başı gibi gelir. Rusça sürümü Zamunda gibi sitelerde mevcut

E ıyı de onca zaman sadece dıl farkı ıcın mı ugrasılıyor.Rusca dedıgınız surum buyuk ıhtımalle tam surum degıldır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

quote:

2011 İkinci Çeyrek deniliyor İngilizce sürümü için büyük ihtimal yaz başı gibi gelir. Rusça sürümü Zamunda gibi sitelerde mevcut

E ıyı de onca zaman sadece dıl farkı ıcın mı ugrasılıyor.Rusca dedıgınız surum buyuk ıhtımalle tam surum degıldır .

Hayır dil farkı için uğraşılmıyor tabiki ayrıca Rusça olan tam sürüm oluyor Dağıtımcı 1C'nin Rus milliyetçiliği yapmasından mıdır nedir kendi oyunlarını ilk önce Rusya'ya çıkartıyor eğer olumlu tepkiler gelirse İngilzce sürümü birkaç düzeltme ile sonradan çıkartıyor tıpkı Rig'n Roll'da olduğu gibi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

quote:

Hayır dil farkı için uğraşılmıyor tabiki ayrıca Rusça olan tam sürüm oluyor Dağıtımcı 1C'nin Rus milliyetçiliği yapmasından mıdır nedir kendi oyunlarını ilk önce Rusya'ya çıkartıyor eğer olumlu tepkiler gelirse İngilzce sürümü birkaç düzeltme ile sonradan çıkartıyor tıpkı Rig'n Roll'da olduğu gibi

İlginçmiş.Biigi icin saol.

• oyunu edindim. ama bir türlü kuramadım arkadaşlar. zaten kurulum aşaması rusça olduğu için ne hata veriyor anlamadım ama her türlü yolu denedim hep kurulum başında hata veriyor ve kurulum kapanıyor. sizde durum nedir?
  • İngilizce versiyondan haber yokmu arkadaşlar ??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.