Şimdi Ara

OFF TOPİC (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
2.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ozi1907CLG arkadaşa dün en az 3 mesaj attım psnden açıktı ama sanırım başında değildi buradan da yazdım o kadar ama ses vermedi hiç umarım bi sıkıntı yoktur
  • G. Kore Müsaitse hemen yapalım Turnuvayı kyran arkadaşa hak veriyorum o kadar dakikayı ayırmak gerçekten zor değil....
  • Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım dün....
    quote:

Orijinalden alıntı: technoburak

ozi1907CLG arkadaşa dün en az 3 mesaj attım psnden açıktı ama sanırım başında değildi buradan da yazdım o kadar ama ses vermedi hiç umarım bi sıkıntı yoktur
  • Sanırım herkes G. Koreyi bekliyor ki en kendisi en başta kayıt olan arkadaş yanılmıyorsam belki bi sorun vardır die düşünüyorum yoksa mutlaka haber vermesi lazımdı ama bakalım biraz daha bekleyelim artık
  • 1 saat daha bekliyoz yeni eleman alıyoruz olmassa hükmen 3 - 0 ve g.afrikanın 2 macı eksık olması lazım
  • hayır hocam g. afrikanın 1 maçı eksik kazanan arkadaş yazmamış golleri kimin attığını bilmediğim için yazmadım ... ve cozbuta ile maçımız var fakat dün arkadaşla mesajlaştım ikimizde ayn ı zamanda uygun olmadık birazdan girerim yaparız maçımız...

technoburak maçın skorunu yazarmısın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profesör pato -- 16 Mayıs 2010; 13:33:27 >
  • Evet arkadaş psn de de yok....
  • quote:

Cezayir:3 Güney Afrika:0
    Goller: Ghezzal (2) Djebbour Güzel maçtı teşekkürler arkadaşa
    Avusturalya maçı ise tam bir şanssızlıktı ama yinede zorlu güzel bir maçtı arkadaşın da dediği gibi son saniyede yediğim talihsiz golle 1-0 yenildim yine de tebrik ediyorum arkadaşı pek de haksız bir galibiyet olmadı işin doğrusu Son Maçım Güney Kore şu an lbp açık ps de ben de final ödevimle uğraşıyorum ama arkadaş buradan ulaşabilirse bu akşam herhangi bi vakitte yapabiliriz

görüldüğü üzere yazdım arkadaşlar ben yaptığım maçların skorlarını hatta analizlerini bile yaptım :) neyse sanırım gözden kaçmış ben de güney koreyi bekliyorum hala ama sanırım gelmeyecek buraya

• G.Kore için oyuncu arıyoruz birazdan yeni macları eklıcem
  • hocam talip çıkmazsa koreyi iptal edip kalan takımlarla devam edelim
  • koreyi cıkartıyoruz hukmen 3-0 herkeze
  • Ekvator G.Afrika maç sonucunu goremıyorum arkaslar yapılmadımı mac
  • hocam cezayirin yediği gol sayısı 7 olarak gözüküyor ben sadece 1 gol yedim avustralyadan başka da yok sanırım bir karışıklık olmuş aslında herkes maçlar sonunda tüm maçlarının sonuçlarını toplu halde bir mesajda belirtse çok daha kolay olur senin içinde böylece mesajlar arasında kaybolmazsın ben öncesinde belirtmiştim ama başlangıç olarak tekrar yazayım avustralya:1 cezayir:0 & cezayir:3 G.Afrika:0 & Cezayir:3 G.Kore:0
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkMkYn

Ekvator G.Afrika maç sonucunu goremıyorum arkaslar yapılmadımı mac

bu arada onlar maçlarını bu gün yapcaklardı denk getirememişlerdi uygun zamanlarını bugün yapıcaz demişti arkadaşlardan birisi :S
  • Açılış sayfamızda yeni maçlar gözükmektedir herkeze başarılar bizleri bekletmeden oyuna akıcılık getiren oyunculara çok teşekkürler.

Salı günü son gündür 4-5-6 hafta maçları için
  • Yeni fikstür açıklandığına göre 6.hafta maçımı yaptım ;

Ukranya 3 -0 Ankaraspor (pardon g.kore)

Şaka bi yana bu haftaki rakiplerimi eklicem gece geç saatte ancak PSN de olabilirim uygun olursa arkadaşlar yapalım maçlarımızı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeinDe

Yeni fikstür açıklandığına göre 6.hafta maçımı yaptım ;

Şaka bi yana bu haftaki rakiplerimi eklicem gece geç saatte ancak PSN de olabilirim uygun olursa arkadaşlar yapalım maçlarımızı...

ben de gece baya bi geç acabilirim olmassa yarın öğlende yada öncesinde yada 4 den sonra her vakit yapabilirz
  • 3-0 lık hükmen maçlar son gün eklencektir. karışıklık olmasın diye
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeinDe

Yeni fikstür açıklandığına göre 6.hafta maçımı yaptım ;

ben de gece baya bi geç acabilirim olmassa yarın öğlende yada öncesinde yada 4 den sonra her vakit yapabilirz

Tmm o zaman yarın öğlen 4 ten sonra yapalım sabah bi okula imza atmaya gidicem ondan sonra gelir biraz uyurum sonra PSN de olurum...

• Son maçımı da yaptım. Ekvator:3 (C. Benitez, F. Caicedo, L. Valencia) G. Afrika:2 (T. Moidese, B. Mc. Carthy) Kaleciler sağolsun ikisi de amatör küme maçında yapılmayacak hatalar yaptı.
    Tüm maç sonuçlarım:

1- Ekvator:0 Ukranya:2
    2- Ekvator:2 Meksila:1
    3- Ekvator:3 G. Afrika:2
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.